Ako bi prosla ove,jos samo jedno kolo do grupne faze jel ?
Pustice Zeta ove.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ako bi prosla ove,jos samo jedno kolo do grupne faze jel ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ne no 2
Ne, ne, ima jos jedno dje su pakleni protivnici.
A eno Buducnost da je dobila ove imala bi Helsinborg s kojim se moze igrat jos lakse i (eo me ka sofro) vec bi bila u cetvrto kolo dje i da izgubi plasirala bi se u LE
A da su Helsinborg izvukli i ranije prestavili bi kao da je Barcelona i ona logika "ala Filipović" i mali poraz je uspjeh. Koliko je poljski sampion jak pokazace na turniru koji je kao priprema za revans a na turniru jos igraju Atletiko, PSV i Benfika.
vodi benfica 1:0... poljaci malo bolje igraju nego protiv nas. do 20. minuta su imali 2 sanse, ali su nazad i dalje lose i mogla benfica do sada 3 ili 4:0 da vodi
nikad se ne zna gledao sam ne netu skoro cijelu tekmu i meni se činilo da je Sarajevo igralo bolje i imalo dvije tri šanse..sto me inenadilo je da su izgledali spremniji i igrali 90minua (sto je rijetkost za eks Ju ekipe)...mogu oni proći Levski ali samo ako budu igrali opet 90min i bez srljanja
šteta sto ukinuše uefu i kup kupova ovo sad samo bogati klubovi šićare
Protivnik Zete u cetvrtak igrao danas ligaski mec:
Marihaim-JJK 3-3 , Markkanen tri gola...
Protivnik Vojvodine danas takodje odigrao ligaski mec
Tauras Taurage-Suduva 1:2(1:0)
Protivnik Crvene Zvezde odlozio je svoj mec u kupu Bjelorusije,naravno ocekivano
Postponed Volna Pinsk-Naftan
---Chelsea Fc---
Dzabe ga odlagaju, primice na Marakani makar 3 gola.![]()
http://www.cdm.me/sport/fudbal/buduc...cu-bez-publike
Nikad se dozvat u pamet. Sa ovim Fudbalski Savez nema veze (ako se njemu moglo prigovorit za one dvije utakmice pred kraj prvenstva). Nadam se nekom čudu u Poljskoj kako bi se ova kazna ispucala sad, jer pauzirat dvije godine u evro-kupovima nikako nije dobro. Organizaciju treba ozbiljno shvatit jer UEFA ne prašta.
Dick Laurent is dead!
Preserava se Uefa.***** im materina.Okle sad ovo.Neka Desa to sredi sa Misleom.
Stvarno nevjerovatno, jer su se incidenti desavali van stadiona i izazivali su ih Poljaci. Dako tamo naprave neko ******, pa dobijemo sluzbeno![]()
A što da im kaže? "Već smo ih prošle sezone dvaput kaznili što zbog navijača, što zbog organizacije. Nemojte još i vi". Mada bi stvarno valjalo da sredi da nam više ne dolaze oni lupeži od sudija i izmišljaju penale. Ono se u našoj ligi ne bi moglo desit, kakva god da je. Odnosno, taj bi sudija završio karijeru.
Dick Laurent is dead!
Ja ne vidim razlog za kaznu.A sudija je posebna prica,trebalo je Uefi napravit skandal zbog onoga kretena.Sve lijepo dokkumentovano kao kad su se zalili posle Rudara ali ne ovo je Uefa, i jos ce da nas kazne.Oj oj.
Odose li ovo Varvari u Poljsku ? Izgleda da se nece vracat' sve su prilike.
Valjda je i Slask nesto kaznjen.Buducnost je zbog lose organizacije kaznjena.Nek varvari izazovu Slaskove na neku budalastinu da dobijemo sluzbeno 3-0
Aj ako Bog da
Jedino bi nas to izvuklo da dobijemo sluzbeno 3:0al to mozemo samo da sanjamo
Prolazimo mi i bez sluzbenog rezultata![]()
oce li ovi pustiti prenos Zvezde na prvu kod nas ??
hahahahahaha sta radi Dudelange... usli u 3. kolo lige sampiona
1:0 kuci i trenutno u 55 minut vode 2:3 u salzburg... nevjerovatno kako salzburg igra lose, nemogu 2 pasa da vezu
Da, i to sa igracem manje u zadnjih 15 minuta, kad su i primili ta dva gola. Nesto na sta bi igraci iz nase lige trebali da obrate paznju, ako im kafici dozvole. Dobro, i Dudelange-ovi su "po vazdan" po kafica, ali to im je ipak posao, zar ne? Nasima je to uzivanje. :ubaciti psovku:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks