Moze samo malo pazljivije jer je grbav put.
kakav je put do veruse i kuda se uopste ide ? zadnji put sam isao ono sa osnovnom prije 99 godina.
moze li se ovim malo ne-visokim autima ?
Originally Posted by my name is ...
Moze samo malo pazljivije jer je grbav put.
e da me sramota da cu morat navigaciju koristit do tamo![]()
na bioce se skrece desno , i nda samo pratis put nidje ne skreces![]()
![]()
ne mozes vala promasit, od pumpe sa zlatice imas tacno 50km do odmaralista. Put ti je tu i tamo prvih 20km ti je asfalt ali je toliko los da ti se cini da ides po makadamu, a kasnije je put skroz ok
evo ti jedan dio puta (desno ovaj) http://www.freebiking.org/TUROTEKA/2...RUSHA/mapa.JPG od mateseva josh malo i eto veruse![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I cuvaj se lokalaca koji sijeku krivine
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
svakako oprezno vozim i strecam ima li koga iz suprotnog smjera
hvala na savjetima
najgori su oni sa kamionima sto ceraju drvaali oni ti se spustaju predvece , a ako odes ujutro ili po pnom zaropeku lagano ti je
:P
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ali sam cuo da se svi sklone na prvom prosirenju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja sam taj put prosao 3 puta motorom i jednom skuterom, motorom je lagano ali mi je na skuter guzica opala a sa bmw-ejcom i tu i tamo. Jbg-a gasni amortizeri 17-tocak.
Ne treba ti navigacija nista, samo na bioce skrenes desno preko nekog mosta mislim da cak imas znak za Lijevu Rijeku mada nisam siguran. Usput se najvise pazi kamiona sa drvima jer ti je vrlo uzak put pa je malo ruzno mimoic se sa njima, samo lagano i nece bit problema
Amortizeri za Peugeot 306? Cijena?
Brava nije podesena kako treba, na pasata B5 mi se to desavalo, ako je slican metod onda kad povuces rucicu imas na kraj rucice koja ulazi u vrata sajlu koja je zakacena i nju podesavas tj skaracujes ili produzavas tako sto je otkacis i zakacih put sebe ili od sebe ne sjecam se vise, probaj, nemozes nista zeznuti.
treba sjutra da ponesem glavu motora na ravnanje. zna li ko koga i gdje da radi to? ja cuh za covjeka u dvoristu elevatora koji radi to. zna li ko jos gdje koga?
to ono na pocetku konika sa strane s.aerodroma tj. fudbalskih stadiona?
Da ne znate dje u cg ima da se nabave angel eyes farovi za peugeota na primjer ?
kupujem termalne pos stampace...
U pitanju je auto peugeot 607 2.2 hdi. Prije nekih godinu, dvije, koliko se sjecam skinut mu je fap filter ili tako nesto, i od tada sa vremena na vrijeme gubi vucu. Npr, podjes do Bd normalno radi, ugasis ga, krenes nazad nece da vuce nikako. Vuce polako do 2, 2 i po hiljade i preko toga ne moze, uzbrdo tek... Sto to moze bit?
podizac stakla za audi a4 2005 g ? cijena ?
Trebam uskoro veliki servis da radim na Audi, zadnji put sam kupovao djelove u Roksped i Monteparts (kombinacija), sad se mislim da kupim sve komplet u Monteparts, pisite gdje smatrate da su djelovi najkvalitetniji u kojim prodavnicama je najsigurnije kupiti (samo da nisu kineski ili neka mala privreda). Castellanu bi da izbjegnem zbog loseg iskustva sa gumama, ne bih volio da mi se nesto slicno desi sa pogonskim kajsevima.
Osim zupcastog i natezaca za isti, kao i vodene pumpe sve drugo bih kupio u Castellanu.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks