Opet Leka 10-8
Minut do kraja
9-8 matori Biroš
Opet Leka 10-8
Minut do kraja
opet Ivovic
pa sto ce bit u London kad jos pripreme nisu zavrsili![]()
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
10-8 osvojeno i ovo. Sad Dablin, pa Londra, što bi rekli mrzni žabari![]()
Macnusmo i Mađare! Iako ovo ne mora ništa da znači, ipak je odlično što smo osvojili ovaj jak turnir, prije svega zbog samopouzdanja!
Ovaj put Čapro napokon ima vremena dosta da spremi ekipu onako kako bi htio, imam osjećaj da ćemo ovako redom da gazimo i u Londonu!
I bez standardnih Boisa Zlokovića, Vladimira Gojkovića i Predraga Jokića, crnogorski vaterpolisti su savladali Mađarsku u finalu i osvojili turnir "Osam nacija" u Kozenci.
jos Perovic rece da nisu stigli da uigraju igraca vise i te tehnicke stvari,sta ce tek bit kad sve uigraju![]()
http://www.vijesti.me/sport/crna-gor...e-clanak-81443
Pravi poraz u pravo vrijeme. Mada smo bili bez Leke, Zlokovića i Šćepa a oni kompletni. Kako će Čapro sad da ih upregne na treninge![]()
Poraz i od rumunije,kasnije dobili britance.
http://www.vijesti.me/sport/otpali-r...c-clanak-81946
Malo sam iznenađen što je Čapro odlučio da idemo sa samo jednim centrom tj. što je otpao Vukčević. Mislio sam da će on sigurno ići, a lično bih i volio da je tako.
Ipak, siguran sam da je doooobro to prostudirao i jednostavno vodi najspremnije i one koji su se nametnuli na pripremama. Drašković je izgleda baš dobro radio čim je prije nekih zaslužio put u London, očekujem da to i opravda.
Što se tiče golmana, znao sam da će Zdravko "izvisit" ovaj put, ipak je iza njega sezona u Primorju u kojoj je redovno grijao klupu i često nije ni ulazio u igru. Šćepo je prvi golman, kad ga ne ide probaće se Šefik pa dako i od njega bude neke vajde...
Ko je drugi centar kad je otpao i Klikovac? :-?
edit. Vidjeh samo Zlokovic...Ne znam, mozda je Capro mogao ic sa jednim golmanom ka Rudic, al opet on ima konstantnog Vicana...
Last edited by B3lv3d3r; 09-07-12 at 15:00.
I jos ako se u sred turnira povrijedi Zlokovic, kao sto je to bio cest slucaj u zadnje vrijeme....
Jeste da je malo čudno ali jednostavno Klikovac na evropskom nije bio u formi... nije me začudilo što je otpao...
Žao mi je što ne ide Radić (al i to sam pretpostavila, kad je Šefik u igri)... a i Tičić i Vukčević ... al morao je neko ostati...
Last edited by the_lady_marianna; 09-07-12 at 16:16.
Čudan izbor, moram priznati, al ću znat što je u pitanju. Vjerujem Čapru, itekakao mu vjerujem i molim se bogu za medalju.
svako prvenstvo sudije nas ukopase.DOKLE ?
Sa Vukcevicem se nesto cudno desava, postao je strasljiv...Kad su na pripremnim utakmicama Madjari na njega krenuli malo jace, odma je trazio zamjenu jer ga kao rame boli, i tako par puta, kad je Capro htio da ga vodi na magnetnu rezonancu, reko je da nema potrebe, da je sa ramenom sve ok itd... Ne znam, tesko cemo s jednim centrom, vjerovatno ce Nikola Janovic ulazit umjesto Borisa...
Last edited by Bijela_City; 12-07-12 at 23:33.
U medjuvremenu, familija Volpi napustila Pro Recco!
Fire in the hole!
Veljo legenda, svaka mu je na mjestu!
kako me odusevljava veljko svaki put kad ga cujem. svaka mu cast.
dako se serif mugosa sjeti pa baci u funkciju zatvoreni bazen, koji vec postoji u sklopu sc moraca, i omoguci djeci iz pogorice da treniraju vaterpolo. od toga ne moze bit nikome lose, moze samo neki igrac da iskoci za reprezentaciju, i da nam liga bude malo zanimljivija, kao i navijacka scena![]()
cisto refresh, veceras otvaranje bazena na skveru (po nasim dragim novinarima na skveru u igalu oO). mislio sam da idem, ali sumnjam da ce se moci prici od ovih visokih drzavnih glavesina, pa mi se ne da nervirat zbog onih gorila sto ih okruzuju. u 19:30h ima prenos na RTCG 2.
edit: evo i potvrda http://www.radiojadran.com/index.php...jesti&Itemid=1
<--- leuk
Nemas sto ic, kad se ne moze uc bez pozivnice na ime i prezime..cigani jedni, ne mogu vjerovat da su to napravili...
informaciju koju sam ja dobio je da je ulaz slobodan, a vjerujem da ce biti kao sto kazes, mada mislim da se to odnosi na jadran caffe, a ne na sami bazen - mada opet, balkan je to.![]()
<--- leuk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks