Stavi shkoljke od jaja... :P
Sta mi predlazete da stavim kao izolaciju (zvucnu) umjesto sundjera koji se nalazio na unutrasnjoj strani poklopca motora kao i oko same glave motora kod 1.9 tdi motora (sigurno je poznato koliko su bucni pogotovo kad im maknete sve oko njih). Posle 8 god i dosta km predjenih poceo se mrviti i morao sam svako malo skidati komade i cistiti mrvice tako da sam se od toga umorio i skinuo ga komplet i ostavio samo plastiku, razmisljam se da postavim pur pjenu (ali nisam siguran moze li izdrzati tu toplotu i da li je dobra zvucna izolacija) ali ne znam da li postoji u trgovini neka zvucna izolacija koju bi samo skrojio i nalijepio?
Predlozite...
Stavi shkoljke od jaja... :P
Passat dvojka, 1.6 td, crkla trbina, dje da je nosim za reparaciju ili sto vec?
uzice.
Ima li gdje ovdje? NIje to sad neki dobri i novi auto pa tamo da se vodi![]()
nema brate....
ima u bar neki servis za reparaciju...i cini mi se u donju goricu.
Originally Posted by my name is ...
reparirao mi je jedan drug na mercedesa 190 2.5 u donju goricu i eo ima po godine radi mu extra...
Hvala ArchiFemaman ako si zainteresovan za ovu turbinu okreni ovaj br. 069/387-309 Pedja
Fabija, Bajcetic u donju goricu daje godinu dana garancije na repariranu turbinu, a druga je stvar ako je los dotok ulja ili da je masina u k****..
jeste i ja sam cuo godina je garancija...
Zna li ko kakva je procedura kad je lice koje je vlasnik auta preminulo, sto se tice registracije ? Ostalo mi je auto od oca koje ne mogu da vozim evo skoro godinu i nesto jer je registracija istekla a sud se moze cekat za nasljednopravni proces godinama ... postoji li neka privremena registracija ili neki papir koji mogu da mi izdaju sa kojim mogu da vozim ? Jer bukvalno mi stoji u garazu u kucu ne mogu ga nidje dalje vozit zbog ovih kontrola , patrola itd , a da molim policajca svaki put kad me zaustavi to mi se ne radi stvarno. Postoji li kakav papir ili neko resenje ? Hvala unaprijed .
industry, sto bi moglo da bude sa pumpom od ABS-a koja radi non stop, cak i kad je auto ugaseno?
Moze li biti da je riknuo mosfet ili...? U pitanju je Bosch 5.7.
TAKUMI
*****u, juce sam bio u TV i sve je bilo OK. Sinoc kad sam dosao blizu kuce dobio sam trifectu, i reko' NO SHIT.
Jutros idem da otvorim auto, cujem neko zujanje ispod haube, kad ono...pumpa od ABS-a radi, vrti se a uzarena. Raskacio dzek i krenuo za BR.
Vozio sam tako do tamo i nazad. Kad sam dosao vratio sam dzek, opet, ista prica.
Ajde reko' da otvorim modul, kad tamo sve OK, mada kod ovoga modul ne moze da crkne. Ajmo sad da vidimo releje kod ECU-a...kad tamo haos:
Stavio drugi i voila!!
Sva sreca pa nisam posao kod Grebulje, garant bi rekao da je riknula pumpa, 2 speed senzora, glava motora, servo pumpa and so on.
TAKUMI
Ajde,imao si i gorih dana...Mogao si nedaj Boze kod Trendy-a da se pokvaris ili jos gore da ti bocica hladnjaka pukne![]()
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
barem nisam gurao auto kroz grad
sto ne znaci da necu sada kad sam se vratio na bimmu.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Ko ti je rekao da sam ja tada gurao auto?
TAKUMI
Problem s klimom, audi a4 b5.
Dopunio sam freon prije možda 20ak dana, ladila je odlično do juče, međutim kad bi upalio klimu čuo se neki kaiš/natezač.
Danas samo bije vreli vazduh iz nje, kad uključim/isključim kompresor (*) drugačiji je zvuk (valjda kompresor radi onda).
Ali nema više one škripe kaiša ili natezača. Je li moguće da se prekinuo kaiš ili nešto oko toga?
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks