Pogle' kako je Britni ljubomoran:
![]()
Pogle' kako je Britni ljubomoran:
![]()
TAKUMI
E_K_V pushti to, nego jesi vidio kako je objasnio opet?!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
trudi se da objasni sve nacine kako se moze zavrsiti pored staze...
prosli put zanosenje zadnjeg kraja..okretanje i udar...sad samo prolijetanje pravolinijsko, i nosom u zid... sledeci put ce morat da smisli nesto novo![]()
Jedino nije nadmudrio let Marka Webbera iz Valensije. Josh to da objasni i kraj.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
HAHAHAHAH, opet pase znaci, aoooooooooo, Petronas pokrij se usima :emmersed:
opet RBR naštelovao mašine - veber i vetel za sad dominiraju na FP3..
bwahahahahhaha
Gumaher: A bit strange, but nevertheless we have to put a cross on it and forget about it.
Fabia: Jesi cuo, bate, moramo da zaboravimo?!
Petronas: Sta, bate, ne znam o cemu pricate ni ti ni on? Ja sam samo vidio da je objasnio opet!
Fabia: Hell yeah! Objasnio svima! Napisi i na forum!
Petronas: Vec napisao! I postavio nove polunage slike!
(nečitko)
e sumaher je stvarno baksuz... zadnji ktug...vozi svoj najbrzi prvi sektor... i onda naleti na prasinu koju je digao maldonado...i uspori jer ne zna jel neko na stazi... i trt...objasnio je kako se uzima 17ta pozicija...
a alonsa ubija treci sektor... sto i nije bas najbolje jer iz nejga se krece na pravac gdje se moze koristiti DRS...
kako ie opet objasnio gumaher sto je ovo.....grosjean iznenadio drugi,kimi 5ti sto je dosta dobro u odnosu na prosle trke,hamilton bez premca stw....
hamilton je citav vikend prebrz...niko mu nista ne moze...sjutra da bude sve ok, i on ima da se odveze do kraja bez problema... a ferrari treba dase skoncentrise da zavrsi trku i da smanji stetu sto je vise moguce...jer nakon petka i subote mislim da je jasno da ne mogu daleko da stignu, bez ako im nesto ne krene na ruku...
kolko cuh dobro najavise sj kisu jel?mada ferari je najvise gubio u trecem sektoru
ferrarija je ubijao treci sektor i juce i danas...
gledam bas alonsa kako vozi onih zadnjih par krivina...upravljac skoro cijeli krug okrece da bi uhvatio krivinu..a to je u odnosu na ostale maka 30-40% vise...izgube u zadnjem sektoru i do pola sekunde...
a kisa sjutra bi dobro dosla ferraiju svakako.... mislim da ce tesko do podijuma u ovakvim uslovima...
imam osjecaj da ce sj bit zestoka trka
no nema fabie i petronasa.... da nam objasne sto se desavalo danas![]()
ada cus,sad kad pocen prica oko one prasinice sto mu je zasmetala,inace da nije toga bilo uzeo bi pol 100%
Nevjerovatno kako je objasnio prvo Rozbergu pa onda ostalima...
a bravoooo rosberg 13ti.....
Ne mogah gledat trening danas.
Jel sumi objasnio? :-)
Hamilton ocekivano prvi.
Prebrz je cijeli vikend. No, ako bude kao sto je najavljeno kisna trka s obzirom na njegove sposobnosti na kisi i uopste mentalni sklop : moze bacit tu pol poziciju slobodno!
:-D
ako bude kisa on je za mene opet favorit broj 1... od svih vozaca aktivnih mislim da je ubjedljivo najbolji na kisi...
dzabe ti je sve...meni je hamilton No1 za kisumada ove sezone mu i nisu nesto isle kisne trke
inace navijam da hamilton nekad predje u ferrari![]()
Last edited by E_K_V; 28-07-12 at 17:19.
alonso doziva kisu
http://f1racing.com.hr/formula-1/fer...-polaze-u-kisu
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks