samo za fabiu i petronas-a
Zanimljiv nisi nikome, jer kao i obicno nista korisno rekao nisi, samo lupas i sprdas se svakome po forumu a sebe ne vidis.
E frende, to je jebena osobina, al mlad si pa ces shvatit.
Inace, i da me ne vole na F1 topicu, i nista strasno, tebe se smije citav forum o tvojim dogadjajima, i kako si muvao neke klinke i ostale gluposti na nivou 1-2 srednje. Pa sve do tutorijala u kojima te uce da fakas, a ne vidis da se sprdaju sa tobom.
Inace, i ovdje si se obrukao vise puta, ne zbog navijanja nego recimo nisi znao ko je ON a ko Britni, nisi znao sta je Q3 i td... A znas da popljujes svakog zivog. Nego, Fabia te odjebao, sad i ja, komunikacija over.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Evo ko ne vjeruje u objašnjavanje tj kako je to Šumaher objasnio, i odrao Rozberga, pred vama je još jedan dokaz!
Tema su najbrži krugovi u odnosu na vašeg timnskog kolegu.
A ko ne vjeruje vazda može da pogleda tabelu:Fastest laps have been irregular in 2012, as Grands Prix now feature various new tyre compounds and the order has been significantly shaken up. Even so, each driver is still highly keen to post a quicker individual lap time than his team-mate…
Vettel 6 - 4 Webber Red Bull
Button 5 - 5 Hamilton McLaren
Alonso 7 – 3 Massa Ferrari
Schumacher 4 – 6 Rosberg Mercedes
Räikkönen 7 – 3 Grosjean Lotus
Di Resta 4 – 6 Hülkenberg Force India
Kobayashi 6 – 4 Pérez Sauber
Ricciardo 4 – 6 Vergne Toro Rosso
Maldonado 6 – 4 Senna Williams
Kovalainen 4 – 6 Petrov Caterham
De la Rosa 3 – 6 Karthikeyan *HRT
Glock 5 – 4 Pic **Marussia
* HRT failed to qualify for the Australian Grand Prix in Melbourne, meaning neither Pedro de la Rosa nor Narain Karthikeyan scored in the head-to-head battle
** Charles Pic did not out-pace Timo Glock at the European Grand Prix in Valencia, as the German fell ill before qualifying and was unable to take part
Naravno, ko je bježao sa časova matematike neće razumjeti o čemu se radi. Razlog za ovo su DNF-ovi naravno. I tako zadnje 2 sezone i ovu tekuću.
Pos Driver Nationality Team Points 1 Fernando Alonso Spanish Ferrari 154 2 Mark Webber Australian Red Bull Racing-Renault 120 3 Sebastian Vettel German Red Bull Racing-Renault 110 4 Kimi Räikkönen Finnish Lotus-Renault 98 5 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 92 6 Nico Rosberg German Mercedes 76 7 Jenson Button British McLaren-Mercedes 68 8 Romain Grosjean French Lotus-Renault 61 9 Sergio Perez Mexican Sauber-Ferrari 47 10 Kamui Kobayashi Japanese Sauber-Ferrari 33 11 Pastor Maldonado Venezuelan Williams-Renault 29 12 Michael Schumacher German Mercedes 29 13 Paul di Resta British Force India-Mercedes 27 14 Felipe Massa Brazilian Ferrari 23 15 Nico Hulkenberg German Force India-Mercedes 19 16 Bruno Senna Brazilian Williams-Renault 18 17 Jean-Eric Vergne French STR-Ferrari 4 18 Daniel Ricciardo Australian STR-Ferrari 2 19 Heikki Kovalainen Finnish Caterham-Renault 0 20 Vitaly Petrov Russian Caterham-Renault 0 21 Timo Glock German Marussia-Cosworth 0 22 Charles Pic French Marussia-Cosworth 0 23 Narain Karthikeyan Indian HRT-Cosworth 0 24 Pedro de la Rosa Spanish HRT-Cosworth 0
Kratki rezime:
4 > 6
29 > 76
Last edited by hercules; 26-07-12 at 16:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
fabia i petronas gledaju neku sezonu formule 1 iz neke paralelne dimenzije![]()
ili njih dvojica gledaju pravu, a svi mi ostali smo u zabludi (vidi moj signature)![]()
(nečitko)
Na masu nisam mislio kad sam pisao ova post.
Vazno je da su tvoji postovi profesionalni u kojima pises kako sumaher nesto nekom objasnjava u trkama... Napisao bih ti decidno sto mislim o tvom pisanju na oom topiku al ne bih da dobijem ban zbog glupog prepucavanja sa nekim koji nema dodira sa realnoscu!
pa kad su legendardni, ne mogu da odolimTeorija zavjere na svakom koraku, svi lazu, svi kriju, svi su u zabludi, poslednji tracak istine na horizontu je mocni Fabija :mrgreen:
pa objasnio je... fabiji i petronasu... i nikome visheBitno je da se njih dvojica "frendova" vole i razumiju
![]()
(nečitko)
Citava stranica bez NJEGOVE slike... to ne smije da se desava.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ne, ne i ja velim:
![]()
Petronas, kako se loze ovi klinci, nevjerovatno LOLCINA
TAKUMI
Google Chrome sve prikazuje OK kod mene![]()
(nečitko)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks