samo drzi nesto djelova od vw i audija nema servis
zna li ko nekog piranica iz tuzi sto ili ima djelove ili radi servis?
samo drzi nesto djelova od vw i audija nema servis
imas li mu broj ili adresu?
@bojankov zašto akrilni?
Zato što ti neće skinut metalik boju nego samo zelenu
Običnim ćeš doć do sjajne boje metala tj aluminijuma![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
postoje nitro i obicni(akrilni) zar ne?
pa zasto mislis da bi nitro prosao do lima?
ja mislim da ne bi
pitacu bas nekog lakirera o tome![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sinteticki,uljani,nitro,akrilni ima josh razredjivaca ... Sve zavjsi za koju se farbu i za chem koristi
Akrilni autoboje , nitro je mnogo jaci i vise przi![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kad ste već kod te priče, kapnula mi je smola na jedan ćošak(ivica pored štopova). Čime da to skinem? Kad se neđe ugrijala "ostruga" sam je,malo je i WD pomoga al je ostao jedan tanki sloj. Smeta mi jer je to sad malo pobijeljelo pa izgleda ka da je žvaka razlijepljena tu.
smola se najbolje mice obicnim jestivim uljem dok je svjeza...uzmes pamucnu krpicu,natopis uljem i ako je svjeza za cas se makne,pokusaj i ti,trebace vise truda ali mislim da ce je maci...svjezu 100% mice bez tragova
Stivi,nisam zalazio u materiju kao ti
hvala![]()
forch ima sprej za uklanjanje ostatka katrana po bankinama kad je od svezeg asfalta,to sam licno probao na blatobran mi stojala bijela boja 1cm u precniku prsnuo malo i pamucna krpa i nema tragova...
Mislis li da bi meni pomoglo na ovu boju?neka obicna za ograde boja...
Dutch ako hoces mozemo po pola ovo uzet haha![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
I fairy deterdzent moze da skine katran od asfalta
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mislim da aceton moze da osteti lak, najbolji je benzin malo sporije ide ali sve mice
Koje ulje sipati u dizel motor 1,9TD vw vento. da li je uredu sipati Polusintetičko 10W-40, koji proizvođač?
thx
Aceton ne steti lak, samo ne treba stiskati previse.
U VW Vento 1.9 valja sipati sinteticko 5-40, Mobil 1, Mobil ili Castrol, magnatec npr.
Sent from my marble white Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
TAKUMI
Pozdravza sve .
Treba mi info za cipovanje auta. Imam namjeru da cipujem Pasata 1.9T(DI) crveno. Dje to da uradim i da li to steti motoru.
Sto treba treba ,sto ne treba vjerovatno nije trebalo.
Javi se ovom momku sto se chipovanja tice https://forum.cdm.me/member.php?3584-brzi_pas
brzi pas ima neke optimum mape koje ne stete, a ima i neke da ti nasvira dosta konja koje vec stete...samo je bitno da ti je motor i ostali bitni prenosni djelovi u dobrom stanju...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks