Uf kako me usreci kad u sitne sate naletim na kakvu vrh zensku. Nocas u marketu naleceh na jednu sa savrsenim zadnjim trapovima i airbegovima. MILINEEEEEEE. Jos kad joj se ono ovlas laktom ocesah o desnu dojku, tacno me obuze neka toplina oko srca![]()
Uf kako me usreci kad u sitne sate naletim na kakvu vrh zensku. Nocas u marketu naleceh na jednu sa savrsenim zadnjim trapovima i airbegovima. MILINEEEEEEE. Jos kad joj se ono ovlas laktom ocesah o desnu dojku, tacno me obuze neka toplina oko srca![]()
Ja sam danas takve komplimente dobila, da ne znam prosto kako sam ziva jos...![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kad pomognem nekome da shvati da je zivot caroban, cak i onda kad sve ide naopako.
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
jedna mala franovicka me cini srecnim ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Stize ovakav dres za par dana. O yeaaaaah!![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Naspavanost, doručak, kafa, kuliranje...
Zavoleli smo se, poneto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Za nekog je potrebno cudo pa da "naopako" usmjeri u pravom smjeru
Srecnim me cini kad prodje ljeto, dodje ona tiha jesen, pred kisu, a ja se vozim setalistem Sutomorskim, nema turbo folka, nekulturnog naroda sto nosi sarme na plazu, onih Leskovcana sa rostiljem te se gadjaju vjesalicama, cevapima i sl, onih mrkih pogleda 'opasnih momaka', nema zive duse. A onda stanem, izadjem iz auta koje jos radi, okrenem se prema plazi, osjetim miris soli, iz auta se cuje Crvena Jabuka ili tako nesto...Neprocjenjivo... A u sledecem trenutku kazem sebi "U jbt, zakasni Marko da uplatis tiket, englezi pocese u 16h"![]()
Last edited by Machiavelli; 12-07-12 at 15:27.
Jes majku mu. Sutomore ko vasar sad. Samo fali jos po koja mecka, jedna kod Niksica, jedna kod Pukija ili Pulene i jedna kod Malibua - i dozivljaj potpun![]()
Prijatelji.
http://www.vijesti.me/caffe/argunova...galerija-82601
Nije da me chini srecnim, nego nijesam znao dje da smjestim ovu facu.![]()
Slazem se.
Srecnim me cini to sto mi se smjena zavrsava za uru, a prije 3 sata mi se zavrsavala za 4 sata, a ja brojim, brojim, brojim...i jedva cekam![]()
Ct... !
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
A dobro... Još ti misliš da nešto znaš o ljudima, i životu... Nego, zanimaj se.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Not everything is as it seems.
Moji prijatelji divni
A i tabletice za spavanje su zaista divne![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks