Uskoro, uskoro, njihova već godinama poznata priča....najmanje što mogu da urade ako ih uvedu jeste da daju sve dodatne pakete šest mjeseci besplatno na probu svima, kao što su radili svi ostali operateri radi promocije dodatnih paketa....nego se ja plašim da ne podginu cijenu pretplate tog osnovnog paketa digitalne televizije čime bi postali ubjedljivo najskuplji distributer kablovskih kanala kod nas, ionako su i trenutno u rangu bbm-a,extra tv-a i totala što se visine pretplate tiče, a daleko su iza njih po sveukupnom kvalitetu. Moje neko razmišljanje je, gledajući kako to funkcioniše u Srbiji, jeste da postojeća cijena analogne televizije od 9,95 eura treba da iznosi dva eura manje, jer je između ostalog, slika generalno očajna a posebno na domaćim kanalima, što se najbolje vidi na televizorima veće rezolucije i širine ekrana, a da gorepomenuta cijena treba da bude cijena osnovnog paketa digitalne televizije. Takođe, ako neko koristi mix ponudu tj. internet + tv, automatski mora imati povoljnost u vidu niže pretplate. Nadam se da i oni razmišljaju na taj način ako žele da opstanu na tržištu, jer činjenica je da t-com svakim danom ima sve više korisnika a imaće ih i još više, imajući prije svega u vidu brzine interneta koje optika pruža a i cijenu od 20Mbita za 20 eura koja je relativno povoljna.

Reply With Quote
A koristim ga eo 4, 5 mjjeseci, usreceli smo se i ja i ti...

Bookmarks