citizen pg..momak sa naočarima, kao i uvijek...
još jedan +!
goce i to je to.sta reci.....the king.:listening_headphone
citizen pg..momak sa naočarima, kao i uvijek...
još jedan +!
hvala goozice, divna si![]()
DuPont BEZ GREŠKE!
Похвала за cvxcomputers, узех лап топ и мобилни... Квалитет, цијена, брз договор, попуст на више ствари, достава... Момак је све испоштовао... Препоручујем.![]()
Pohvale za "140708"
magichacker11 ZNACI PREVARANT TESKI... !!!
samo da pofalim:
gocetr_25
Ducati
Sto Maraka
Nooth1ng
pise da otkupljuje zlato po cijeni 25 e gram.. ja zovnem pitam,on kaze da otkupljuje, dogovorimo se mi da se nadjemo, ja podjem tamo, tip niti vage niti nista, ja mu dajem ovaj lanac da pogleda, on mi kaze mogu ti dat sad 50 eura a ostatak(200e) kad mi budu neka primanja, a kao garanciju ti mogu dat lovacku pusku ili nesto iz kuce..hahhahahahahah josh jedva uzeh lanac od njega, sprdnja...
kad je već o tome riječ, evo ja da pofalim petarpodgorica za te rabote sa zlatom, davno smo sarađivali, korektan i veoma profesionalan lik....
Još ako je neregularna lovačka puška
Sve pohvale za Okgruglog Gospodina,momak je stvarno korektan...
Mjesto za Vasu reklamu !
Major U Penziji - Prodao mi pokvarenu plocu i od tad ni traga ni glasa od njega. Ima jos jedan nik Jaksa Shtetochina Rajovic.
Moram još jednom Tynnu da pofalim..
Koji god parfem da zamislite, naručite, stiže u rekordnom roku, pravo vama u ruke, đe god da ste
Zadovoljstvo je s njom sarađivati![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
sen poslovao sam sa co`ekom, i ispostovao me bez rijeci...znaci sve pohvale !
cvxcomputers - sve pohvale! Kupih lap top, svaka preporuka...
Super momak!
PEPO pazario patike kod njega. sve fino, korektno
jos je dosao sa 2 druga... mozda da ne uteknem sa patikama
ahhahaha
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
l_a_k_o extra lik , K-9 .... Da ne nabrajam ima puno extra ljudi od kojih sam svasta kupovao na forumu , jako korektni momci ... ali ima likova kojima bih glave porazbijao , jedini posao u zivotu im je da spamuju svaci zivi oglas po ciiiiiijellliiiiiiii dan a nikad nista ne kupuju ali bas nikad , a kad porodaju prodaju maglu ... nevjerovatno , to bi po meni sve trebalo banovati ...
xaxaxa pravi je nik izabrao "stetocina"
za sad sam saradjivao s desetine forumasa i licno do sad s nikim nijesam imao problem...
mnogo kerktni momci cak sam davao momcima s foruma koje prvi put vidim u zivotu robu na rate i svi me ispostovali bar do sad u minut i cent tacni...
Cass +++++
Crysis +++++
Sve je receno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks