Za bluetooth ti treba jailbreak, ako se ne varam, za delivery report ne znam, vazda sam to gasio :-)
Za bluetooth ti treba jailbreak, ako se ne varam, za delivery report ne znam, vazda sam to gasio :-)
Treba mi da se dekodiraju 2 4s modela, zna li neko kolko kosta i ko radi?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Moze li se iphone4 updateovati sa 4.3.3 na 5.0.1 ili 5.1 da radi ok sa xsim ?
Ima li neka fora sa chuvanjem bb-a ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kako krakovati anyring, ima li koji drugi program dobar za mp3 as ringtone?
Ja sam to radio preko iTunes, konvertujes pjesmu u m4a, onda je rinejmujes u m4r, sa Suite 91 je prebacis u fajlove gdje su i drugi ring tonovi i cao.
TAKUMI
sa cydie skini ringtone
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
unlimtones
f6
eh meni je crko flet od slusalice na 3g dje to mogu nac? ako neko zna nek mi pusti p.m
t-com.me mail na iphone? ova podesavanja i cuda?
f6
a ima li ko tu da mi vrati restore na obicnu 4ku 4.3 softver, ima tethered jailbreak na njega i nemogu restore na itunes da odradim jer mi vazda neki errror izbaci , tipa 3194 , 2005 itd...tiny umbrella pomaze ali samo da krene bez error i onda telefon ostane na itunes mode a itunes ostane na preparing to restore...i sve tako stoji ne mrda....
hitnooo
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Ponesi coeku gore taj telefon fino ti veli da ga poneses neka ga napravi fino na 5.1 to je trenutno najbolje jer ima i ono da ne moras da kucas ona sranja svaki put kad ga upalis sa gavey nego ga pali bez toga jos mu ga nisi ponio ajde vise dako ga poneses do centra vise
Poslato sa Samsung Galaxy SIII
nije downgrade...on je na 4.3...samo da se regularni restore uradi... ili upgrade na 4.3.3 sto ja pokusavam ali nesto nece...imao je neku zajebanciju s browserom i nije proslo jailbreakme normalno nego je ostala cydia bijela ikonica i instalous takodje...sve to funkcionise i nema nikakvih problema sad, samo sto je tethered i mora se svaki put preko redsn0w=a palit ako se ugasi skroz...
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
A restore sa iTunes ili kako?
TAKUMI
da ne tražim sad ima li ko da mi pojasni, koja je navigacija najbolja za iphone? treba mi za kola.. i ima li ko da mi može ugradit I GO i koliko para![]()
navigon sa instalusa... i kraj
f6
imaju li kod nas da se nedje kupe itunes grift card za US store?
12 septembra apple eventdolazi nam iphone 5
tt via iPad
Ima li ikakve sanse da kupim regularno muziku preko iTunesa ako mi je store Hrvatska?
Originally Posted by Nk-001
Je li se moze Viber skinuti nedje drugo osim sa app store, nema ga na instaluos?
Sent from my HTC Sensation Z710e
Sate sate sate
Pa skini ga sa app atore -a. Besplatan je
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks