ima na ICS, u usage (dje gledas i potroseni protok, br minuta za razgovore i sl)
(nečitko)
pa upravo tamo i ima, ako imas ICS (a imas na Sens XL)
(nečitko)
Ima li ko problem da ICS, na SGS2, da ga na stock browseru izbacuje? Tj pri ucitavanju neke stranice, ukoci pretrazivac i izbaci me.
pokazacu ti ja dje je kad se vidimo![]()
(nečitko)
Danas sam isao za Bosnu i na s2 mi se presporo prebacuje mreza. Koristim mtel koji inace ima i u bosni, ali treba bas vremena da mi se nasla mreza. Kad ubacim karticu u obicnu (lampas) Nokiu mreza bude pronadjena za manje od 1min. Treba li nesto da podesim na fon, ili je tok tako kod s2. ili mi tele ne valja?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Zato sma napisao za sada, ali dat reba obraiti pažnju, jer su ovo prve verzije i normlano je da boluju od dječijih bolesti.
Full screen koliko ja vidim nema, ali isto tako zaima ti samo ona linija gdje je adresa, tak oda i nije neki veliki hendikep.
Tabovi su najbolji do sada odrađeni na ovom browseru... Fluidniji jeste, flash je možda problem, ali meni i ovako ne znači previše.
Za sada je stock na ICS winner na wifi, a Opera mini ako sam u Edge pa treba rže da radi.
Tako je to kod androida, sporije radi search mreže. Nije do telefona nego do operativnog sistema.
nije samo linija dje je adresa, nego i status bar iznad nje, pa mi dodje korisna povrsina ekrana kao da sam se vratio sa One X na DHD (bas sam provjerio).
PS Instaliraj Smart Keyboard Pro, ta tastatura koju koristis boba ne valja, svaka druga rijec sa greskom![]()
(nečitko)
moze link za provjereni iGo sa zadnjim cg+euro mapama a da radi na s2 tj ics
hvala![]()
Originally Posted by my name is ...
Mislim da imaju na xda skinovi za hd rezoluciju.
Moja greska, http://forum.xda-developers.com/show...ghlight=igo+hd ovdje imas za hd, ali nisu preko cijelog ekrana, najveci je 960x540
Moze li neko da mi da link za igo navigaciju, sa nasim mapama, za alcatel one touch... i je li problem da se instalira?
Niko ništa o Nexusu 7? Oće li ko da ga uzima?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ne, svi cekaju nokijin tablet![]()
(nečitko)
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Bookmarks