NAdji manual za njega po netu, kucaj sve to u google na englski, pa ce ti izbacit, sigurno, meni je za jagga sve izbacilo
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ako dihtung glave pusta izmedju cilindra i rshladne tecnosti, ocekuj da ce pritisak u boci za rashladnu tecnost porasti, a moze da se provjeri i dok auto radi, lagano otvori bocu za dolivanje vode, voda nebi smjela da izlazi iy boce, cak stavise morala bi biti dosta mirna, ako ima pritiska, tj kompresija prelazi u sistem hladjenja onda ce voda boceti da bucka i izlazi (to je vec u ekstremnim slucajevima). U svakom slucaju vidi da nem tragova ulja u sistem za hladjenje jer moze biti i do hladnjaka ulja ali bi u tom slucaju nivo ulja rastao i stvarala bi se bijela skrama na cepu za dolivanje ulja, treba pogledati (ako je automatik i to im je boljka) sistem za hladjenje izdiuvnih gasova to se brzo izjede.
imam slican problem sa ford mondeom '98. god. pa su mi rekli da mi se ne isplati popravljati uopste motor. trazim savjet i trazim adresu il ibroj covjeka u zagoric koji radi fordove. jer su mi rekli da cu najvjerovatnije motor morati mjenjati.
Kvarni,manual sam nasao,ali nema ili ne mogu nac nista od toga sto meni treba. Pokusacu na youtube,mozda ima nesto.
Last edited by Tom; 09-07-12 at 11:51.
Kako ne mozes? Evo ti za promjenu jezika
http://www.passatworld.com/forums/68...-language.html
Pa potrazi po forumu ovome mozda ima i za te druge stvari
I nisam zidar, ali eto
kvarni pita za w203 c klasu kikiriki zvanu,i sve ima ispred nosa preko dugmica na volanu da podesi ko zna...
za pasata jezik ide preko vag-a ili vas-a u adaptacije table i sl za to treba dijagnoza ili neki ozbiljan scener...
Au jes, nesto sam pobrka, uglavnom vidi da nije tesko naci![]()
I nisam zidar, ali eto
Uf..
E ovako...
Udes danas..Sledeca situcija...
Iskoci mi covjek kolima na put...Prestrojio se bio na magistralu i stoji,stoji i samo cap odjenom iskoci...Kocenje,kocenje ali prc..Ravno u njega (ili opcija lijevo u kolonu).
Sad me iduce zanima...
Kad izlazi sudski vjestak da odluci ko je kriv(tj da potvrdi da je on)?
Koliko se ceka da osiguiranje isplati stetu?
I jos nesto...Sad da se popravi ta steta...
Fiat Punto 2003 1.9JTD
Djelovi sledeci dje najbrze,najbolje i najjeftinije u PG:
-Hauba
-Desni strana prednja
-Farovi
-Prednja maska
-Sofersajbna
???
Hvala...
P.S. Zaboravih on je vozi Golfa 2...Ono je beton,a ne auto...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Koliko si ti isao?
I nisam zidar, ali eto
cim zavrsi posle nedjelju dvije mup sa izvjestajem moz da se naplatis kod osiguranja pri cemu odma sjutra po uvidjaju vodis da osiguranje napravi svoj izvjestaj, svo podudaranje oni isplate sa oba izvjestaja,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne moze bez radara nista, cista je situacija on se ukljuci sa sporednog nije te pusti i simple as that
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Bogomi ne znam brale
I nisam zidar, ali eto
Odmah danas/sjutra podji u osiguranje od ovog koji je napravio stetu da naprave zapisnik i slike.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zaboravih da dodam da su juce mjenjane plocice od kocnica...
Tako da su standardno slabo nalegle pa sam i manje usporio i jaci je udar bio...
I jos...
Djevojka koja je bila samnom je glavom 'sajbnu polomila.Ok je sad.Nema povreda ozbiljnih.Manje posjekotine..
Sad kako to ide.Da li ona naplacuje nesto od osiguranja za povredu?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
naplatice se i ona, samo sa konstatovanim povredama od doktora, neka podje u svoju osiguraajucu kucu.. mozes i ti tvoje povrede, ako imas.
Postoje i drugi nacini da se utvrdi koja je bila brzina sem radara. Tipa tragovi kocenja,tragovi koji se javljaju kao posledica sudara... Sve se to da utvrditi...Djevojka je udarila glavom u 'sajbnu jer nije bila vezana (sto je po zakonu obavezno) ne vjerujem da moze sto dobit od tvog osiguranja (ako je osigurala sebe kod nekog osiguranika ima cemu da se nada)
postavicu pitanje odje da ne otvaram novu temu... dakle, koliko moram da cekam na saobracajnu dozvolu ako ujutro predam papire za registraciju? rekli su mi da moze lagano sa polisom da se vozi, ali bih htio preko grane. e da, lovcen osiguranje je u pitanju
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
neka evidenciju stete obave iz ovlascenog fiatovog servisa, i neka ti daju fakturu svih original djelova.. ti sa tim podji u osiguravajucu kucu.. oni ti isplate, lupam, 2000e za stetu, a ti nadjes polovne djelove ili neoriginalne za bar duplo manje, i dobar si hiljadarku.. tako to svi rade![]()
neka iskustva sa UNICO filterima?
http://www.unico-filter.com/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks