(nečitko)
jeste, jer su potpuno unistili prodaju WP7, masa je navalila, a on namjerno pokotpava i unistava svoju firmu... Greatest story ever told :mrgreen: Or fairy tale?
eee, to je mjerilo kvaliteta, koliko je neki uredjaj bagovit, pa dobija apdejte svako malo![]()
(nečitko)
Baš me živo interesuje da li preferirate oficijelni Android ili custom verzije od raznih developer-a
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Možda oficijalni ICS...
Pitaš za tvoj S2? http://miuiandroid.com/community/
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
To je do neoptimizovanosti. Sve je rješeva update -om, tak oda ovo ne reba da te obeshrabruje.
Inače Nexus tablet je zamišljnen, razvije, proizveden za manje od 5 mjeseci, to je izuzetni kratak rok, i to je jedna od razloga zašto je cijena niža, jer će sve probleme rješavati u hodu...
Sam galaxy w nece da mi daje delivery sms izvjestaje iako sam strikira opciju. sve je bilo ok dok nisam stavio drugu karticu. sto moze bit?
Inače
Apple izgubio na sudu
http://gizmodo.com/5927084/judge-ord...es-own-website
Zapravo mislio sam na nezavisne developere (uglavnom članovi XDA )
Ima ih optimizovanih za trajanje baterije, za brzinu konekcija (Internet tj.WLAN , BT i GPS), sa UI-jima i funkcijama od drugih telefona (npr. nekog HTC-a), sa optimizovanjem brzine itd...
Pitao sam da li većina ljudi koji znaju da odrade flash-ovanje preferira oficijelni ili neki od custom ROM-ova
Last edited by Rakun; 19-07-12 at 10:51.
U to slucaju custom... CM preferiram zbog podesivosti, funkcionalnosti i optimizacije u kompletu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Aj da se ne prosipam po XDA forumu pitaću vas
Da li Root-ujete sa SiyahKernelom ili CF-Root-om ??
Ako koristite CF kako znate koji da koristite (ima gomila verzija )
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
oce li mi rec ko sto za ove sms delivery izvjestaje, ne pitam za ove skracenice i cuda
this is pointless
uf, al si pobrkao neke osnovne stvari
a) dodje oficijelni android, mijenjaju UI
b) nexus telefoni imaju stock android UI, nema nista "oficijelnije" od toga
da ko sto zna, rekao bi ti... Donesi telefon kod mene, pa cemo ga zajedno procackat, mozda nadjemo nesto![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks