Nevidio zimi
![]()
Nevidio ljeti
![]()
Nevidio zimi
![]()
Nevidio ljeti
![]()
Last edited by Executor; 11-07-12 at 12:34.
Ja bih da se vozim gumenjakom![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
I ja bi brate u kanjon, al posto sam slicnih gabarita kao i sirina kanjona, ne znam da ne ostanem dje, ovako mlad da trunem![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
za gabarite ne brini..vodio sam ja i glomaznije
![]()
Sjajne slike. Jesi li bio do Ibristice? Prizor je fenomenalan!
nijesam jos zalazio tamo![]()
..sto ne znaci da ne bi mogao
![]()
eeeeeeeeee,pa treba da se druzis sa ribolovcem. Zamisli tu saradnju. Obojica hvatamo ribe, samo je razlika u broju nogu.![]()
Odgovaras mi i za nokte u avgust![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Posalji mi cijenu za rafting, kolko treba da ima clanova grupa i ostale pojedinosti kao i broj telefona. Hvala unaprijed.
fino se provodite![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Cuo sam da je voda u kanjonu bas hladna. Interesuje me jel ova odijela mogu da zadrze topltu tijela i u kom periodu (mjesecu, danu u godini) je najbolje proci kroz kanjon, a da se ne smrznes?
Mislim da ovo sve zainteresovane zanima!
Pozdrav!!!
posto u 70% kanjona ne grije sunce obavezno je nositi odgovarajucu operemu i odijela. odijela su duga 5 mm i sve ispod 5 mm nije preporucljivo za prolazak kroz kanjon. najbolje vrijeme za prolazak kroz kanjon je, naravno ljeto jer s'jeseni kad pocnu kise nije moguce proci zbog visine vode. ista stvar je i u proljece kad pocnu snjegovi da se otapaju sa durmitora. ove godine zbog velike kolicine snijega u durmitoru pocetak sezone se malo kasnije poceo tj. moralo se sacekati da vodostaj malo opane ta bi prolazak na pojedinim mjestima bio moguc. sezona moze trajati do oktobra ako vremenski uslovi budu dozvoljavali. sta to znaci? to bi od prilike znacilo da ako septembar mjesec bude bez kise onda se moze prolaziti do oktobra jer promjena temperature od 3-4-5 stepeni ne igra neku veliku ulogu..cim pocnu prve kise i vodostaj u kanjonu se poveca sezona kanjoninga je zavrsena do sledece godine..![]()
Ja sam se raspitao svi koriste ista odijela, ali neko kaze da je i u njima hladno neko kaze da nije, zato sam pitao da bih dobio odgovor iz prve ruke. Od jednog koji je prolazio kroz kanjon sam cuo da nikako ne idem bez rukavica jer neki koji vode nemaju rukavice. Kaze ponesu se jagodice od prstiju, a to se ne osjeca jer kao hladna voda pa ruke utrnu.
Izvinjavam se ako sam dosadan sa pitanjima ali me bas interesuje sve u vezi opreme.
sve je to idividualno.. sto se tice hladnoce rijetko ko se pozali da mu je hladno a sto se tice rukavica isto tako..ruke su konstantno aktivne tako da ne zna sta bih ti rekao.. ja idem bez rukavica i do sada nijsam imao podhladjenja bilo koje vrste..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks