Ne smiješ...
Mogu da te isključe iz saobraćaja, u najgorem slučaju povedu u Zetatrans.
Ljudi smijem li krenut s polisom do pg?
Ranije je pisalo neđe pri dnu da važi do izdavanja saobraćajne, sad niđe slova jednoga o tome nema.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne smiješ...
Mogu da te isključe iz saobraćaja, u najgorem slučaju povedu u Zetatrans.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A i zavisi koliko ti poena nabucaju, moze policajac dosta smislit i stavit, i onda ide cijena osiguranja na gore zbog toga tako da si najebao sa kaznom i sa tim koje ce te mnogo vise ispast.
rm -rf /
Jes samo što na usponima niđe policije nema, njima nije cilj da saobraćaj bude sigurniji nego da se nakupe što više para... Danas sam pun Nk-Risan guslao 20min iza šlepera koji je išao 30km/h i par retarda koji ne umiju da ga preteknu, a ne daj bože da naprave razmak da se neko drugi može približiti... Na kraju je popuštio vozač hladnjače iz kolone, i obrijao 5 auta i šleper na punu, da je naišao bilo ko iz drugog smjera ne bi mu bilo spasa... Za tih 20 min, prošli smo pored minimum 10 proširenja, ali ovoga je boljena ona stvar, briga ga je bilo i za kolonu i za sviranje ljudi iz kolone... Normalno Nk table su bile, ko bi drugi do domaći bravi... Često kad sretnem šlepere iz npr Slovenije ili ostatka Evrope, sklanjaju se čim se preko par auta skupi iza njih, dok ovi naši ibače ruku kroz prozor i kuliraju, ko je*e kolonu od kilometar dva koja je iza...
#fakenews
Pa ovako:
diga mi je pauk kola prije jedno po godine, kad sam uzeo auto rekli su mi da je to sad kod sudije za prekršaje, i da treba da se javim u roku od, lupam, neđelju dana... Pošto je kazna paprena, skoro 100 eura, i pošto nijesam kriv tj bio sam manje kriv od ostalih, sudiji se nijesam javio, nijesam ništa plaća, i nije mi dolazio nikakav poziv... E sad mi neko reče da kola ne mogu da se registruju dok se ne izmire svi računi... Ide li to tako, i da li se kojim slučajem plaća kakva kamata pošto to nijesam na vrijeme izmirio (ništa me ne bi iznenadilo)?
Takođe, imam još jednu neplaćenu kaznu od, čini mi se, 20 eura. Kad sam vraća jednu noć iz PG, zaustavi me patrola... Ja sam mislio da je rutinska kontrola, kad oni meni kažu da sam vozio prebrzo, tj po njihovim riječima, vozio sam 80 a ograničenje je 60. Pošto stvarno nijesam znao da je ograničenje 60,a mislim i da sam vozio manje od 80, počnem da se svađam sa njima... Taman kad sam ih skoro ubijedio da sam u pravu, ovaj što je držao radar, snimi još jednog vozača i poče brže-bolje da trči na ulicu da ga zaustavi... Pošto je lik imao 120 kg i guzice ka u raspuštenice, mene je tu uhvatio napad smijeha, a na to me ovaj drugi samo pogledao i napisa kaznu...
Pored ovoga imam još jednu kaznu zbog, čini mi se pojasa ili svijetala. Nešto oko 30 eura...
Znači, moram li sve ovo da platim ako mislim da registrujem auto, plaćam li kakve penale zbog kašnjenja, i DOBIJAM LI KAKVE KAZNENE BODOVE za sve ovo, pošto bi mi još samo falilo da mi uzmu vozačku?
Karamazov docekace te sve kazne ali neces dodatno nista placat. Nema kamata i cuda, nije to banka![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kakav je to novi obrazac za prijave - sa dva mjesta za potpis?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
prije skretanja za canj zaustavlja me policajac, tu ogranicenje 50 a ja isao nekih 60km/h.
-dan
dan
-dokumenta
evo izvoli
-isao si 73km/h a ogranicenje 50
nemoguce, nisam toliko isao
-evo pogledaj na radar pise 73..
mozete li mi pokazat vrijeme i datum kad je ovo slikano?
-nema problema sve ce ti se pokazat. dje radis?
student sam
-ajde ovaj put cemo ti oprostit, sporije vozi.
pas mater! kako su htjeli na foru da me uvate.
vazda trazite vrijeme i datum da vam pokazu jer bog zna od kad je to slikano.
Mene sinoc u 4 ujutro zaustavise u donju goricu kad sam se vracao iz Bd, i uze saobracajnu i vozacku i pitao me jesi sto pio, reko jesam sok od jagode, veli ajde kod kolege.. I kolega zapisao podatke sa vozacke i saobracajne i kaze u redu je ne moras da duvas.. prijatno, prijatno..![]()
I onda ti dodje poslije jedno 6 mjeseci poziv za sud da nisi propustio pjesake na pjesacki...
Ista stvar se desila mojoj suprugi... Jos ja bio na mjesto suvozaca jer sam tu noc popio 2 piva... Samo dokumenta kod kolege, rutinska kontrola, zapisali podatke, prijatno i poslije 6 mjeseci poziv na sud... Pisali prijave, dusali se i sad cekamo sto dalje...
Originally Posted by Nk-001
Prvo mjesto za potpis je ako prihvatas odgovornost za prekrsaj a drugo ako ne prihvatas i zahtijevas sudsko odlucivanje.
(3) Prekršajni nalog sadrži upozorenje da okrivljeni ima pravo da podnese zahtjev za
sudsko odlučivanje, u roku od osam dana od dana uručenja, sa naznakom kojem sudu okrivljeni
treba da podnese zahtjev.
(4) Prekršajni nalog sadrži mjesto za potpis okrivljenog o prihvatanju odgovornosti za
prekršaj u skladu sa članom 147 ovog zakona i mjesto za potpis okrivljenog koji zahtijeva sudsko
odlučivanje u skladu sa članom 150 ovog zakona.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Gdje to pise? Posto nisam nasao u aktuelnom ZOBS od juna 2012: http://www.skupstina.me/cms/site_dat...n%20zakona.PDF
U medijima se pricalo o nivou alkohola, a nesto nisam primijetio da je neko komentarisao dupliranje iznosa kazni za prekoracenja brzine (clanovi 319-325):
324 NovCanom kaznom od 40 eura do 100 eura kazniee se za prekegaj:
9) vozae koji se vozilom na putu u naselju kreee brzinom koja je do 10 km/h veea oddozvoljene brzine, odnosno vozae koji se vozilom na putu van naselja kreee brzinom koja je za 10 km
do 30 km/h veaa od dozvoljene brzine (elan 36 stay 1 i el. 37 i 38);Kada bi saobracajci primijenili zakon (da izuzmemo gotovo redovno podmetanje isjecka) onda bi svi imali bar po jednu ovu kaznu od 30-40 eur.325 Noveanom kaznom od 30 eura do 80 eura kazniee se za prekrgaj:3) vozae koji se vozilom na putu van naselja kreee brzinom koja je do 10 km/h veea od dozvoljene brzine (Clan 36 stay 1 i Cl. 37 i 38);
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
to je predlozeno u novom zakonu,ne znam jel usvojen, ali kad se usvoji treba da prođe 6 mjeseci da stupi na snagu.
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
To je iz zakona o prekrshajima.
http://www.upravapolicije.com/fajlov...rekrsajima.pdf
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Crni clio parkiran pored nekadasnje pumpe kod stadiona i cekaju ko ne pusti pjesake.
PG*DJ 903
But if you never try, you'll never know..
Hvala za vijest.
Trebalo bi da imamo poseban topic i da ga apdejtujmo stalno.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
Nijesi dobio saobraćajnu već samo polisu, koja potvrđuje da si osiguran od autodgovornosti ali ne i da ti je auto tehnički ispravno, pa ako mu se ćefne može na vanredni tehnički da te povede i provjeri ispravnost vozila itd itd...
Bio je neko iz policije prije neki dan na jutarnji RTCG-a i fino objasnio što i kako.
Najbolji lijek je da registruješ kola 20tak dana ranije i prilikom registracije iskopiraju ti saobraćajnu. Kad odeš u MUP predaješ staru i uzimaš novu. A vrijeme za koje važi registracija se ne skraćuje već ti ostaje isti datum bez obzira što si ranije registrovao.
Ja to radim evo 3 godine i nemam nikakvih problema. Registracija mi ističe 25tog Decembra i jednom me zaustavio 15tog Decembra i već sam imao novu saobraćajnu i bilo mu je čudno jedno minut dok nije skapirao da sam ranije registrovao auto i nikakvih problema nije bilo.
Max brzina je ograničena na 80kmh na magistralama osim u situacijama gdje je vertikalnoh i svjetlosnom signalizacijom dozvoljeno više, primjer toga je Sozina i 100kmh.
A ograničenje je koliko procijeniš da je dovoljno sigurno putem kojim se krećeš a ne može bit više od 80 kmh.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks