E klasa se steka kod prvog tunela kod sozine (put Pg-sozina) tako da oprez....
Po tvojim postovima gore bih rekao da si savjestan vozac i da postujes ogranicenja, zato i ne izlaze ispred tebea i oni su po stekovima, samo provjeri borove, trafike, zidove itd...
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...na-12-lokacija vala im nije tacno za bar, nisu u dobre vode, evo ih iza smokve u zaljevo!
E klasa se steka kod prvog tunela kod sozine (put Pg-sozina) tako da oprez....
danas..
1. E klasa vise nije na KO nego na MK table, jurio je i stigao F430 podgoricki koji je isao sigurno 150-160 na Ulice onamo put CT (znam jer sam ih ja pratio toliko meganom da vidim bas oce li ga zaustavit..), inace vozac F430 je prilicno divljao ulazio u skroz trecu traku i slicno bas me zanima jel mu uzeta vozacka (kakva bruka da ga stigne E220CDI).
2. Koji imbecil vozi tamni a6 novi 11011?! Znam da su generalno cock drivers ali ovaj me je htio ubit put BD..
She is only here to annoy herself!
Agresivno voze presretaci, danas preticem passata jedno od 4 kola, na punu traku iz Cetinja ka Podgorici, i oni za mnom, momentalno znaci, puna linija i krivina i oni sve po gasu 100-110 za mnom u krivinu. Istraumirao sam se i spustim ga na 70 (10 preko) i tako sam vozio peMzionerski do daljnjeg kad su oni mene prestigli...
067-123456
Dizel stigao ferrari, smrt dizelima :orange:
pa da ga je taj valjano pritiskao ne bi ga vidio, tako da, vozac je baba.![]()
Danas oko 9h vrcem se iz kastelane (Tuzi) i bjese patrola zaustavila Traktor (Plantaza) i vidis kako skidaju 2 gajbe grozdja i tovare u golfa...
OPET nemam s cim da snimim... Znaci moram nabavljat neku auto kameru....
:lolblue: :lolblue:
NSX, pa valjda nije htio da se trka s njima.
TAKUMI
ma jok stiskao ga je dobro ne vjerujem ni da ih je primijetio kad su ga stizali nego mu je kolona naisla odozgo pa su ga stigli..
...jer zamisli, sa umornim 220 CDI automatik da te prestigne, a ti u Ferkana...?
TAKUMI
uvatio je 170-180 na onu nizbrdicu sa tim cdi pa ti vidii nije ga prestigao nego mu je upalio one plave seljacke LEDice pa je ovaj skapirao i stao
I ti si ga pratio i nije te zaustavio?
TAKUMI
nije, prepoznao me je od proslog puta vjerovatnoa i mislim da nema kameru pozadi.. najjace je sto sam ja pretekao jedan auto kad su oni vec krenuli da me preticu i zamalo su se skucali u mene koliko su se zaleceli za ovim
da su me udarili ja bih bio kriv jer nisam gledao u retrovizor al stvarno nisam ocekivao nikoga da naidje tolikom brzinom..
Znaci nece se ni mecka jos dugo vozit, bice da ih opet neko "udari dok se bude ukljucivao"![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Last edited by Bugi; 02-08-12 at 20:51.
naseljeno vozacka se oduzima na +30 a ostalo je +50![]()
f6
Ne vidjoh ovu temu inace bi ranije postova.
1. avgusta na ulaz u Vranjinu od Pg idem onom pravinom 30-40 preko ogranicenja a prema mene ide kolona sa kamionom prvim, koji pretice neka oktavija samo ne znam je li preticala samo njega ili sve. I ja smanjim na 100 zbog njega jer je u makazice i kad prodjoh kolonu vidim da izlazi bijeli mercedes e klasa bp registracije iz one ulice lijevo pored brda sto vodi i ode za prema Pg za oktavijom
i koji im je izgovor bio?
Pa 50 je ogranicenje u naseljenom mjestu ukoliko ZNAKOM nije drugacije regulisano. Znaci ako nemas znaka nidje onda je 50, npr u mojkovac imas znak na tablu kad ulazis u Mk ogranicenje 40. Znaci 40 je a ne 50. Isto tako je na tom mjestu 60 bez obzira sto je naseljeno mjesto.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks