Ima toga još
http://www.vijesti.me/vijesti/pucnja...e-clanak-81902
To je neko luuudilo...
Što je ovo sa nasiljem, majko mila...
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/pr...inickom-centru
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ima toga još
http://www.vijesti.me/vijesti/pucnja...e-clanak-81902
To je neko luuudilo...
Vlažni snovi ??? Prije bih rekao da su to košmarni snovi svih naroda u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi jer ova naša elita (koja i čini infrastrukturu DPS) je toliko puta "pala" u poslovima koji su ilegalni (objektivno sve zemlje trećeg svijeta moraju izmedju ostalog i tako opstajat) da će još malo počet da ih kažnjavaju i za ono što nisu uradili... ako pričamo o politici takvo je stanje e sad ako ti misliš da još uvijek ima onih koji će slijepo pratiti ideje o Monte Carlu vjerovatno si ti upravu
![]()
deuscroix
Наш народ је као мало дијете, неспособно да се стара о себи и он просто вапи за гвозденом родитељском дисциплином.Или Монтекарло, или Велика Србија или психијатријски случајеви.Свака партија у свијету, читај интересна група, би потписала да има такво стадо којим управља.
Зато нашем народу треба вођа снажног карактера, високог морала и радикалних акција.Само тако се наш народ може сазрети да упраља самим смобом и поново заузети мјесто на позорници европских народа.Знам једну жену која би могла бити управо то.
До тада нам остаје да бирамо између мањег зла или да не бирамо уопште.Између интересне групације лопова и лезилебовића, која ипак води Црну Гору ка правом смјеру (у спољнополитичком смислу), и љевичарске крештавице са МАРС-а, психијатријског случаја и полувојводе, заједно са СНП-ом, које је окупљао страни фактор (Ђорђевић), морали смо изабрати оно мање зло.
Ипак долазе нова времена и у јединим озбиљним партијама у ЦГ СНП-у па чак и у ДПС-у постоје наговјештаји сазријевања и нормализовања.Што ће бити даље остаје да се види....
Last edited by BAR; 09-07-12 at 23:33.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nama ne treba vodja nego samo da nije nekakva budala koja sve svoje račune naplaćuje preko naroda...za početak bi to bio radikalan potez a kasnije bi bilo poželjno da sve te poreze (bez ovih nakaradnih taksi) usmjeri na nekakav vid proizvodnje i to bi bilo super![]()
deuscroix
Zašto je zatvorena ova tema https://forum.cdm.me/showthread.php?...79#post2777979 kada ovi ''momci'' ne namjeravaju da stanu?
Je li ovo moguće u ovoj državi: http://www.vijesti.me/vijesti/zagori...u-clanak-82070 ?
Kome trebaju ovi, izgleda je cilj nekima iz policije da neko dijete strada.
To su samo 'malo jači momci'. I to iz starozagoričkih porodica??
I čemu čojek da se nada poslije jedne ovakve izjave?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
"Ja mislim da se samo radi o jednoj grupi malo jačih momaka"
i ovo je izjavio predsjednik MZ?
She is only here to annoy herself!
ovaj nas zakon boba ne valja, cim dozvoljava da ovakvi slobodno setaju ulicom
Neka oni setaju slobodno, samo neka budu malo manje zasticeni, nego slabi momci![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Uvijek smo bili srecna zemlja, pravih vrijednosti, mudrih ljudi..
Ća je život vengo fantažija!
Pustili su ih jer nisu imali osnova da ih ostave u pritvor?!! Momku oko izbili, covjeku glavu otvorili, postoji cak i snimak sa kamere za video nadzor i nema osnova?
Šokovi.
Iskljucenje mozga samo osta.
Nakon što je policija preksinoć identifikovala i uhapsila dvojicu aktera teškog prebijanja radnika i gosta na bazenu Sportskog centra "Morača" - pripadnike takozvane "zagoričke grupe" Luku Milića i Dražena Boričića, zamjenik osnovnog državnog tužioca Saša Čađenović ih je saslušao, a onda ih je pustio na slobodu.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/is...tio-zagoricane
Mediji pišu da je sve snimljeno (maltretiranje, pištolj, prebijanje), zamjenik o. državnog tužioca ih pušta na slobodu. Imamo i navodne izjave očevidaca. Ako je sve to istina, ovog tužioca bi trebalo poslat na jedan fini odmor u žspu.
partijska drzava.
Znači tako. Čađenović? Da zapamtim za sledeću sudsku bruku ko je taj i što je.
Trebalo bi to ime pominjati kao advokata ''Better call Saul!''
Last edited by Kliker17; 10-07-12 at 14:30.
ako Vanja i ove Zagoricane stavi u usta, ovi se nece libit glavu da joj otvore
Svakako, mislim da ce ovaj Čađenovic biti super svjedok za neke rabote kad dodje vrijeme...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kad neko od tih debila koje sad pustaju jer "imaju ledja" naleti na nekoga ko je osjetljiviji na batine pa upuca ka divljac onda će proraditi nasa pravna drzava i naglo skociti procenat uspjeshnih rijesenih slucajeva, brzog sudjenja i borbe sa kriminalom.
Ameriko, zemljo blagostanja!
U Floridi izbila najveća epidemija tuberkuloze u zadnjih 20 godina, vlasti zatvorile jedinu specijaliziranu bolnicu u sklopu mjera štednje
advance.hr
U američkoj saveznoj državi Florida izbila je najveća epidemija tuberkuloze u SAD-u u zadnjih 20 godina, no, da stvar bude još gora, vlasti su nedavno zatvorile jedinu bolnicu na Floridi koja je bila specijalizirana za liječenje ove teške bolesti, prenosi The Guardian.
Najmanje 3,000 je potencijalno zaraženih u gradu Jacksonville. Izuzetno zarazna bolest već je odnijela 13 života.
Kontroverzna je činjenica da je institut u Atlanti, Centar za Kontrolu i Prevenciju Bolesti (CDC - Center for Disease Control and Prevention) podnio izvještaj o širenju tuberkuloze u posljednje dvije godine, no, političari u Floridi nisu reagirali na upozorenja i ovog ožujka su donijeli odluku o zatvaranju specijalizirane državne bolnice AG Holley (na slici, gore) u sklopu mjera štednje. List Palm Beach Post oktriva kako se cijeli incident oko epidemije nastojao zataškati.
Nadalje, nakon zatvaranja bolnice AG Holley, u kojoj su se liječili upravo pacijenti oboljeli od tuberkuloze - ti isti pacijenti jednostavno su pušteni u javnost, uključujući pacijente koji ne bi smjeli nikako doći u kontakt s javnošću, kao i novooboljeli od tuberkuloze. Naime, brojni pacijenti ujedno su i beskućnici, neki su smješteni po lokalnim motelima, no, znatan dio ih je jednostavno prepušten ulici.
Ne samo da je došlo do umiranja zbog nedostatka tretmana, već su ti isti pacijenti oboljeli od tuberkuloze proširili bolest na ostatak populacije zbog čega je izbila najveća epidemija u zadnjih 20 godina.
Zatvaranjem bolnice AG Holley vlasti u saveznoj državi Floridi željele su uštedjeti oko 10 milijuna USD godišnje. Bolnica AG Holley je skrbila o pacijentima s najtežim oblicima tuberkuloze još od 1950. Zadnji pacijent je otpušten iz bolnice prije tjedan dana.
izvor(i): The Guardian | Palm Beach Post
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks