prekinuse.... zar ne bjese jedan teren pokriven? :burp:
2x Marej na mrezi gadje Feda u tijelo. Drugi put se poklizao. Krajnje nesportski i bez podignute ruke u znak izvinjenja.
Federer sampion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Svaka cast! Potpuno zasluzeno.
Federer se vratio na mjesto koje mu pripadaipak se zna ko je sef na W.
![]()
Tooo Maestro!
Kad on ode,nece biti vise onog dobrog tenisa,kad ode,navijacu za Djokovica samo zbog toga sto je nas,inace kao igraca i njegovu igru ocima nmg gledat,i za Mareya koji se trudi koliko moze,bas mi ga je zao,ali jbg Fedex je Fedex![]()
svaka cast, u 31-oj godini... zalije mi je sto moram ovako slomljenog Mareja da gledam, no sto bi da je Fed izgubio. isto bih se i ja ponasao (izgubio glas i plakao) jer nemam snage za te stvari. plakao sam dok je pricao
![]()
Mogu zvanično da ga proglase najboljim svih vremena, samo još pečat i potpis
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Iskreno jedini je kompletan igrac danasnjice a i od kad tenis postoji,jednorucni backhand koji je toliko mocan,da niko ni dvorucni jace ne udara,a o tehnici nema potrebe da komentarisem,jednistavno gospodin.
Uh, razboljeh se od nervoze. Ovi me dugi mečevi potpuno emotivno iscrpe. Što reći o ovom čovjeku koji uskoro puni 31 godinu, a ponovo je broj 1?
Murrayu sve najbolje u nastavku karijere. Konačno da odigra na nivou u GS finalu za razliku od prethodna 3 puta. Budući da se mladi igrači ne pojavljuju vjerujem da će osvojiti GS trofej jer mu je konkurencija svega par igrača.
Dick Laurent is dead!
Kakva klasa Federera. Stvarno je najveći svih vremena.
Tolkien take a bow- ovo je pravi povratak kralja
Opsirna analiza uskoro-sad je vrijeme za slavlje uz picence![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Amazing.![]()
The more things change, the more they stay the same.
A 2008 u petom setu nijesam imao snage ni da se nerviram. I zamisli ti da poslije W 2008 i poslije AO 2009 i teških poraza protiv Nadala on se vrati i osvoji RG i W 2009, a oni porazi već dobijenih mečeva protiv Đokovića na US Openu 2010 i 2011 bi i slona ubili a ne čovjeka. I što on uradi. Izdominira dvoransku sezonu i osvoji Masters Kup, a nijesu ga zaustavili ni novi GS porazi od Nadala i Đokovića. On se i poslije svega toga digne i uzme W i vrati se na prvo mjesto po stare dane. To mogu samo šampioni. Iskreno, mislio sam da je davno gotovo što se tiče GS trofeja.
Dick Laurent is dead!
Zlatno li je pratiti fudbal... Imaš tu do desetak opasnih situacija u toku meča, a ođe mi srce drhti svako malo... Doktor ostaje doktor... Sad slobodno neka odmara do sledećeg W i povuče se u stilu u kojem mu je i protekla karijera, kao najbolji svih vremena...
#fakenews
2008. gledam sa kumom a on navija za Nadala, dlanovi se znoje raspadam se od nervoze, znaci srce u pojedinim relijima 500 otkucaja u minuti. uh ne znam ali nekad mi djeluje da se vise ja i mirka nerviramo nego onred bi bio da jednom dodjes do mene zajedno da odgledamo
ovaj US open polufinale protiv Nadala, pa jakuzu da nagovorimo i recordare ako oce da se malo salimo
obecavam pivo kokice, i ako zena napravi nesto da se jede jos bolje
Inace nemam volje neke analize da pravim, ali u prvom setu ga je marej malo iznenadio agresivnoscu, uz to i servis je stao kad je trebao da ulazi. drugi set je prelomio malo je Marej poklonio kad je trebalo i kasnije rutina uz sjajnu igru. Sto se tice nadanja, samo cu ti reci da sam kumu rekao prije sezone sljake da poslije W Federer rusi Samprasov rekord, uz to ispadanje Nadala i onaj duel sa Benetoom me je podsjetio ne RG 2009. i tada sam bio siguran...
Ma onaj Federer deflorise covek.
GOSPODIN je samo pokazao zashto ce bit tuzno kada ode...NAJBOLJI svih vremena,dokazano,poshto je imalo onih koji su se chudili kad je dobio i taj naslov,al eto,gospodski zapushi usta svima koji sumnjaju u NAJBOLJU,NAJLJEPSHU IKAD I NAJELEGANTNIJU TENISKU IGRU SVIH VREMENA,DOKTOR FOREVER !!!))
...
ima 30 i nesto a i dalje ga zele
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks