Koji majstor tj servis ce mi u Podgorici najbolje zamjeniti letvu upravljaca, u pitanju je Renault Clio 1.6 benzinac '98 god.?
Nasao sam letvu na otpad za 60 eura, u Alliance su mi rekli da je nova 600e, poludili su![]()
Who let the dogs out
qwert unico filters je ok firma,ima par ljeta mann+humell su privatizovali je i rade dobre filtere...
sto moze bit na bmw... ima vode na max, vrti vodu, radi ventilator, a oce da digne temperaturu preko dozvoljene i onda mi se desava da nece da upali dok se ne oladi ? je li ima neko slican problem?
Jesi li siguran da nemas vazduha u sistem i da ti radi termostat?
TAKUMI
ne znam treba bi to provjerit, jer on ima neki sarafcic za ispustanje vazduha iz sistema. boca mu je puna i kad stisnem crijevo dize se u bocu nivo... a termostat je od onih sto ostanu otvoreni kad se pokvare tako da bi temperatura trebala bit jos manja no sto je (jer onda non stop vrti vodu) da je termostat...
imamo li dje odje kupit filtere za plin , onaj mali zuti i onaj kao bocica sto je ???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dje da kupim jeftine patosnice gumene? za mazdu 6? ove fabricke ne valjaju nista![]()
Kako moze termostat da ostaje otvoren kad se pokvari?
TAKUMI
Cuo sam...
TAKUMI
tako mi je reka onaj zeljko kod greba. da njemu termostat zadrzava vodu i cim se zagrije on otvara i voda se mijenja(tak onavodno odrzava najbolju mogucu radnu temperaturu) a kad crkne on ostaje otvoren inace voda nebi kruzila nikako... a i meni je nesto sumjivo to bilo no ajde...
Ja u to ne vjerujem.
Nemam iskustva s tim ali...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
termostatu u vecini slucajeva ostaje otvoren kada crkne...rijedje da ostane zatvoren...vrlo rijetko
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
524td njima je visko uzrok broj 1 da se pregrije,vodena pumpa oglajse peraje koja guraju vodu ili antifriz kroz sistem,termostat se vidi sa 2 prsta, a i glava motora zna da prskava na 6-cilindrase ... mada sve su ovo kafanske price :star:
Juan@
nisam ga ni vodio nidje jer mi se to juce desilo... a ko je to po tebi za bmw-a bolji od njih ? ajde reci mi posto si me pojaha vec evo mjesec dana za Greba... jednoga mi reci i ja idem odma kod njega... samo mi nemoj rec Vukcevica jer je njegov servis za Grebov shtala a i skuplji je...cuo sam i za Radulovica u BD ali mi je daleko a i on je skuplji od Greba.... aj reci mi sad jednoga majstora koji ista zna o BMW-u i da ima pristojan servis i original djelove i da daje 2 godine garanciju na sve sto ti promijeni( ka sto meni daje Grebovic) i ja idem kod njega odma. nikad vise kod Greba poc necu....
Last edited by dr dn; 11-07-12 at 21:38.
tako sto sam na par auta imao problem termostata da zimi ne moze da digne temperaturu na otvoreno,pocevsi od zastave preko passata i golfa pa evo i na mog fiata...takodje po svim forumima koje pratim u vezi auta,domacih vecinom, 99% problem termostata je da ostane otvoren i onda temperatura sporo i na otvoreno nikako ne raste...mogu ti dati par linkova kad budem sa kompa...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks