Dobro sto ti nisu dodali to malo, kao po obicaju.
Sad je pazi dobro jer su se presretaci razgmilili po CG, mene su kaznili uz kufin nedavno (srecom nisam prekoracio za oduzimanje falilo je malo!)
Dobro sto ti nisu dodali to malo, kao po obicaju.
TAKUMI
A nema toga ko nije. Ja sam jednu dobru platu nekom platio. Al zato sad zadnjih 7mjeseci fala Bogu ni centa!
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
pa vi lajte sve protiv republicke
http://www.vijesti.me/vijesti/presre...k-clanak-86901
the World's leading dance event
Sensation
Dobra reklama poslije loma pasata
ACAB
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Pise li tu ime tog lika iz Smedereva?
I da li su ovi imali udes sa Passatom?
TAKUMI
Jeste, jedan od ovih je iz one famozne trke po Kokotima , vrijedne 25000 eura![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Zasto ne mogu da vjerujem u ovu njihovu pricu?
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-08-12 at 22:33.
TAKUMI
jeste ovaj Ivan Mugosa...
the World's leading dance event
Sensation
Ima li dje ta prica sa udesom, zivo me interesuje?![]()
067-123456
Nema nista.
TAKUMI
Inace su navukli ovoga bosanca da ih pretekne na punu+je isao preko 150..... i bili su na HN table,i da vidjeli su da ih snimam![]()
Navukli su ga da ih pretekne, a isli 150?
brate,pretekli ga pa stali ispred njega,nisu nis tigli da opale rotacije on ih vec bio opleo eheheh a stekali su se na izlaz na rampe kod sozine,ofc odmah ih primijetio i mahnuo![]()
cc pretekli ga na punu pretpostavljam pa stali ispred njega ?? ccc to samo nasa policija moze.. steta sto ih neko ne moze snimit tako pa na tv da ih pusti kako izazivaju vozace..
sent from tabure
E ovako,ja sam isao 100-105(uvijek vozim 20-25 preko ogranicenja) ovaj me opeglao kao da stojim ,a presretac tek,usporio malo pred krivinu oni ga opleli tu na pocetak pune,i usporili,u toliko ih je on odma opeglao i oni za njim pod rotacijom i odma covjek stao,znaci nisu bili sve ukupno 2 sekunde ispred njega dok ih on niej presisao,al bgm vec poceo merc da dimi,dimio je kad me opeglao,zao mi je sto nisam odma upalio kameru da ih cekam pa da snimam nego sam se kasno sjetio pa sam sam uhvatio kad su uveliko stali bili
Last edited by John Cena; 11-08-12 at 18:59.
Mozda pod klimom dimi malo![]()
Nocas od volija na cijevnu od kruznog na svaki kruzni tok po jedna patrola sve do kruznog na stari aerodrom (dje je ono grozdje) zna li ko o cemu se radi?
Vjerovatno neki ministar treba da upise cerku na fakultet u London pa cisto da se pokupi neka sića.
TAKUMI
Pasat i putem nk-ko...stigose me na 160 onom pravinom gore.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
zar nisi ti bez dozvole?![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks