oces reci da ces ako vozis kamion stati pjesaku, ali da ako vozis dvotockasa da nema sile da propustis pjesaka ?
ok, ne poznajem zakon u tom segmentu, ali mislim da sve zavisi sta pise u rjesenju o oduzimanju vozacke. ja takvo rjesenje nisam vidio, pa ne znam sto pricam...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Normalno... Ne oduzimaju ti vozačku zato što ne umiješ da voziš određenu kategoriju, nego zato što si ugrozio saobraćaj, a time i nečiji život... Zato nije bitno voziš li motor, auto, kamion ili dirižabl... Ako si opasan po druge treba te skloniti sa ceste (ili vode i vazduha)...
#fakenews
nidje u svijet se to ne radi, a vase razmisljanje da to tako treba samo pokazuje kako ste prepadnut i pokoren narod, u prevodu jadan i mizeran pod policijskom cizmom ugnjeten, sram vas bilo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
jedan isti covjek pravi isti prekrsaj 5 puta za par godina i dalje vozi. e to se nidje u normalan svijet ne moze desit. ako nisi za drustvo ides u zatvor, ako nisi za saobracaj ides pjeske i to je to. to sto ti pricas veze nema sa policijskim ugnjetavanjem.
ima ima, u eu kako stvari funkcionisu ? ja sam rekao povratnike kaznit duplo i oduzimanje kategorije, a ne cijele saobracajne, znas u eu imadu neke komputore pa ti fiknu zabranu, zaustave provjere ak0o vozis aj ti mico na polaganje jopet il 5 godina bez toga il sa masivnom kaznom
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Npr. u USA imas zabranu da vozis po nekom gradu, ili ne smijes da vozis nekom ulicom gdje si napravio prekrsaj...
A to da ti se oduzme vozacka...tamo bi odmah izbio rat.
TAKUMI
Jutros oko 10h kad sam isao na aerodrom, prije nadvoznjaka kad se prodje pumpa stoji standardno onaj sa tronozcem, i ja ga pritisni posle njega kad iza nadvoznjaka jos jedan al srecom bio je zaustavio nekog kamiona..![]()
to je odlican trik iz srbije. dvije patrole na 200m![]()
Odavno se taj shtos koristio i u CG
Inace sam dosao na genijalnu ideju...
Uzmem jednu Hayabusu, i lijechim se... Ako me ikad uhvate... Samo se prebacim u "B" kategoriju i smireno, lagano :angel:
a koliko racunaju da je ogranicenje onamo posle nadvoznjaka..nekad je onamo stojao znak 50km/h...sad ga nema...pa vazi onaj od 70 prije nadvoznjaka....
ja od kad vozim i od kad SE vozim svuda po CG, nikad nisam naisao na takav slucaj kod nas, a Srbija je poznata po tim stostevima poooodavno, koji su upravo namjenjeni CG-orcima i ostalima jer ne znaju, i odma se opuste posle prve patrole i buc, eto je druga iza krivine.
danas od 12h opet ukljucen helikopter u patroloranje ?!
the World's leading dance event
Sensation
snimaju li te oni cim, kako mogu da dokazu da su tebe vidjeli ?
sent from tabure
Pretpostavljam da jave prvoj patroli da te zaustave.
imaju nekakvu kameru vidjoh da snimaju jutros
e super kad imaju kameru, ocu snimak i potvrdu da je ispravnai da mi dokazu da je snimak autentican tj da niko nije nista cackao sa ad. Premierom, + kako ce oni dokazat na osnovu snimka kamere koja sa visine snima vozilo, na osnovu boje krova ?? nije mi jasno, volio bih da me snime..
sent from tabure
Pfff, kako da ne. U USA ti odozimaju vozacku, a za neke prekrsaje ides u zatvor iz auta. Ne znam dje si ti vozio, ali ovako je u vecini slucajeva. Oni cak imaju kategoriju ubistva sa umisljajem iz saobracaja.
Mom drugu su oduzeli vozacku i zabranili upravljanje vozilom na godinu dana zbog prekoracenja brzine (doduse vozio je preko 120mph i tome su mu dodali i rizicna prestrojavanja i pokusaj bjezanja policiji). Kod nas bi prosao sa oduzetom vozackom na tri mjeseca i blagom novcanom kaznom.
Mislim da treba zabraniti upravljanje svim motornim vozilima onome ko napravi prekrsaj jednim. Ako sam motorom vozio 130km/h i oduzeta mi je vozacka, naravno da ne treba istog tog pustit sjutradan da vozi auto 130km/h istim tim putem. Nesavjesni vozac treba da bude iskljucen iz saobracaja potpuno.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
nesavjesni vozac ce da vozi ka s vozackom ka bez nje..
i kad te uvate bez vozacke zovnes strica/ujaka/tatu/tetku/danenabrajamsadsvufamiliju i puste te jer si batov mali...![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nesavjesni vozac ce da pokusa. Kad mu napisu iducu kaznu od 2.000 eur i oduzmu vozacku na dvije godine, nikad mu vise pasti na pamet nece, a isto ce savjetovati svojem problematicnom drustvu. Ili mozda savjetujes da mu se uopste ne oduzima nego da se podrzi brza voznja?
A vezu je sve teze uvatiti. Prije 10 godina je svaka susa i marusa mogla "zavrsit" vozacku, koje nijesu ni oduzimali zbog alkohola, a danas je to doooosta teze.
Jedini nacin da se nasa omladina dovede u red je represijom, a to pokazuje i statistika. Svake godine je sve manji broj poginulih u saobracaju.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
daleko od toga da savjetujem da se podrzi brza voznja...
savjetujem da se ogranicenja preprave
a helikopteru bi bolje bilo da leti bd pg i da mice tamice krcate drva koji se uz brdo 25 na sat penju i koji nece da se pomjere ..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks