kako ce biti dobro za reprezentaciju tandem Jovetic i Vucinic kad se uigraju u Juventus. Savic opet igrao zadnjih pola sata
kako ce biti dobro za reprezentaciju tandem Jovetic i Vucinic kad se uigraju u Juventus. Savic opet igrao zadnjih pola sata
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kompany je povrijeđen prije par pripremnih, mislim da mu je loža bila pošla pa je zato Stefan igrao. U svakom slučaju će mu dobro za glavu bit' to što je odigrao par mečeva i bio dobar (bez većih kikseva).
Ono što mu se prošle sezone dešavalo je bilo teško gledat' (sem na jednom meču, jel) i nije mu uticalo predobro na samopouzdanje.
Samo neka radi, sigurno će dobijat' šansu i ove godine, naročito u januaru. Sem ako ovi kreteni ne dovedu nekakvog hiperbilmeza za sedam tona platine pa ne bude mogao da priviri.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Evo golman Dragojevic sto je bio u Buducnost,potpisao za poljski Lodj.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
zar nije bio Velimirovic zu lodj... i sto je s njim..??
Velimirović je promijenio klub cim su oni ispali iz prve lige
U pitanju su dva kluba iz Lođa. LKS Lodz koji je, kako je Hari rekao, ispao iz lige, a za koji je nastupao Velimirović i Widzew Lodz za koji igra Batrović a sada prešao Dragojević.
Dick Laurent is dead!
Ljudi blizi se mec sa san marinom u goste, razmisljam se ove kvalifikacije da idem na sve meceve pa me interesuje da nisu pocele agencije nesto da najavljuju. Septembar je gostovanje san marino a oktobar ukraina
vala sam odlucio da odem na svaku redom nadam se da cu i na vembli. Naravno ako se drustvo iskombinije
Zverotic danas igra za Jang Boys
---Chelsea Fc---
Bilo bi lijepo ako neko zna da napise dje su sve otisli tj. koje klubove promijenili nasi reprezentativci.
Kajevic (Zürich) povrijedjen 3-4 nedjelje
Hasan Pepic u Dynamo Dresden....nishta od juventusa![]()
nije on nikad presao u juve...
pepic je potpisao samo na godinu dana sa dynamom iz dresdena jer je vec potpisao predugovor sa juventusom
Kako baksuzan igrač, to je nevjerovatno. Kad je na polusezoni došao u Zürich takođe se povrijedio i to ga je puno usporilo. I sad ponovo na početku sezone kad je najbitnije nametnuti se. Ne sjećam se da je tih povreda imao kad je igrao u srpskoj ligi jer je uvijek bio u onim spiskovima u novinama. Šteta, jer nam je njegov razvoj izuzetno bitan imajući u vidu poziciju na kojoj igra kao i starost naše sredine terena. Dodatni problem je što smo izgubili jednog igrača u rotaciji, tj Marka Ćetkovića koji očigledno ne može više biti uzet u razmatranje budući da je otišao u Tajland. Nimalo vesela situacija i ostaje nada da će naši mladi igrači sredine napredovati dovoljno da bi za dvije godine zamijenili aktuelne reprezentativce. Ove kvalifikacije možda izguramo ovako, ali godine čine svoje.
P.S. Pade mi juče na pamet Ćiro Raičević. Vratio se u prvu ukrajinsku ligu, a sad dao gol Šahtjoru. Ima 30 godina, ali u nedostatku velike baze potencijalnih reprezentativaca možda bi mogao doći u obzir. Makar da se "prikrpimo" dok neko od mlađih bude dovoljno stasao.
Dick Laurent is dead!
Ciro bi nam odlicno pao uz Pekovica ili kao zamjena za istog.
Koji ciro, taj coek samo srece je imao u karijeri
Ciro je igrac za reprezentaciju. To sigurno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks