Zeta protiv PSV
Prvu utakmicu zeta igra kuci
Midlothian protiv Liverpula.
Mljac.
HAH! PSV.
Last edited by Čika Džo; 10-08-12 at 12:48.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Zeta protiv PSV
Prvu utakmicu zeta igra kuci
Džo je prizvao PSV.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Zeta - PSV
Tromso - Partizan
Crvena Zvezda - Bordo
Uh PSV![]()
Psv tooo bre idemoooooooooo
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
deuscroix
e jbg mnogo je sine![]()
Je li moguće da ih sad sreća ovako izda ? Đe na holanđane...
I znam da danas je danas
Zaslužili su da dovedu zvučno ime u Crnu Goru a da ugodjaj bude potpun Holandjani su prava ekipa da se vidi koliko se zapravo može jer ne staju na loptu 90 min. tako da će ili biti kanonada ili će Zeta pokazat da ima ekipu da prodje i grupu bez većih problema...
deuscroix
Ko god misli da može Zeta protiv PSV sa onakom odbranom nije još popio jutarnju kafu.![]()
I znam da danas je danas
Samo mi ovaj zrijeb nikako nije jasan, ovo izvlacenje brojeva.
PSV ce da da Zeti minimum 4 komada po utakmici, ali dobro-dosta su uradili i ovako, svaka chast. Nisu imali srece zaista![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ako nista motivisat ce ih 1,3 miliona eura koje dobijaju ako (slucajno) prodju u grupnu fazu![]()
Ma gaze se bre i holandjaniEto prilike da se pokazu i prodaju igraci,poput Boljevica,Dosljaka itd...
Napokon da vidimo kako se igra fudbal pod GoricomZnaci ovaj Psv iz godine u godinu uvijek cijepa ove slabije timove u kvalifikacije..Ali bas se pokenja na njih.
Sastav PSV
1 Przemyslaw Tyton 25 Goal 2 Mathias Jattah-Njie Jřrgensen 22 Defense 3 Wilfred Bouma 34 Defense 4 Marcelo Antônio Guedes Filho 25 Defense 5 Erik Pieters 24 Defense 6 Mark van Bommel 35 Midfield 7 Ola Toivonen 26 Attack 8 Kevin Strootman 22 Midfield 9 Tim Matavz 23 Attack 10 Georginio Wijnaldum 21 Attack 11 Jeremain Lens 24 Attack 13 Atiba Hutchinson 29 Midfield 14 Dries Mertens 25 Attack 15 Jetro Willems 18 Defense 16 Orlando Engelaar 32 Midfield 17 Luciano Narsingh 21 Attack 18 Timothy Derijck 25 Defense 21 Boy Waterman 28 Goal 22 Memphis Depay 18 Attack 23 Stanislav Manolev 26 Defense 24 Marcel Ritzmaier 19 Midfield 31 Ruud Swinkels 25 Goal
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
zeta 4+ lagano dolazi
Boy Waterman
Dječko Vodočovjek.Kako ima Toivonen i Wijnaldum da vade daske za surf.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Koliko je Zeta do sada zaradila, jeli 360.000 ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks