Veceras Ael-Partizan!
---Chelsea Fc---
izgleda da ce samo Face TV sjutra prenositi Sarajevo-Zeta
ko ima sat: 16°, 12549 V 2560 3/4
Dade ga Bećo za dinamoMogao je i ovaj partizan makar remi da izvuce da onaj mali ne napravi onakvu katastrofalnu gresku,ovaj Ael totalni fizikalci,pucaju od snage i kolko trce,al partizan ne iskoristi neke sanse...Samo jedan kipranin im je igrao nocas u ekipi i to udje s klupe jbt...
Sta je ono , gledao sam Ptz veceras u jednom trenutku sam pomislio da igraju sa nekim Africkim klubom , sve sami crnci koji su ih pretrcali iz sale , nego nemaju sredinu pa se ne mogu povezati inace bi bilo veselo nocas za grobuse .. Mada i u revansu ce biti zajebano , ovi im lako mogu dati gol ..
BISOGNA VINCERE !
Sledecih 100 godina Buducnost nece imati tako dobar raspored i sansu da se kvalifikuje u grupe. Helsinborg u gostima pegla poljskog sampiona:d
i to 0:3 da covjek ne povjerujesame cinjenice ono sto smo mi pricali kakav je Slask,a ne onako kako ga je prestavio nash stručni stab...
Nisam gledao mec jer sam bio na posao,ali nadam se da u revansu Partizan prolazi glatko![]()
---Chelsea Fc---
To je ono sto sam ja pricao a svi odmah rekli da je to mec vijeka buducnosti. E propalo se kad se ne molze igrat sa poljacima, slovacima i skandinavcima
Sastav Zvezde za nocas. Pocinje u 20:30h, prenos na Prvoj.
![]()
Ajmo nocas Vukovi Crna Gora je uz vastanananana burzo maradona,burzo maradona
![]()
burzo maradona ti nije u zetu braleovaj tamo je burzo rovokopac
A nije no Maradona taman za cijelu ligu![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
a ostalo je jos par igraca....
U Split je haos kakva ce atmosfera bit nocas,sinoc je bio tradicionalni karusel oko dvije i po hiljade ljudi kolima i motorima su dosli do hotela igraca intera i pjevali pravili buku.
Da nije poslo ovih nasih interista tamo![]()
Jedan biser od sinoc. Ono, nije direktno vezan za temu al ga moram podijelit sa sirokim narodnim masama. :-)
Da mi moderatori ne uzmu za zlo, akter ucestvuje u kvalifikacijama za CL!
Dakle, gledam sinoc one kiprane i partizan i nedje u drugo poluvrijeme neka kontra partizana. Vuce loptu neki markovic, dodje nekako do protivnickog sesnaesterca i tu naravno izgubi loptu. Komentator sa rts-a mrtav ladan kaze, parafraziram: kao, "dobar je ovaj markovic al mu hvali to nesto malo da zadrzi loptu u svojim nogama. Ono, kao sto to znaju da urade mesi i kristijano ronaldo!"
Covjek je momentalno postao moj idol!
nista posebno...
Naprijed Sarajevo!
Ima li dje kakav link za Zetu?
Postojaće Crna Gora...
Dok se vi nakanite ja nadjoh
http://www.oleoletv.com/watch/live/s...s-fk-zeta.html
Postojaće Crna Gora...
Kako bih slatko glavu otvorio ovome komentatoru na face tv.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks