ok........
Ne znam za akcize, znam za kvalitet. Najbolje gorivo u CG je na dvije pumpe u PG. Ona CMC kod Delte i Castelana na Cemovskom polju. Bas imaju gorivo odlicno po svim kategorijama, drugarica mi licno vrsi te analize tako da je to informacija iz prve ruke.
ok........
Originally Posted by my name is ...
Trba pomoći sirotinju, zato je to tako.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
ahahahahahahahahahaha.
Jedino valja za ne volju, ako sipaš u SLUŽBENI auto (kog ti nije žao) karticom od firme jer ti ona plaća :lolblue:
sparco, ti, ja, NSX. Cistjerna da se natanka, natovrlja guma u kabinu i na krov, pa cerada preko - i direkt Grobnik?![]()
BMB je po analizama bio najbolji na PETORL pumpi. Kakva crna kastelana, blizu su granice, pa pretpostavljam da ga tamo i nabavljaju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
idem za du eto napustam cg, ko da znaju oni ocul ja prec granicu ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Odes za do cilipa i vrnes se. Taxiras do cilipa :-)
ovi bi trebali da vrse analizu goriva ...sajt im je apdejtovan prije 6 godina
http://www.intra.co.me/home.php?akci...vi&ID=projekti
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ne znam ali ti nije losa ideja![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
KAKVO JE CG GORIVO
Koliko su prljavi rezervoari goriva
http://www.vijesti.me/vijesti/koliko...a-clanak-87068
Drive clean (and cheap). Drive LPG!
TAKUMI
e ovako...poslah mejl u petak INTRA-i da pitam za kvalitet goriva i jso ponesto i jutros me zva neki momak da mi akze da ne moze dat informacije dje je najbolje gorivo ali da ga oni redovno ispituju. ja ga pitah mogu li ja da platim , kao fiizciko lice da s eprovjeri kvalitet goriva, a on veli: "Naravno da mozete. Od nas dobijete limenu sterilnu posudu dje staje 3 l goriva. kad uzmte uzorak treba da platite 260 eura i mi onda odradujemo analizu. po uzorku 260 eura tj. recimo da se uzmu i uporede 2 uzorka to je 520 eura.
e sad ako ima zainteresovanih, posto kukamo svi, ajde da se skupi nas 20-30 koji vozimo dizele (isto mogu uradit i benzinjare)i fino platimo da uporedimo cuveni avio dizel sa Eko pumpe i Inin dizel iz kastelane. da nema vise rekla - kazala.
svidja mi se predlog.
kako da znamo da i u INTRA-i nema korupcije, pa ti daju lazne podatke?
Skupo majku mu...
Ajmo da se nadjemo i da damo po 20 eura, za dizlo, pa cemo i benzin...
P.S. moze li se analizirat plin?...da im ponesem plin u bocu od koka kole npr?
TAKUMI
posalje se sifrovano...uzorak 1 uzorak 2 itd...nikom ne govoris i zdravo![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sto veli bonajknov - samo sifrovano - en znaju oni odkale je.
fabia, mozemo da pitamo za plin kad budemo nosili ove uzorke.
ako nas se skupi dovoljno onda da odradimo ove 2 varijante. da ne slusamo laprdanja razna. ja sam pisao vijestima i dnevnim novinama ali oni nijesu zainteresovani ocigledno. DN jer im je EKO sponzor glavni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks