E klasa danas na BP table,ali sam primijetio nesto zanimljivo,sad ima naljepnicu MNE kod lijevog stopa,msm da je iz eko petrola po nijansi boja ,nisam uspio da widim jer sam prosao pored njega,inace redovna od pg-bd
E klasa danas na BP table,ali sam primijetio nesto zanimljivo,sad ima naljepnicu MNE kod lijevog stopa,msm da je iz eko petrola po nijansi boja ,nisam uspio da widim jer sam prosao pored njega,inace redovna od pg-bd
Onom pravinom od skretanja do sozine Passat ZB AB (siva boja) pa pripazite malo![]()
Prije 2-3 sata E klasa parkirana prije fabrike vode (PG CT), lijevo na neku uzbrdicu.
TAKUMI
nesto razmisljam sto bi se cinjelo kod nas da imamo taj nesrecni auto put...
ogranicenje bi bilo jedno 80km/h...
imali bi lezece policajce svako malo...
a presretaca bi bilo vise no vozila po putu...
a vjerovatno bi imali i jedini u svijet i patrole koje zautavljaju na auto putu...
...i najvise poginulih.
TAKUMI
Odradih passata prije sat vremena.
Na izlaz iz sozine vreba passat sivi ja izlazim sa rampe i on krece ispred mene. Pravina (80km/h) on ide 90km/h ja u branik za njim. Dupla puna linija (isto 80km/h) on usporava na 55-60km/h ja i dalje za njim necu da preticem. Isprekidana on dize na 90km/h (da ga ne moz pretec po propisima) ja i dalje za njim vidio da me ne moze odradit i zaustavio se kod donjeg tunela...
Odradio bi on tebe da je situacija bila drugacija, on tebi uz branik![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
trebao si izvadit telefon i snimit to, pa ih na yt ili u vijesti
sent from tabure
kako mene nece tako iskocit sa kamionom ahahahah
Tako meni bi prije par mjeseci, ovaj mercedes a klasa o kojok pricam (inace ih sad vidjeh u jedan kafic pored plaze, pusi se i pije, sa sve policijskom opremom), uglavnom ja 100 i vidim njih kako krecu za mnom i tacno ispred znaka 50, usporim na nekih 60km/h, onda jos sporije, jos, dodjoh na 40km/h, skrenem na sporedni put i samo se pogledima ispratismo, oni po burek i jogurt, ja kucici![]()
Trenutno: Passat sivi, ZB tablice, Zeta - Sozina, u BR je crna B klasa, tablica PG DV 641. Jedan drot stoji kod pjesackog u pumpe AUTO GAS i dere vozace koji ne stanu pjesacima, a ovaj sa B klasom patrolira.
TAKUMI
crna b klasa zatamnjenih stakala ko tablica prema sjeveru...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
prije 15-20 minuta bjese patrola sa golf 5 preko puta pecenjare u golubovce (na 30-40m od vujacic company)
@Bronx
Sto ih nisi snimio? Na taj nacin samo ugrozavaju bezbjednost, pa da narod preko medija vidi sto cini narodna milicija... kao da ne znamo...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ma i treba da radi,juce pg-br svi na punu preticu i u makaze ulijecu a kad vide muriju svi se u gace useru pi....
Passat na zabjelo, ZB rege, mnogo je deadlier.
TAKUMI
Moram nabavit onu kameru za snimanje....
uf kako prolece ovaj mercedes E clas spored mene danas kod sozine,natulio ga za jednim a4,ja mislim da je skoro 200 isao....
hhahah, kako se obrnuse, vidjeli ga nisu![]()
Bijela E klasa KO AA 868 čini mi se, patrolira PG-CT....pa se pazite...
sto je ovo , ja ne znam dje vi nalazite te patrole, ja eo deset dana svuda zvijam motorm, ne vidim nijednu a ne presretaceil sam prebrz pa ih previdim
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks