ovo je definitivno dobra vijest za nas, al o tom potom, sad treba da se "tuchemo" za Svjetsko. A ucinak u ovim kvalifikacijama ce biti itekako vazan za EP sa 24 ekipe, jer ce odrediti sesire i sastave tih kval grupa.
Da je ciklus sa Filipovicem bio kvalifikacija za Evropsko sa 24 ekipe, mi ne bi upali u te 24. A grupa nije bila toliko teshka.
Deserve's got nothing to do with it.
ovo je definitivno dobra vijest za nas, al o tom potom, sad treba da se "tuchemo" za Svjetsko. A ucinak u ovim kvalifikacijama ce biti itekako vazan za EP sa 24 ekipe, jer ce odrediti sesire i sastave tih kval grupa.
imate zanimljivo glasanje vezano za Jovetu na ovom sajtu http://www.tuttosport.com/
evo link ko ne umije da nadje http://www.tuttosport.com/sondaggi/C...per+la+Juve%3F
Treba prvo sacekati da se vidi koji ce biti sistem takmicenja u kvalifikacijama. Postoje kako sam citao cak i neke varijante sa 12-13 grupa u kvalifikacijama da bi se izbjegla duga putovanja ovih razmazenih fudbalskih vele sila.
Mada, kako god okrenes odlazak na to evropsko ne bi trebalo da se dovede u pitanje...
Jel to 100% sigurno? Ako jeste meni bi bilo izuzetno drago, jer Joveta i Mirko zajedno u Juventusu mogu da postignu odlicne rezultate.
Nisam siguran kako bi Vučinić podnio da bude podređen mlađem sunarodniku, koji do sad i nije uradio ništa posebno u karijeri, a svakako bi nakon transfera od 30 miliona imao status jedne od zvijezda tima.
Tako da - ne, radije bih volio vidjet Jovetića recimo u napadu jednog novog Arsenala bez van Persija i Volkota.
("Arsene Wenger tabs Stevan Jovetić as Gunners top target.")
Last edited by [kinetic]; 11-07-12 at 01:26.
Sto se tice Vukana Savicevica,po njegovoj prici se moze zakljuciti da je htio da igra za Srbiju nego nije bio pozvan u kadetsku pa je iz revolta prista da igra za Crnu Goru (kadete) sad je vracen u omladinsku srpsku jel tako ? Ako je tako ne treba nam nista....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Evo Luka Djordjevic dao prvijenac za Zenit,dako taj mali bude imao srece i krene pravim putem a da ga ne posalju na pozajmice i cuda...
This year we have the Champions League, but with the shirt of Rome I have always done well, then ... Jovetic from us? We have not heard, but he is my little brother: if he comes, I am very happy. And the competition does not scare me more strong people, the better "
izjava vucinica , extra (oprostite zbog ovakvog engleskog ali to je google prevodioc ne ja)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Znaci Bakic i definitivno u Zvezdi. Mogao je i on vala poci nedje dalje, ali dobro ako se dokaze moze da napravi dobar transfer nedje u Evropu.
http://www.bild.de/regional/dresden/...0968.bild.html
ee moj grbic...vjerovarno ide u dresden
Na probu je. Prema ovom sajtu, male su šanse da ostane.
Baš je nisko pao.
Bijo si poziw koi se neodbija
Jos jedan u moru cetkovica i slicnih, brzo ce u ofk beograd ili tome slicno
Nije ni bio neki talenat, pa da se može reći na šta je spao. Imao je sreću da ga uzme jedan Olimpijakos, ali znao sam da će biti bačen na pozajmicama.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Evo crnogorski Kaka otisao u bg vjerovatno ce potpisati za Zvezdu...
Inace nasa reprezentacija ostaje bez jednog pripravnika savo milosevic postaje jedan od clanova UO Fudbalskog Saveza Srbije
Savo je nenadoknadiv gubitak za reprezentaciju no bilo bi dobro da nadje nekakv posa za jos neke![]()
Beco izgleda u Hofenhajm!!Fatos Beciraj!!!
Uh legla bi mu Njemačka liga ko budali šamar, samo da bude što od toga.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks