uh, neću moći zaspat večeras...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Sto mi brisete komentare koji *****?!!!Nabijem sudije na ***** eto jos jednom!Kurvetine glibave, da Bog da sudile u PG...sad me
banujte slobodno jebe mi se...prijatno!
uh, neću moći zaspat večeras...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Da je srece da se podnese zalba IHF-u za ova 2 blavora da ne vide vise rukometne dvorane,no kakve smo srece kaznili bi nas i nas savez neigranjem u evropskim takmicenjima.
Super za srebro, ali mogle smo i zlato, da su one blizankinje grdne pravednije sudile!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ja plačem, ne zbog drugoga, srebro je sjajno kao zlato, nego zbog ove stoke francuske!!! Ne mogu sebi da dođem krivo mi je!
Bravo LAVICE!!!
Treba žalbe pisati i tražiti izuzeće dogod postoji Crna Gora da ne sude te dvije nedo***ane babe! PI po 1000 puta!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
СРАМОТА!
Нема разлога да се бришу коментари...
Jebeno nepravedno. Jebeno.
Stoka nam nije dala da se borimo za zlato, stoka odvratna. Dvije krave iz francuske koja su nas ostetile u decembru, i IHF ponovo stavlja njih kao sudije.
Sve im najgore zelim, a jednom ce doci u PG, pa ce dobit' sto treba. Sve se kad tad plati.
I don't get lucky. I make my own luck.
Olimpijske igre. Simbol slobode, borbe, ali mira i fer pleja iznad svega. Dozvoliti ovakvo jedno sudjenje je malo reci sramota. Ali dobro, odavno postenje nije nesto sto je na cijeni u danasnjem svijetu.
Sta vam je bolje sudije, cemu da se nadate? Ostacete usjedelice omrazene bez idje ikoga. Cast i bruka zive dovijeka. Ova medalja je zlatna, i ne trebaju nam nikakve sestre Buonaventura ili kako vec da bi to potvrdili, svijet je to vidio.
Hvala vam djevojke!
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
ovo je bruka sto nam napravise sudije ali nema veze i ovo je odlicno
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NECU BRATE TREBAJU ZLATO DA UZMU MAJKU IM ***** pIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ***** JEDNA DJECA IM BOLOVALA NAJTEZE BOLESTI OD PAJDA SE RAZBIJALA........
Djevojke: Svaka cast na ovoj pobjedi.
Sudije : Brejvik vi svima sudio nanovo!
Jebes ovakvo srebro, dao bi ove medalje francuskinjama zasluzile su ih
Sjajnije nase srebro nego njihovo zlato dobijeno na ovakav nacin. Za nas su one zlatne i hvala im za sva zadovoljstva sto nam dale i za onako srce i borbu za grb koji nose na grudima. To nam ne moze pokvariti smećarsko sudjenje a ni vjecito ćutanje nasih sportskih funkcionera na ovakve rabote i ne samo u ovom sportu.
kakoooooooooooooooooooooooooooooooooo me boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa
BISOGNA VINCERE !
Ne bude li se savez zalio na ovo ,cisto da se zna danije cisto majku im *****!Pedja Boskovic gnjili je neki ***** u taj ehf pa neka nesto uradiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa
SVAKA ČAST JUNAKINJE NAŠE..............................
i po igri i ponašanju, NAJBOLJI NAŠ TIM SVIH VREMENA...................
treba bi neko od ovih naših kriminalaca platit neke klošare u francusku, da polome vilice ovoj bagri, sramota, sramota..
Svaka cast, suze su mi navrle... Mozda su protiv Norvezanki i mogli nekako ali protiv sudija nikako.
Svaka cast djevojkama i strucnom stabu..sudije su dozvoljavale norvezankama grubniju igru nego nama..da li zbog renomea norveske (prvak itd) ili nesto drugo..ipak svaka cast!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks