E'o par dana zaredom lagano ispusim kutiju cigara za 2 do 3 sata, to me zabrinjava.
Sto se tice lopate i udaranja, mislim da je to bolje rijesiti na stari dobri nacin. Metak u glavu i cao.
E'o par dana zaredom lagano ispusim kutiju cigara za 2 do 3 sata, to me zabrinjava.
Sto se tice lopate i udaranja, mislim da je to bolje rijesiti na stari dobri nacin. Metak u glavu i cao.
I don't get lucky. I make my own luck.
„ Po dzepovima tvoje se sitnice vuku,
I tek ponekad, na dno zavuchem ruku,
Da pogledam, pa da me dotuku...
Nedostaješ...! „
U zdravlje....
Odje ono kao iskreno izrazimo misli i osjecanja?
da se i ja oprobam...
Savrseno mi puca jedan dio tijela za vase misli i osjecanja. A tek kad vidim onog Ljea dje po vas dan kaci sto misli i osjeca, sto ga cini srecnim, sto ga nervira, tad to savrsenstvo poprimi neku dimenziju koja je nepoznata ljudskom duhu.
Dje nadje meni da pricas da citam LOL
Ja otvorim, bacim pogled, vidim jesam li ja sto napisao, pa ponovo sebe procitam... Ako nisam, pogledam samo naslov teme i najcesce izadjem...
ps. da te preduhitrim. Tvoj sam procitao jer je bila reakcija na moj. I to skoro cio sam procitao.
Dobro, ja procitam tako ponesto od meni dragih ljudi... Recimo od Mad_dog_KO... Ako vec naletim na njegov nick, procitam, pa i u ovoj temi kad je. Ne bih volio da ga nesto tisti, a da ja ga bar na pm ne priupitnem sta mu je, dal' da dodjem kod njega u KO, bar da ga zagrlim...
Njega sam naveo jer mi je on jedini bitan i znam da necu morat da se cimam do tog grljenja. Pa mogu da klapim o tome, i pravim se dobar, jer znam da nece nuzde bit'... Mada ne trebalo mu, zagrlio bih ga. Ali postoji neki zivotinjski magnetizama medju nama, bojim se da bi to bilo vise od grljenja.
Ja ne znam što ti čekaš da njega nešto tišti... ja bi na tvom mjestu rekla da te tišti nešto, tako da on dođe kod tebe i da se grlite i.... i svi srećni... :love_heart:
šteta da taj magnetizam propada...
Last edited by the_lady_marianna; 30-07-12 at 02:24.
You're the plane that crushed mu heart.
crushed sreco crushed![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
c c c do sad spavas? eeeee
srećna ..........srećna......... srećna....... srećna...... srećna........ srećna
srećna ..........srećna......... srećna....... srećna...... srećna........ srećna
mislim da ste shvatili
ps. neću više počev od sjutra ... ne da ne budem srećna, no da vas maltetiram postovima, yey :applouse:
Last edited by the_lady_marianna; 30-07-12 at 11:44.
Užasno... Sinoć u gradu popih 2 soka sa ledom, i od jutros me boli grlo i cijela duzina pluća, još pijem čaj na ovaj pakao...
Ponosna na sebe :watermelon:
Bog je katkad pravi seret
na strmini doda teret
i potura nedohvatno da se dohvati
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 22 users browsing this thread. (1 members and 21 guests)
Bookmarks