Inače:
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A i House je englez
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne bih se slozio, ni blizu. Dijalozi su po pravilu katastrofa u zadnjih par godina, sve samo snobovski self-masturbation, teatralno i melodramaticno do bola. Tesko da ima vise od 3 serije iz poslednje decenije koje mogu Dexteru da se priblize po dijalozima, a Dexter je prilicno slab u svom vecem dijelu. Da ne pominjemo neka remek djela tipa Deadwood, Carnivale, Firefly, Mad Men itd. [The Wire bi bilo smijesno i pomenuti u istoj recenici sa vecinom britanskih ostvarenja]. A recimo Shameless, kao jedna od najpopularnijih serija u britaniji, ima 8 sezona od kojih su 4 ili 5 viska.
Mislim da je to vise do zelje da se pravimo malo elitisti jer Hollywood sucks!!!1! Sto doduse nije netacno kada se radi o filmovima, ali serije su sada apsolutni vrhunac zabave, nije ni cudo sto sve vise poznatih i veoma placenih glumaca i rezisera igraju u visokobudzetnim serijama. Englezi su tu debelo iza [osim kada se radi o komedijama, a i tu nije situacija bas toliko na stetu amerikanaca koliko bi mnogi htjeli da prikazu]
House nije Englez.
Fire in the hole!
Naravno da je "Hollywood sucks!" pretjerivanje, ali je jos vece pretjerivanje kritika britanskog dijaloga.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
sta "House nije Englez"? Hju Lori? :?
(nečitko)
Ne znam, ono sto sam vidjeo u Shadow Line, Luther, Midsummer Murders, Rebus itd. je na nivou Srecnih Ljudi. Stravicno pretenciozno, teatralno i over the top. Ne znam, ne vidim bas previse britanskih serija koje nisu komedije, a koje bibile u nekoj hipotetickoj top 20 listi. Vise bi skandinavskih serija bilo.
Glumac je Britanac, lik je Amerikanac i serija je americka. Stoga, ne vidim uopste smisao njegovog pominjanja u ovom kontekstu.sta "House nije Englez"? Hju Lori?
Fire in the hole!
Skandinavske serije gube u prevodu. Vecina nas ne govori te jezike.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Moguce, ali svejedno ima makar 4 skandinavske serije za koje mogu reci da su vrhunske. Za Britance nisam siguran [govorim o poslednjoj deceniji]
Fire in the hole!
Gledam Dextera, na 2 sezonu sam. Odlicna serija, sve pohvale. Odavno nisam gledao neku ovako zanimljivu seriju.
breaking bad ne moze da omane,sve je bolji i bolji.da se obnove za josh 5-6 sezona opet bi razvaljivali.
1993-2020
Verbalni, ima li đe onoga Drajpera?
Mad Men, nova sezona?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ima, ima, imas PM![]()
(nečitko)
Sjeća li se neko Dead Like Me
I dan danas pogledam cijelu seriji kad me uvati volja.
Šteta što su je ukunuli jer imala je velikog potencijala.
Zašto su je ukinuli, pa da bi imali dovoljno novca za Criminal Minds (a i pojedini glumci su prešli u ovu novu seriju).
"Dead Like Me" danas ima kultni status.
Valja li shta The Borgias?
workaholics-i odlicni,nedje od 3-4te ep. pocinje ludnica.dosta me podsjecaju na IASIP,skroz su nenormalni.
1993-2020
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks