Da li je neko narucivao kompjuterske komponente sa stranih sajtova, da postoji mogucnost placanja VISA/MASTER karticama i direktna dostava za Crnu Goru? Hvala unaprijed.
Znate li neki sto ne dere za dostavljanje u EU sa USA sajtova? Ono tipa salju na USA adrese sa skladistima i onda salju u EU, ?
Da li je neko narucivao kompjuterske komponente sa stranih sajtova, da postoji mogucnost placanja VISA/MASTER karticama i direktna dostava za Crnu Goru? Hvala unaprijed.
http://www.ipmart.com/usa/?redirect=nc
http://www.base.com/
Ja sam narucivao komponente sa ova 2 sajta, sve je uvjek bilo u najboljem redu.
Kako su vrsili isporuku? USPS?
edit: za pismene sve piseUSD 30.75 preko USPS
![]()
Last edited by Sale; 31-07-12 at 13:02.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zahvaljujem na linkovima. Narucio bih malo skuplje komponente, pa mi je takođe bitno iskustvo ljudi koji su vec narucivali sa odeđenih sajtova.
da ne zna ko SLUUUCAAJNO koliko moze kostat paket da se posalje iz USA (new jersey) za CG, ovih dimenzija i tezine:
PACKING SIZE : 61CM X 25CM X 6 CM
WEIGHT: 2 KG
imaš na sajtu usps kalkulator. destinacija,dimenzije,težina.
I jos jedno pitanje.
Da li neko zna da li moze da se prebacuje novac sa jedne entropay kartice na drugu entropay karticu?
neno kad dopunis entropay karticu sa ,,prave,, kartice , oni uzimaju 5%. znaci npr na 50e oni ce uzet 2.5e (entropay , ne banka)
2. moze da se prebaci, ne znam kolika je tu provizija, imas tamo opciju pay pa onda load other card...
f6
[QUOTE=acs;2894389]neno kad dopunis entropay karticu sa ,,prave,, kartice , oni uzimaju 5%. znaci npr na 50e oni ce uzet 2.5e (entropay , ne banka)
To znam. nego meni Podgoricka banka ektra skine sa kartice jos 5e pri svakoj dopuni.
Na pr. dopunim 15e ,entropay mi uzima proviziju nekih 70 centi (15,70e) i istovremeno mi Podgoricka banka skine sa kartice jos 5e.
Nisam jos isao u banku kod licnog bankara da ga pitam o cemu se radi prije nego provjerim da li se to jos nekome dogadja i da nije to neki novi harac Podgoricke banke
u sta ne mogu da vjerujem.
U zadnjih dva mjeseca PB mi je kod svake dopune skinula sa kartice extra 5e.
Hocu prvi put da kupim nesto preko neta,imam visa electron karticu,moze li neki savjet ukratko jeli da kupujem sa njom direktno ili kako i sa kojih je najbolje sajtova (tehnika,roba,kozmetika...)da bi brzo i jeftino stiglo...hvala na pomoci....:congratulatory:
Moze li se i dalje verifikovat paypal sa entropay karticom?
Listen to me very carefully - I shall say this only once!
jeste vezana, al sam samo jednom prebacao pare na entropay i tad mi banka nista nije uzela. nisam imao potrebu da prebacam opet tako da ne znam sad skidaju li. u svakom slucaju podji do banke.
mozes s njom direktno, a sajtovi koji dostavljaju robu u cg su ti ovdje https://forum.cdm.me/showthread.php?...u-u-Crnoj-Gori
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Posto su mi ugasili PP iz "bosne" sada sam hteo da povezem EP sa "danskim PP"(taj PP koristi jedan moj prijatelj, non stop nesto kupuje) pa me interesuje kako da posaljem novac sa mog EP na njegov PP?
First-Class Mail International
Processed through USPS Sort Facility
June 29, 2012, 2:33 pm
JAMAICA, NY 11430
International Letter
June 25, 2012, 2:30 am
JAMAICA, NY 11430
June 20, 2012, 8:24 am
JAMAICA, NY 11430
June 17, 2012, 10:03 pm
MIAMI, FL 33112
Depart USPS Sort Facility
June 15, 2012
GREENSBORO, NC 27498
Processed at USPS Origin Sort Facility
June 15, 2012, 1:05 am
GREENSBORO, NC 27498
Electronic Shipping Info Received
June 14, 2012
Acceptance
June 14, 2012, 4:01 pm
GREENSBORO, NC 27407
14 juna ostavljeno u postu, tek 29tog juna stize na ovu 'izlaznu' postu u nju dzerziju.
evo danas je peti avgust i ni traga ni glasa ovome.
bio do poste, do carine..nista.
Moze li ovaj sto je poslao da posalje 'claim' USPS-u (to je jedan lik uradio prije kad mi nije stigao paket). Znaci on se zali whatever, u medjuvremenu mi posalje novi.
Ili jednostavno niko nije odgovoran za gubitak 'internationall letter-a' ?
Originally Posted by my name is ...
Hm, prošlo je 45 dana od transakcije tako da je dobra volja prodavca oće li ti to učinjet ili ne. Taj paket je vjerovatno stiga u Evropu a i u CG slobodno. Nažalost,za first class pošiljke tracking važi samo na teritoriji USA. Jel bilo nešto za širu potrošnju?
jok. djelovi za auto...tj 4,5 displeja.
Originally Posted by my name is ...
Ih,mene su jednom zajmili medicinski rečnik. Silu na sramotu, posle 15 zvanja na telefon i vatanja veze stiga je u lokalnu poštu u koverti razbucanoj bez ikakve oznake o prijemu(mjesec i po kasnije).
o tome se radi care.ako nesto kasni plus neka glupost oni to ili uzmu ili bace nedje sa strane ...
f6
porucih nesto sa DX-a, al sam odustao, otkazao narudzbinu i trazio refund.
poslali su mi mejl da su odradili povracaj sredstava, ali na racun nema nista.
pisao sam im da nema nista, na sta su mi rekli da sacekam do 48 sati (?) i
da ce pare lec na racun. proslo je 96 sati i nista. lik mi tvrdi kako je odradjen refund.
jel se desilo kad kome ovo, kako treba da izgleda taj dokaz da su sredstva refundirana?
meni je ovaj poslao ovo, al ja djao maka ne razumijem nista odje, pa ako moze mala pomoc
"Backtrack 3413484 3429284 14.70 Success Wendy_wang 2012/8/2 17:52:18 refund 已执行"
@SNAKE
nemas brige ako na paypal pise da si refundiran... posle refunda dok pare ne budu na karticu, prodje vremena, do 7 dana uglavnom
Njak Njak Njak
trgovao sam VISA electron karticom, nisam paypal-om, zato mi i ide na zivce ovo cekanje![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks