Nando jos jednom maestralno...
Ja pratim na first row:
http://www.thefirstrow.eu/sport/motosport.html
Sjutra klanje!!!
NAJVECI Bog!
TAKUMI
Nando jos jednom maestralno...
Ja pratim na first row:
http://www.thefirstrow.eu/sport/motosport.html
Come on Michael, come on!!!
![]()
TAKUMI
Alonso i Lewis na tvrdim, ostali u top 10 na meksim gumama.
Release Yourself
Šta su uradili sa stazom? Jesu li ovi normalni? Da ovo dijelo onog kretenskog arhitekte?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Massa ce 100% udarit Schumachera.
Edit: Ipak ga je prosao. Nevjerovatno... cus Massa nekog pretekao.
Last edited by sky; 08-07-12 at 13:28.
Release Yourself
Nejasno mi je sto McLaren pokusava sa Hamiltonom, da li da ustedi jedan pit stop manje pa ga drze ili sto...
Hamilton postao vozac koji najbolje cuva gume.
Sad ce da se posprda sa Kimijem i Schumacherom.
Edit: Ode taktika u djavola... mekse gume na McLarena "ne rade". Poslije samo 7 krugova prilicno sporih u boxu odlucili da ga zaustave i da mu stave tvrde i da vozi do kraja na njih. Vidjecemo kako ce to ispast...
Last edited by sky; 08-07-12 at 13:58.
Release Yourself
Odlichna trka, puna preticanja. Odluchio je bolji tyre management. Ferrari sakupi dosta bodova, nevjervoatno Masa je nekog preticao danas i branio poziciju. Plus je za pobjednikom kasnio manje od 10 sekundi. Od Koreanskog Grand Prix 2010 najbolji rezultat za Masu.
Alonso mozhe bit zadovoljan, sakuplja bodove lagano i sigurno. Ali Ferrari i dalje nije najbrzhi bolid u gridu. I dalej su McLaren i Red Bull brzhi, a mislim da je Ferrari tek 3ci uz Reno koji na bljeskove bude brzhi ili sporiji.
Sve u svemu odlichna trka za Ferrari. Drugo mejsto u poretku konstruktora. Gdje su kritichari Mase? Ja bih opet kritikovao Buttona? Gdje je bio chovjek cijelu trku?
Je li moguce da je Hamilton imao 2 pit stopa bez greshke?
Last edited by hercules; 08-07-12 at 14:41.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
hahahaha pogle sky-a sto prica hahaha dobar si casti mi
Hoce li mi iko objasniti momka po imenu Jenson Button?
Fetel najmrzniji vozac u istoriji formule 1, Sumi nije znao odakle mu puca, Masi svaka cast milo mi je da se vratio u igru.
Alonso se ipak sjebao sa gumama, puno je 15 krugova na soft. Weber gospodski odvozio konstantno citavu trku i na kraju predobro preticanje.
Kimi regularan cijelo vrijeme, eto volim ga vise nego fabija sumahera ali mi je milo sto nije pretekao Masu.
Grozni je prejak! Momak stvarno ima zesce dobru sezonu!!
Ovamo Perez i Maldonado driftuju, steta sto ispadose, bilo bi zanimljivije s njima.
Dooobra trka!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Znas li sto je, Renol je najbrzi bolid.
TAKUMI
Definitivno je Renol najbrzi. Mercedesi danas losi, staza puna brzih krivina je za njih smrt. Kontra od Monaka dje su spore krivine i bili su brzi.
Bolid je jednostavno projektovan tako.
2 sektor veliki problem.
Britni jos jednom pokazao da je ubjedljivo najlosiji starter u F1, na startu je sa 11 pao na 15. Plus ocajan tempo.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Release Yourself
Lotus Reno ima najbolji tempo u trci ali fali im 0.2-0.3 da budu najbrzi, nadju li to vrijeme doci ce pobijede
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ne, imaju oni tih 0.3 prednosti, ali nima fale vozaci.
TAKUMI
Imaju dobar tempo, pogotovo u drugoj polovini trke ali dzabe kad na startu izgube previse vremena u saobracaju.
Moraju poraditi na kvalifikacijama, kad budu startovali iz prvih redova dolazice i pobjede. Grosjean je brz ali treba samo da poradi na startu tj. da iz prvog kruga izadje ziv.
Release Yourself
Ali pazite ovo.... Da li jeo ovaj tip rekao ovo za nekog drugog??
http://totalf1.com/full_story/view/4...es_Ecclestone/
“Why shouldn’t he stay another ten years?” wondered the diminutive Briton, who thinks the presence on the grid of an F1 living legend is a good thing for his sport.
“If it was up to me, HE would stay forever,” Ecclestone is quoted by the German news agency SID.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
kad je repriza da odgledam nocas ako ima? i na koji?
p.s. odavno ne pratim formulu pa bih se opet aktivirao![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
sto ce mu da se nervira?![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks