Page 20 of 248 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast
Results 476 to 500 of 6197

Thread: Mercedes Club!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    Nisa losija nije serija 2009

ne bogomi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Što može da bude problem da cd player originalni mercedesov iz A klase neće da čita diskove koje narežem ? one koje sam dobio uz kola, dva - jedan je divlji a drugi original potpuno normalno rade dok ovo što ja narežem neće a sve sam uradio kako treba, napravio audio disc i rade mi kući na dvd player i u drugi auto.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

neki plejeri ne mogu da čitaju diskove piši/briši, oni imaju oznaku CD-RW, a druga stvar je u kom je formatu snimljena muzika, neki ne mogu da citaju cak ni Mp3.
    Snimi 20 pjesama u Windows Media Player pa onda probaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Obični su diskovi bili CD-R, znam da fabrički ne mogu da čitaju mp3 baš sam zato narezao onaj klasični audio cd ali čim ga stavim , izbaci ga i napiše da je greška. Vala ako može da čita samo originale leti odma napolje i kupujem obični cd player koji će sve da čita pa i fleškicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Probaj da narezujes najsporijom brzinom i rezi na najjednostavniji nacin, bez burn-proofing i ostalih cuda.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    6 Posts

Ja sam imao taj problem na pasata iz 2007god imao je navigaciju i u nju nije mogao da cita cd-e koje narezem a u sanzer ih je lagano citao (naravno audio format) a kasnije u golf+ koji je imao samo navigaciju bez sanzera isto nije mogao da cita narezane cd-e pa sam imao samo 2-3 koja sam mogao slusat tako da ti je najbolje kupi onaj fm mp3 plejer sto ide na upaljac i uzivaj a na cd zaboravi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uradio sam kao što je An0n1mUs rekao, skinuo shampoo burning software, ima opciju tipa normal audio cd, izabrao najmanju brzinu i kupio verbratim diskove a ne neke divlje i čita ih super. E sad, imam još jedan problem vezano za muziku, kad pustim od prve pjesme da čita, sve je ok, kad sam biram trake treba mu dosta vremena da ih očita i kad očita ne kreće pjesma od početka nego tipa od 35 sekunde :/, mora da ima nešto u opcijama da se namjesti ?

Dalje, trap mu je kompletan promijenjen 15 dana prije nego što sam ga kupio ali nešto škripi kad pređem preko ležećeg mada to ću ujutro da vidim kad dođem u Podgoricu jer sam mu samo motor kontrolisao sa mastorom prije kupovine. Kvačilo je malo čudno, mnogo je mekano ili je to tako na sve mercedese, nikako da se naviknem evo 7 dana prođe i još se osjeća dok mijenjam brzine da poskoči malo, možda ga prenisko odvaja ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Uradio sam kao što je An0n1mUs rekao, skinuo shampoo burning software, ima opciju tipa normal audio cd, izabrao najmanju brzinu i kupio verbratim diskove a ne neke divlje i čita ih super. E sad, imam još jedan problem vezano za muziku, kad pustim od prve pjesme da čita, sve je ok, kad sam biram trake treba mu dosta vremena da ih očita i kad očita ne kreće pjesma od početka nego tipa od 35 sekunde :/, mora da ima nešto u opcijama da se namjesti?
    Moguce je da mu se laser ostetio ili je upalo neko zrno prasine, probaj da ocistis sa ovakvim cd-om http://images.villageorigin.com/C400.../003.jpg?s=600

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Dje se moze nac polovna/nova ručica menjača za C220 2004. god (6 brzina i rikverc) ima li koji otpad mercedesa i kolko moze kostat?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2014 Mercedes-Benz S-class Spy Photos, Including Interior

More luxury and more technology for Benz's flagship.

What It Is: A slightly covered-up 2014 Mercedes-Benz S-class prototype caught testing in California. The S-class is Benz’s standard bearer, and with the demise of the Maybach brand, it soon will be the mightiest luxo-cruiser in the Daimler portfolio. Even though this test mule is just as camouflaged as the last 2014 S-class we shot, this time we get our first look at the car’s interior.
    Why It Matters: The S-class sets the standard for the Mercedes brand, and often is looked to as the large-luxury-sedan benchmark. It goes without saying that Mercedes can ill afford to screw up this car.
    Platform: Benz’s ultimate four-door once again will sit on a rear-drive platform and offer optional all-wheel drive, as well as the choice of regular and long wheelbases—although the U.S. market likely will be presented only with the long-wheelbase version, as has been the case in the past. A new, stretched-wheelbase Pullman variant of the S-class will be released after the regular model goes on sale; it will serve the high-lux customers Maybach targeted. The new S-class should incorporate plenty of aluminum in its body structure to save weight.
    Interior: This is the first good look we’ve gotten at the 2014 S-class’s cabin, and, as expected, it will be posh and luxurious. That doesn’t mean the interior is lacking surprises, however. The central COMAND screen is larger, the buttons that control the COMAND setup have been relocated around the system’s main knob/joystick, while the wonderful little hand rest just aft of the knob survived the redesign. The digital gauge cluster we spotted on the last S-class prototype is present and accounted for here, too.

The dashboard features new round HVAC vents set into a large slab of wood that spans the width of the car, and there’s a new two-spoke steering wheel. The not-quite-a-column-shifter gear-selector stalk affixed to the steering column unfortunately will return on the 2014 model, but at least it appears to have been lengthened. On the other side of the steering wheel, it looks as though the turn-signal/wiper stalk combination has been lowered to a more normal height. The cruise-control stalk also sits lower than before; this is key, because in the current model, it’s easy to activate cruise control instead of the turn indicators.
    Powertrain: Once again, the S-class will offer twin-turbocharged V-8 or V-12 power here in the U.S. A diesel-electric plug-in hybrid variant will be a part of the mix, too, at least in Europe. The current car’s four- and six-cylinder diesels should return, but don’t count on any of the four-bangers to make it here. A recent photo previewing the near-term AMG lineup all but confirmed that we’ll again see V-8 and V-12 AMG models.
    Competition: Audi A8, BMW 7-series, Jaguar XJ, Lexus LS.
    Estimated Arrival Time and Price: The new S-class is due in late 2013 as a 2014 model. Pricing should increase slightly over the outgoing sedan’s $92,255 base sticker.

Last edited by wasup; 27-07-12 at 18:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jaoooo, volaaaaan...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ovaj volan je moć, kao za space shuttle

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Uff, sad vidim redne brojeve na vratima...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Ruzan im je ovaj volan!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobar je volan, ali mi se ne svidjaju otvori za ventilaciju, kao na auto od prije 20 godina i ovaj mahagoni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Volan je koma, isti kao kod Zastave 128, a otvori su classy, kao Bentley/Rolls.

Nego, cuh da je riknuo motor na Benza CL63 AMG, posle svega 20 000 km.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da je volan kamufliran ili tako nesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne, ovakav ce ti bit.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro,pravi albanski

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

nije realno kako je gadan volan...jos kad dodje znak!
    Sent from my BMW using iDrive Professional CCC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba mi pomoć oko ključa. Dobio sam uz auto samo jedan i taj je pri kraju, neko ga je natezao i pukao je sa gornje strane malo, zalijepio sam ga izolirkom ali to mi je najmanji problem s obzirom da mogu lagano da ga izgubim pa sam mislio da napravim kopiju.

Kod Božovića na konik u autoservis su mi rekli da jedino ljetopis može da napravi kopiju ključa a on mi traži za to 250 eura + što moram da čekam mjesec dana dok stigne iz fabrike jer ključ ima neke kodove. E sad, našao sam lika koji će da unese kod i da napravi kopiju ali mi treba obični ključ od mercedesa, gdje to mogu da nađem ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cekaj, Joki, kupio si Benz?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    820
    Thanks Thanks Received 
    716
    Thanked in
    538 Posts

@jole sacekaj 10-12 avgust da se vrati raso sa odmora,meni treba ka hljeb da mi posudi dijag. da ukodiram jedan nisan,ako ne imam br u niksic takodje nesto ce biti...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    E sad, našao sam lika koji će da unese kod i da napravi kopiju ali mi treba obični ključ od mercedesa, gdje to mogu da nađem ???
    Mozes li mi poslat na PM broj tog lika sto moze da prekodira kljuc? I dal to uopste moze i ako moze kolko para? Jer imam jedan rezervni tj oklop sa elektronikom al mora da se prekodira...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Cekaj, Joki, kupio si Benz?
    A klasu, nije baš Benz . Baš me jeftino ispala, za te pare nisam mogao da kupim ni golfa četvorku...

Kraj 2000-te, 1.7 dizel, elegance oprema, trula višnja boja, unutra ima sve od opreme - t volan, svi podizači, grijanje/hlađenje siceva, klimu, asc, abs, tonirana stakla fabrički u zelenu boju 40%, felme 15-ce sa mishelin ljetnjim novim gumama i dunlop zimskim gumama. Uvežen 2009 iz Njemačke a vožen ljeti u bd i bio je garažiran, servisiran u ljetopis, prešao 172 hiljade. Imam samo ove dvije slike jer planiram da je poliram+ ćekam pg table jer sam je odjavio iz bd i registrovao na sebe.

A što se tiče kodiranja ključa, to mi je otac našao neku kombinaciju, ako to ne upali odnosno taj lik ne bude umio. Idem u Srbiju, tamo košta 70 eura da se uradi običan ključ koji otvara bravu i pali motor ali bez centralnog otključavanja/zaklučavanja, pravi ključ sa centralnim i skakavcem košta 100 eura, a to bih radio na kraj ljeta.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_0654.jpg 
Views:	167 
Size:	11.2 KB 
ID:	93093   Click image for larger version. 

Name:	IMG_0655.jpg 
Views:	159 
Size:	10.5 KB 
ID:	93094  

Page 20 of 248 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)