Ko je ovaj bolesnik vidji kakvu mu sansu dade?
Oceli bit kakav stream Celiak ili barem na RTCG sat?
Ko je ovaj bolesnik vidji kakvu mu sansu dade?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Najavili su prenos na RTCG 2 Celik-Borac
---Chelsea Fc---
Napada ne umiju ovi organizovat Rudar. Sramota od koga se ispada.
A okle, gledah prvi meč i opet se isto dešava.
Ova dva čifutana, Fofana (9) i Li (5) da su malo manje sebični, po 5 bi im dali i tamo i ovamo.
Rudar jednostavno ne može da trči koliko ovi mogu, a tehnički su jednako loši. Ivica Jovanović je sigurno u najgorem stanju od kad ga ja pamtim.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovaj Nejmar njihov sto ti velis moga bi im 3 dat.
A fora je sto ovi s loptom i nisu bolji pojedinacno ali makar umiju 2 pasa povezat bez vracanja nazad.
Sad nesto razmisljam kakvi smo mi mazohisti kad ovo gledamo.Tuga od ovvoga Rudara a borili su se za 1 mjesto,jedva cekam Buducnost da vidim.
A kako nismo,istinski mazohisti. Ovi Jermenci su toliko losi da cak ni ne napadaju u duel ove Pljevljake nego ih cekaju.
A kakva je ovo uigrana kombinacija iz slobodnog bilamajko moja..
Perfekcija...cijeli mec ono pukusavaju.
Kako ih pretrcavaju ova dva idiota,da su malo pametniji napunili bi ih.Ovako im je 50 % trke baceno. A is koraka ih ostavljaju.
Last edited by TheLucas; 12-07-12 at 16:26.
Jedino kako mogu proc da ovi uvale jos jedan autogol,i onda da u sledecu rundu odgledamo neki teniski mec,zato bolje neka sad ispanu...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Srce čelično !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Bio sam u Niksicu danas da gledam utak , e majko moja kako su igraci nespremni .. Pa vukli su se kao kakve babe , ali dobro je sto prodjose dalje , svaka im cast !
Onaj mali Zoric je doktor profesor fudbala,odusevio me je .. Celiku su potrebna 2-3 igraca (lijevi bek ,desni bek i jedan veznjak da osvoji CG) e da uz to da se makne stari Bojic , danas ih je mogao skupo kostati ..
Sve u svemu , bilo je bas fino danas u NK![]()
BISOGNA VINCERE !
Svaka čast Čeliku i Zeti, a ove iz Rudara neka je sramota. Apsolutno imaju tim za sljedeću rundu i neshvatljivo da im recimo Zeta koja je osjetno gori tim drži predavanje kako treba. Nije ni čudo što ne uspijevaju nikoga prodat, jer ko će kupit igrače kluba koji ovako ispada od timova koje objektivno može proći?
Dick Laurent is dead!
Mali Zoric na oci napreduje.Koju god pogledam utakmicu on je bolji no prosli put.Sa jos 2-3 igraca oni mogu lagano za titulu.A Boja juce uopste nije bio u elementu,ima je problema.ALi je isto majstor samo ima dosta godina.Peskian juce rece da se ocekuje da u Celik dodju 3 provjerena igraca.
Nevjerovatno je kako je Rudar loše odigrao ove dvije utakmice. Ni primać onome timu koji se bori za titulu kod nas. Ode im golman, odbrana prespora, da ako neko više ukapira da Miroje Jovanović ne može da igra beka. Li, onaj ofarbani, mu je život uzeo u ove dvije utakmice. Onda Alić i Adžić tromi, nespremni. Neđo ne može pas da pogodi, mali Kaluđerović se tako uskurčio da je to nemoguće, dobija žuti za prvi start i u NK i tamo. Ivica Jovanović definitivno najgori igrač u te 180 minuta. Kako je planirao ovako nespreman iđe da pređe, ja pojma nemam.
Ja iskreno ne znam sto vas je to odusevilo u igri celika pa se cak prijeti nekom borbom za titulu. Ono je tuga od fudbala a i oni mrcovi srpski su jos jadniji. Celik ce da nastavi tradiciju 60 60 ili nesto tome slicno. Zeta je po meni koji sam iskren simpatizer buducnosti najkonstantniji tim u zemlji sto se tice kvaliteta. Tu uvjek ima barem par odlicnih igraca. Da takodje naglasim da sam juce igrao dvojku na pjunik jer naravno ni ta tradicija nije prestala (moraju se plate nekako isplatit). Sto se tice rudara ne znam kakvi su finansijski ali igracki su trebali lagano da prodju, vjerovatno su nezadovoljni svi redom i rado bi sto prije da se micu.
P.S
Naravno nadam se da celik me moze demantovat a sto se tice zete ocekujem prolaz protiv ovih mrcenih finaca
Čelikov problem je sprema, nijesu odigrali ni jednu jedinu kontrolnu utakmicu prije ovog dvomeča, zato se onako vuku, a odmah ne mogu ni imati neku lijepu igru. A u drugom poluvremenu su imali nekolike dobre šanse, bili konkretni, gradili jednostavne akcije koje su ih brzo dovodile do gola banjalučana. Biće to bolje.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
ne ulazim ja u to i milo mi je sto se tako nesto desava, tj. da je neko preuzeo klub alli svi smo svjedoci da svi ti projekti propanu na kraju i da nema dugorocnog resenja. samo kazem da igrom i prikazanim mogu bit mozda 4 klub nase lige koja je naravno svake godine gora i gora. Bosanska liga je takodje jedno veliko smece. Mada mozda oduseve kao i petrovac
Koji su potencijalni protivnici Zete i Čelika u narednoj rundi?
Dick Laurent is dead!
Zeta igra protiv finskog JJK-a.
Celik protiv Metalurga iz Donjecka.
Ako si mislio na ove parove![]()
Oboje gostuju u prve mečeve.
26. revanši, Čelik 17.30, Zeta u 20.00
Jesam
Hvala na informaciji.
Dick Laurent is dead!
Brutalan zrijeb za Celik.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks