upravo sam sipao 24 litra i uštedio 2 eura
i sad pitanje: da li se isplati sipati pred poskupljenje? npr. natankaš 70 litara (i ode ti trećina plate) i uštediš 5 eura i 60 centi.
To je cinjenica nista vise![]()
upravo sam sipao 24 litra i uštedio 2 eura
i sad pitanje: da li se isplati sipati pred poskupljenje? npr. natankaš 70 litara (i ode ti trećina plate) i uštediš 5 eura i 60 centi.
Last edited by appelle moi; 30-07-12 at 18:33.
eto za burek osta...
I jogurt...
Uzas, kako nas drzava pljacka, na sve moguce nacine, od goriva, preko presretaca, pa do sim kartica i struje, pa kablovske, pa svi ostali porezi na prehranu, pica alkoholna i bezalkoholna, automobile, kuce/stanove, prihode itd!!!!
E bas mi zao tih poreza na alkoholna pica.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ljudi, sta da se radi, ovo vise nema nikakvog smisla...
Tu es mon héro!
oni dva tri puta zaredom spuste cijene po 2-3 centa,i kad povećaju vrate sve to što su spustili.lopovi neviđeni
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Drive on LPG, and do not worry
Plin na Vuk Petrol 0,74 centi![]()
remapirah motor , 4 litra trosi sad nek skuplja do mile volje ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pun u moj auto ,pun u ocev auto+2aditiva. oko 160eura.
pripravnicka plata mi je 260...
f6
Sto ce ti aditiv? Ako koristis BMB onda sipaj na PETROL kod autobuske i nema vise aditiva.
I nemojte da sipate na europetrol, smece uvoze iz albanije, zamalo unistih motor jednom izmedju BD i BR.\
Mislim da je i tu pumpu sada preuzeo PETROL.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
dje je najbolji eko dizel?
Sipao sam na eko, aditiv onaj wurthov.
Fabia naravno, da izvucem nesto odmah u startu)
f6
Under wandering stars I've grown..
..Always Out Numbered...Never Out Gunned...
Mnogi hvale da je gorivo na Vuk Petrol među boljima, jel isitna ? (mislim na Vuk na kotorskoj raskrsnici)
Kod nas u HN na eko pumpama ne treba sipati,mnogi pa cak i radnici kod njih kazu da sipaju dosta vode nebi li zaradili vise,*****ri jedni
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
ti oces reci da se to ne radi na nasim benzinskim pumpama,da je kod nas gorivo extra kvalitet?
Hah, pazi, imas kvalitet goriva i imas prljavstinu. Ako je gorivo prljavo ne znaci da nije kvalitetno.
Ja bih vise volio da imam prljavo gorivo a kvalitetno nego cisto a nekvalitetno, zato svaki auto ima filter.
E sad, pazi, imas pumpu, i npr. imas rezervar za BMB od 20-30 000 litara, crijevo tj. saukorpa ide skoro do poda. I onda ti u taj rezervar sipas 2000 litara vode. Voda i benzin se ne mijesaju (teski zajeb za vlasnike i za one koji pricaju gluposti), i posto je voda teza od benzina ona ide dolje kod saukorpe i onda je saukorpa pokrivena vodom, i ti dodjes da sipas 10 litara i umjesto benzina dobijes cistu vodu, ne vodu i benzin zajedno nego cistu vodu.
Da li je neko do danas dobio vodu umjesto benzina?
Istina, u benzin ima vode, ali to je zbog nekih drugih razloga. Malo hemije i sve ce ti bit jasno.
Last edited by Fabia_Elegance!; 01-08-12 at 21:58.
TAKUMI
Ne mogu da nadjem onaj clanak iz vijesti o kvalitetu. Samo se sjecam da je BMB bilo najbolji na PETROL, sto i vidim po radu motora.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks