NAJVECI opet objasnio.
doctor ! ! !
NAJVECI opet objasnio.
TAKUMI
Vettel ocigledno nece dobiti kaznu,a ?![]()
ja ne znam što taj momak treba da uradi da bi bio kažnjen? obilazi po livadi za drugu poziciju?????
ICEMAN, dobar, pokazao kako treba preticati sportski i korektno.. jbg, old school..
sto bi ovo??? dobi li ovo alonso opet..![]()
objasnio kako se gube pozicijemada u prve 2-3 krivine je opasno bio krenuo stw se mora prznati
![]()
hamilton kralj...
pitaju ga sto je bilo sa gumom...veli nisam vidio ostatke na stazi..probijena mi je guma...a posle ne znam sto se desavalo sa autom... i onda ga pita vodietljak, da li mislis da je safety car trebao da izadje zbog ostatak na stazi..a on kao iz topa NE![]()
kimi bi bio na podium sigurno no ga je zajebala ona kisa juce na kvalifikacije, grozan prelos, hamilton prelud?!? wtf?
vettel ce izgleda biti kaznjem...tj, vecina se slaze da je kriv...
a sad se rbr brani sa preticanjem hamiltona nad vetelom...al opet, tu ne mogu nista dokazat, jer ne postoji pravilo koje to regulise...
ALONSO-doktor-profesor danas im je dao lekciju.
LPGTECH 067 854 548
1. Alonso 154
2. Webber 120
3. Vettel 118
4. Raikkonen 95
5. Hamilton 92
6. Rosberg 76
7. Button 65
8. Grosjean 61
9. Perez 47
10. Kobayashi 31
11. Maldonado 29
12. Schumacher 29
13. Di Resta 27
14. Massa 23
15. Hulkenberg 19
16. Senna 18
17. Vergne 4
18. Ricciardo 2
Last edited by massa; 22-07-12 at 15:32.
LPGTECH 067 854 548
malo po malo, kimi pretece luisa...
Massa, ako krenes prvi a pred kraj trke nemas 20 sec prednosti onda...
TAKUMI
http://totalf1.com/full_story/view/4...ve_was_stupid/ Vettel critical of Hamilton's "stupid" move during the German Grand Prix(hahahahahahahahahahaha)
LPGTECH 067 854 548
ako krenes 3 a zavrsis 2-3 mjesta ispred kolege koji je krenuo skoro pa zadnji...onda???
da dodam, ne daj boze da sumaher dobije neku i to u foto finisu za koji milimetar...ne bi se moglo od vas zivjet odje... a ti nasao da komentarise trku koju je alonso maestralno iskontrolisao... cak na pravcu bez drs-a nije gubio ni od batona, a vetel je uglavnom bio brzi samo 5-6km...
Last edited by E_K_V; 22-07-12 at 15:47.
fabia i realno ne mogu da stoje u istoj recenici...valjda si to ukapirao do sad![]()
sto ima da se objasnjava.... alonso je uglavno bio bez DRS-a, bez u slucajveima kad su ispred nejga bili zaostali vozaci... i u takvoj situaciji ni Vetel ni Button, nisu uspjeli da ga prestignu... Alonsoj je na pravcu bio prilicno brz, cak mislim da sam cuo butona kako to komentarise sa njim i vetelom na kraju... bukvalno nijedan napad bio na nejga dok je bio u drs zoni...
Imao je 1 napad.
Ferkan je brz, ima odlicnu trakciju, i zbog toga je pobijedio.
TAKUMI
ferrarf od pocetka sezone ima jednu manu..koju su tek sad izgleda rijesili...a to je brzina...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks