Dje ga ima?
jel uzimao ko ovaj alcatel 995 (kao DHD) 89e uz najmanji paket!?
Dje ga ima?
mtel ima
Uzeo moj drug na paket 18, bas dobar telefon!
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Jel uzimo ko onaj 991 armv6 je al ima powervr grafichu?!
48e uz najmanji paket
Last edited by Rakun; 01-08-12 at 10:23.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Podijeljena su misljenja... Iz mog iskustva, sticajem okolnosti sam bio u prilici da preko 20 telefona (sve najjaci modeli) bude nabavljeno preko Telenor-a/T-Mobile-a i ni sa jednim nije bilo problema. Sto se mene tice, zadnjih 3 sam uzeo u Telemontu takodje bez greske.
Milsim da je najvaznije, ukoliko se radi o iole skupljem modelu, garancija koja je ostvariva u gradu/drzavi u kojem/kojoj zivis... Zasto? Pa eto, desi se (najsvjeziji slucaj sa Fabiom) da te zapadne felerican model ili bilo sto sto bi podlijegalo pod garanciju... Zasto da se cimas do Njemacke, Holandije, Italije da ti se to sredi?
Moj licni stav/osjecaj je da za tehniku koja se vrlo frekventno koristi poput telefona, ne bih prihvatio garanciju ni iz susjedne zemlje iz prostog razloga sto to sve usloznjava... Neko ce reci, jeste ali i ovdasnji ovlasceni servisi, pisu regionalnim centrima, pa cekaju isporuku rezervnog dijela... Da, ali onda znam dje da podjem ako mi nakon servisa nesto nije potaman...
Malo se raspisah... Licno bih kupio telefon kod nasih mobilnih operatera iako ima te fame da uzimaju "falicne" uredjaje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ima li neko iskustva sa ovim Alcatelom 991? Uzeo bih ga za jednu curu,pa me zanima da li ga je neko koristio?
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Fino izgleda, jos za zensko koriscenje mislim da je ok. Ali se korisnici zale da (iako fabrika kaze da moze i da ima 2 kamere) da ne mogu da koriste video call npr. na skype i imaju problema sa chat-om kad su drustvene mreze u pitanju. Pored toga kazu da procesor ima 600mhz a ne 800mhz a to je VELIKA razlika... Lijep je ovo pokloncic ako nije skup i kome ne treba za neku veliku upotrebu, ali Alcatel treba izbjegavati jer vjerovatno za te pare ako se raspitas moze mnogo bolje tipa Sony ili Nokia.
"Rame uz rame" sa tim tel je Huawei G300 koji je 3x bolji, makar po komentarima korisnika. Jedina mana Huawei-ja je materijal od kojeg je napravljen, ali se to rjesava silikonskom maskom. Pa vidi... Poz
zna li ko sta o alcatel 995 modelu djeluje kao ekstra tel za jako male pare preko m-tel-a? Nemam iskustva sa ovim novim alacatelima pa me zanima. na netu sam citao dosta dobrih komentara pa se ozbiljno razmisljam da ga uzmem
Ja bi da ubacim ovaj rom u Desire S
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1679125
ali bi mi trebala mala pomoc,posto nisam siguran kako da to odradim.
Telefon nije diran do sad,ni S-OFF ni ta ostala cuda,znaci nista.
E sad me zanima kad skinem ovaj rom sto da radim. Ovamo pise Full wipe,treba li jos nesto ili kad odradim wipe odma mogu da pokrenem instalaciju roma,vidim ima i neki updater,sto sa njim treba da radim i kako njega instaliram.
Budućnost
Pa znaci treba da odradim wipe svega i onda ide instalacija roma i to je to.
I nije mi jasno kad udjem u hbbot tamo mi pise S-Off A izvise locked,onda kad udjem u recovery iskoci mi ovo sa slike
Last edited by kambodza; 01-08-12 at 17:15.
Budućnost
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
evo i telekom ima extra telefon 169e uz najmanji paket
http://telekom.me/privatni-detaljan-...=58&userType=2
je li uspio ko da kupi neku igricu na google play, ako jeste kako ?
svudje smo blokirani..
trzaj..
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ima li neka aplikacija pomocu koje mogu da pokrecem prigrame i igrice na kompjuter? ja nesto ne mogu nac.
Instaliraj teamviewer na komp i na tel pa idi preko remote![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kako se vi snalazite sa tastaturom na androidu.... to je jedina stvar koju jos od G1 ne mogu nikako da prhvatim.... u odnosu na tastaturu sa iphone-a mi je katastrofa...svaki put kad uzmem iphone u ruke, jedino sto uradim je da probam da ukucam nesto, i vidim kolika je razlika
pokusavao sam sa raznim tastaturama, skinovima i sl...al uzalud...bude bolje, al nista posebno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks