Zeta polako postaje institucija crnogorskog fudbala...
Bravo za Zetu. Hahahaha, ko bi rekao da se može do četvrte runde...
Dick Laurent is dead!
Zeta polako postaje institucija crnogorskog fudbala...
sve najbolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1993-2020
Aahahhaahah kakva noc za nase sportiste Giga zavukao Interu,Zeta prosla dalje rukometasice u finale ,trebao je neko rec Strugaru da zakaze nocas sa Belonijem dobio bi sto od sto![]()
NOSIOCI: Inter, Liverpul, Marsej, Sporting, CSKA Moskva, PSV, Bordo, Tvente, Štutgart, Metalist, Atletik Bilbao, AZ Alkmar, Briž, Apoel, Hapoel Tel Aviv, Hanover, Lacio, PAOK, Steaua, Sparta, Rozenborg, Herenven, Trabzon, Njukasl, Jang bojs, Levante, Genk, Partizan, Plzen, Dnjepar, Vaslui.
Samo da se ona silna guzva zna vratiit i da nedje ne zalutajuCu dosli da strase praznom puskom
![]()
Svaka cast Zecanima, cetvrto kolo kvalifikacija je ogroman uspjeh za nas klupski fudbal. Pobjeda je utoliko sladja zbog onih vec poznatih opservacija bosanskih komentatora da je Zeta nedostojan protivnik i slicno. Mali Boljevic je ogroman talenat, ima jos mnogo da uci ali sto je veceras radio odbrani Sarajlija je zaista impresivno za momka od 17 godina. Ako je bilo skauta na tribinama zaista su imali sto vidjet...
Eto tako! ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeta se ne šaliDa vidimo koga nam dovode u goste...
bravo im ga bravo. spanci ne smiju docmogu talijani.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Samo da ne bude nedje daleko pa se zapute autobusomSa one liste ima dosta koji bi bile dobre musterije, a neka dodje Liverpul ako smije
![]()
Sto bi ovim bosancima, sto se desilo sa strasnim SarajevomKako ih je pretrcavao mali Boljevic to je bruka, bice on odlican igrac.
Mozda bude i nekih transfera, snimali su ih iz Verdera.
http://www.vijesti.me/sport/verder-s...a-clanak-86926
Kako losa igra Sarajlija veceras,ocekiva sam masu bolje da ce odigrat ovaj revans...
lik me odusevio kako igra,lopta mu se lijepi za noge..
Zeti cestitke,pa da nam dovede odje u Pg neki veliki evropski tim ili mozda Partizana..![]()
Neka dodje Partizan da ce poigraju Zecani![]()
Ljeljek se cini
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Samo da zahvalim Zeti...
Ništa više.
Ja da zahvalim Liverpulu, a ova afera sa Zetom je samo šlag na tortelini.
Tortelini se rimuje sa Borini.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Da da, vidim Borka je počela da rabota.
Ako gospođo, ako.
Bijo si poziw koi se neodbija
Polako. 17 godina puni za četiri mjeseca i 2 dana
. Mislim da će njegov prelazak biti teško izvodljiv prije zimskog prelaznog roka iduće godine. Pravila za maloljetnike su sada rigorozna. Tako je bilo i za Đorđevića pa ga je Zenit mogao samo kaparisati prije punoljetstva. Tek kad je napunio 18 je mogao preći. Postoji mogućnost da mu se roditelji odsele zajedno sa njim i nađu zaposlenje u gradu đe prelazi, i mislim da je to jedina mogućnost da maloljetan pređe van Crne Gore.
Dick Laurent is dead!
A ljudi custe li mozda nedje onoga komentatora sa 'face' televizije , kako mi je ? boji ji ga gava ?
BISOGNA VINCERE !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks