Evo Buducnost ce valjda zaigrati u srijedu sa jednim napadacem,prvo sto me asocira jeste da se rajo prepao :P probali smo to i prosle godine kuci sa fljamuntarijem pa smo prosli kako smo prosli...
Metalurski derbi, ali nasa celicana nema sanse.
Zecani su bolji ali ce prodat prolazz.
Buducnost izbaca ove Poljake ki od salu.
Evo Buducnost ce valjda zaigrati u srijedu sa jednim napadacem,prvo sto me asocira jeste da se rajo prepao :P probali smo to i prosle godine kuci sa fljamuntarijem pa smo prosli kako smo prosli...
Čelik pošo autobusom za Donjeck. Put od čitava 2 dana![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
u koliko RTCG neprenosi Buducnost-Slask, bice prenos na TVP1 (13E 10.892 H 27500 3/4)
placa li se ulaz za buducnost-slask?i koliko ako se placa?
Ne sprdaj se.Najjace da ce na to pare davat.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kakav debilizam, ja jos uvijek ne mogu da vjerujem.
Nespremna ekipa ce da putuje 2-3 dana autobusom na megdan ekipi koja je full spremna.
Prakticno samoubistvo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pa e pametnije je ovako, lomit kicmu 2 dana i izac iz autobusa na teren bukvalno...i prije ovog putovanja autobusom bi ih pretrcali a sad ce tek da ih ispreskachu.
Ko ce da da druze 50000 na avion?
Ni ja ih ne bih nikad da.Odmorice se dan ne bojte se.Nece ih to mnogo unazadit.Nema kud vise.
Ako iko ima za taj avion to je gazda Čelika, koji je još dobio 90k od UEFE za drugo kolo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pa baš to i jes problem. Čoek je "biznismen", gleda svoj profit. Od Metalurga svakako ispada, zašto mora još da da 50k za to?
Bijo si poziw koi se neodbija
Valjda Adrovic sam u napadu,ako tako izadje sa jednim napadacem a kolko cuh 90% izlazi onda Rajo muda bez !(sjutra ce se znati def.) Druga stvar koja mi nije jasna je, ako igras na pripreme citavo vrijeme i uigravas sa 2 spica,prve dvije utakmice Mugosa-Radonjic zadnja utakmica Mugosa-Adrovic dje je logika da protiv poljaka izadjes sa jednim...
- Sto se tice celika,ako mi nadjete jednu ekipu koja igra ove kvalifikacije a da putuje u goste autobusom i to da se vozi 40 sati ja cu vam dati sto ocete....Neko rece imaju dan da se odmore,a cega dan kukala im majka,posle 40 sati voznje i maltetiranja i spavanja po sjedista od autobusa ne mogu se oporavit 10 dana posle toga,imaju momci da se slome da im kicma dodje ka znak pitanja,to je SRAM preveliki.... Slobodno se kuca moze stavit na Metalurg...
Klasična nikšićka posla... Svi mogući sportisti u svim mogućim sportovima su uvijek bolje uspjehe postizali kad na megdan pođu kao autsajderi, posebno ako su finansijski lošiji od protivnika... Nekako uvijek taj inat proradi, pa me ne bi čudilo da ovo pomogne Čeliku da bolje prođe... To je jedna utakmica i uz srce i veliku volju se može nadoknadit ta fizička nespremnost...
#fakenews
UEFA daje to na kraj sezone ja mislim
---Chelsea Fc---
Kolko cuh Boskovic ce igrat nekakoga poluspica. Nije ni to lose.
Opusti se Rashoni, zasuci bradicu.
Agovic
Kamberovic - Djikanovic - Pekovic - Radunovic
Djidjo - Kalezic
Vukcevic(botun) - Kuburovic
Boskovic(nekog polu-spica)
Adrovic
Ovako ce izgledati formacija protiv Slask.
Zato Zecani odoshe charterom za Finskufora bi bila i oni da su se slomili autobusom do gore.
Hvala ti Buducnosti
Gdje se prodaju karte i kad pocinje prodaja?
U kucicu,cijeli dan.
Evo nadjoh sad u program da prenose... ima li kakvih šansi pošto ovamo piše da je Slask u pripremnom meču pobijedio Slovan Bratislava 1:0 koji je opet prilično poznato ime... dako bude fin fudbal samo se plašim da će proć kao protiv Polonije u smislu presinga jer su ih oni pojeli ... rani gol Budućnosti bi mogao da to neutrališe a sve drugo bi odvelo u katastrofu... tako mi se čini
![]()
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks