View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 12 of 104 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast
Results 276 to 300 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    171
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Kad se igra definitivno subota ili nedjelja?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Nedjelja u 17:30 koliko sam upoznat.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    171
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Čuo sam da je zbog Zete pomjereno za subotu, o na facebook pise subota, aj ko sazna nek javi!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zvanicno u subotu u 17.30 !!
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuh o nekakvom demoliranju svlacionice FK Sutjeska.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    12 Posts

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Slavko Vlahović: Kada se dijele plate, i ekonom je bitniji od nas

"Mi treneri radimo, mnogi mladi igrači postaju prvotimci, ali njihovi učitelji nisu motivisani", ističe Vlahović.

Iza Slavka Vlahovića, dugogodišnjeg trenera mlađih selekcija Budućnosti, još je jedna uspješna sezona - dupla kruna sa pionirima podgoričkog kluba (igrači rođeni 1997. godine). Njegovi puleni su na ubjedljiv način osvojili prvenstvo i Kup Crne Gore.
    No, zadovoljstvo zbog uspjeha prožeto je nezadovoljstvom zbog tretmana koji imaju potencijalni prvotimci Budućnosti i, kako kaže Vlahović, “njihovi učitelji”. Nekadašnji, legendarni fudbaler Budućnosti svoju priču je odmah ilustrovao primjerom...
    "Omladinci Sutjeske, koji su uz nas jedini osvajači duple krune u crnogorskim fudbalskim okvirima u protekloj sezoni, imali su prijem kod gradonačelnika Nikšića. Sa druge strane, našoj djeci izvršni direktor i bivši sportski direktor nisu čestitali na osvojenoj tituli, iako su i oni praktično do juče radili sa mlađim selekcijama.
    Budućnost nije što je bila, bez obzira na to što je osvojena titula državnog prvaka u seniorskoj konkurenciji. U javnosti se misli da je klub privilegovan, ali to ne može da bude tako kada se zna da se mjesecima ne primaju plate", rekao je Vlahović, najuspješniji trener mlađih kategorija Budućnosti koji nikada nije dobio šansu da vodi prvi tim.
    On je potom još konkretnije “otvorio” problematiku koja se odnosi na rad sa mlađim selekcijama...
    "Treneri mlađih selekcija su najslabije plaćeni, čak i ekonom ima veći start od nas prilikom obračuna. Mi treneri radimo, mnogi mladi igrači postaju prvotimci, ali njihovi učitelji nisu motivisani. Znate li šta znači kada se makar trener pohvali ili dobije neku simboličnu nagradu. A ljudima koji nemaju osjećaj za takve stvari i nije mjesto u Budućnosti. Trebaju nam stručnjaci, profesionalci, ljudi sa fudbalskim autoritetom...
    Samo na taj način možemo da napredujemo. Pa, i Miomir Mugoša je jednom prilikom javno pohvalio mlađe selekcije, rekavši tada da su one jedina svijetla tačka kluba. Ne znam šta se u međuvremenu desilo kod tog čovjeka i zašto treneri mlađih kategorija imaju najmanje plate u klubu", zapitao se Vlahović.
    Činjenica je da je u Budućnosti puno igrača koji su nedavno izašli iz omladinskog pogona (gotovo svi su ponikli u Budućnosti) i sada su nosioci igre, standardni ili povremeni prvotimci. To su: Agović, Radunović, Golubović, Nikola Vukčević, Nikač, Kalezić, Marko Vukčević, Orahovac, Cicmil, Mugoša...
    "Da klub ima budžet kao što je bio slučaj ranije, sumnjam da bi više od dvojice dječaka bili prvotimci... Ovako, igraju fudbaleri iz našeg podmlatka. Mi se, međutim, i zalažemo za to, da naša djeca budu u prvoj postavi. Naši fudbaleri provedu po sedam, osam godina u mlađim selekcijama, pa nije pošteno da su treneri koji sada rade sa njima zadovoljni primanjima a da ovi koji su ih stvorili imaju toliko koliko imaju. A pri tom, još nismo primili na aprilsku platu", napominje Vlahović.

Slavlje organizovali očevi fudbalera

Vlahovića je obradovao jedan detalj po osvajanju titule.
    "Očevi fudbalera su inicirali druženje na kom nije bilo ni riječi o fudbalu. Proslavili smo uspjeh uz pjesmu i muziku, u posljednjih 10, 12 godina nisam se tako prijatno osjećao. Klub nema osjećaj za takve stvari, a za tako nešto nisu potrebne ni pare", istakao je Vlahović.
    No, rezultat ostaje da se pamti...
    "Kada je na meču sa Lovćenom pod Goricom proslavljena titula seniorskog tima, kadetska ekipa Budućnosti pozdravljena je kao prvak Crne Gore. Nije, međutim, bilo pionirske ekipe koja je u tom trenutku bila osvajač Kupa. Ne znam zbog čega? Iz ove generacije igrača već osmorica su u reprezentaciji Crne Gore. Klub, dakle, već treba da razmišlja o njima, o tome kako da im ponudi stipendije. Imali smo u timu i dvojicu koji su za godinu mlađi od ostalih - Burzanovića i Markovića."
    A da je Vlahovićeva priča utemeljena potvrđuje i propust u organizaciji finalnog meča za prvaka Crne Gore protiv Igala...
    "Pola sata pred početak tog okršaja nisu nam se pojavili predstavnik kluba, ljekar i fizioterapeut. Poslije su stigli i meč se, ipak, odigrao. Tako nešto ne bi smjelo nikada da se ponovi, jer je to neozbiljnost. U normalnoj situaciji Upravni odbor kluba bi razriješio odgovorne. A kada se sastane Upravni odbor, na njemu su prisutni izvršni i sportski direktor, ali nas - trenere mlađih selekcija, zapravo nema ko da zastupa", rekao je Vlahović.

http://www.vijesti.me/sport/slavko-v...s-clanak-86735
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mornar - Zeta pomjereno za utorak zbog Lige Evrope.

Mogren - Mladost otkazano zbog suspenzije Mogrena (neispunjene obaveze oko registracije igrača).
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Čuš suspenzije? Da je sreće službeno registrovat 3:0 za Mladost pa će se idući put bolje potrudit da makar te elementarne stvari završe na vrijeme.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije nego zbog neizmirenih dugovanja.

Seljacka posla, cekaju pare od sezone...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da, isti slučaj kao sa Beranama zimus. Nisu izmirili sve obaveze a to je povreda nekakvog statuta o registraciji i nekim stvarima tamo.

I 99% je to 3-0 za Mladost, jer utakmica nije odložena, već se neće odigrati.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Da, isti slučaj kao sa Beranama zimus. Nisu izmirili sve obaveze a to je povreda nekakvog statuta o registraciji i nekim stvarima tamo.

I 99% je to 3-0 za Mladost, jer utakmica nije odložena, već se neće odigrati.
    E to mi se već više sviđa. Ne zbog Mogrena i Mladosti već zbog neozbiljnosti. A od uprave Mogrena mi se već povraće jer ako bi iko trebalo da ima novca to su oni. Koliko su samo uzeli para od prodaje igrača u prethodne dvije godine možemo samo pretpostaviti. Jedan naš kolega forumaš iz Budve je ovđe napisao da su uzeli skoro 2 miliona, a ja vjerujem da je ta cifra premašila 2 miliona jer ne vjerujem da ima baš sve informacije. Kud ide taj novac? Puni li se tako budžet grada? Izmiruju li se tako dugovi koje opština ima? Itd, itd... Toliko neodgovorenih pitanja koje, bojim se, izlaze iz okvira ovog topica i podforuma.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    E to mi se već više sviđa. Ne zbog Mogrena i Mladosti već zbog neozbiljnosti. A od uprave Mogrena mi se već povraće jer ako bi iko trebalo da ima novca to su oni. Koliko su samo uzeli para od prodaje igrača u prethodne dvije godine možemo samo pretpostaviti. Jedan naš kolega forumaš iz Budve je ovđe napisao da su uzeli skoro 2 miliona, a ja vjerujem da je ta cifra premašila 2 miliona jer ne vjerujem da ima baš sve informacije. Kud ide taj novac? Puni li se tako budžet grada? Izmiruju li se tako dugovi koje opština ima? Itd, itd... Toliko neodgovorenih pitanja koje, bojim se, izlaze iz okvira ovog topica i podforuma.
    A ne vjerujem da je iko lud da te pare sipa u budzete opshtina i slichnih bakracha , normalnije je (u CG) da to zavrshi u privatnim dzepovima, minus manji dio za plate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjutra 4+ sigurno odbrana nam je nikakva,ali zato nam je napad ubitacan....
    ---karadzic----
    baco nikolic---susnjar
    -----isidorovic----
    camannn
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Baš teške utakmice danas, bar od ovih što se igraju.

Thanks Thanks Given 
    9,157
    Thanks Thanks Received 
    6,613
    Thanked in
    2,590 Posts

sramota me da glasam za ekipu koja ce bit prvak. Stid me kakav je raspad liga. Ima li tima lise dezurne buducnosti i zete. Koliko kapiram mogrense utulio a rudar ce brzo. Ovo ce buducnost glat da osvoji

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    sramota me da glasam za ekipu koja ce bit prvak. Stid me kakav je raspad liga. Ima li tima lise dezurne buducnosti i zete. Koliko kapiram mogrense utulio a rudar ce brzo. Ovo ce buducnost glat da osvoji
    Budućnost bi trebalo da se prošeta, ali ima jedan problem. Nikoga nijesu prodali a odakle će se plate isplaćivat? Ili možda računaju da će Dinamo prodat neđe Beća, pošto Adrovića očigledno niko neće da kupi. Kad se plate ne isplaćuju sve se raspada. Rudar je prošle godine imao tim u rangu Budućnosti, ali su se raspali kad nijesu uspjeli da prodaju Ivicu Jovanovića. Gazda u zatvoru, ne kaplje niotkud i odmah se to osjeti. Sad čitam da pokušavaju Adžića da prodaju u OFK Beograd, ali to su sitne pare.
    http://cg-fudbal.com/2012/08/10/adzic-napusta-rudar/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisu mogli nidje da uvale Adrovica za te pare koje oni zele,za Boskovica nema bas nista,adrovic ako ne ponovi ovakvu sezonu a prosto sumnjam da ce je ponovit,zavrsice njih dvojica kod petra vukcevica u fljamuntari ili vlazniju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Draze bi mi bilo da sad gledam nas derbi nego Brazil - Meksiko, ako mi vjerujete.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Nisu mogli nidje da uvale Adrovica za te pare koje oni zele,za Boskovica nema bas nista,adrovic ako ne ponovi ovakvu sezonu a prosto sumnjam da ce je ponovit,zavrsice njih dvojica kod petra vukcevica u fljamuntari ili vlazniju...
    I onda će stavit prst na čelo i reći: Viđi, mogli smo onoga Mugošu isforsirat ili ga odmah prodat. Eh, da smo znali.

Ovđe fudbalski radnici (što god to bilo) misle da se skauti iz inostranstva ubiše od gledanja igrača koji imaju 24 do 27 godina kako bi potrošli brdo novca za njih jer se naročito ističu u ovako jakoj ligi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovdje fudbalski radnici ( sto god to bilo ) ne misle. Full stop.

I ponovo on, Djordje Susnjar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako igra ovaj Susnjar , tako mi je drago sto je pristao da igra za nasu repku ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koje je konacan rez meca u Bijelom Polju? Na livescore jedan rez. na cdm drugi
    Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

0-2 je rez kiksah

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

66.min Nerić, 76.min Ivanović

Page 12 of 104 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)