Usput je li RTCG jedina TV koja daje reklame izmedju parnih gemova?
Kakvi klosari. :mad:
Desava se, jer je trava. Evo Marej trenutno 8, a isto 4... Jedino Tsonga moze i na travi da napravi 50. sta je "logika"? Ogroman broj poena se zavrsi uz dva udarca, cesto i jedan, pa se i neke greske tu smatraju FE, tj. vinerima...
Jednom sam gledao mec nekih anonimusa, prosle godine, u prvim kolima, gdje je jedan do u finis meca imao samo 4 UE...
Federer odservirao mec, Novak nedorastao strpljenjem da rijetke lose druge servise vrati kvalitetno u polje. Majstor je majstor, uvijek bio, i zasluzio je povratak na prvo mjesto...
Evo igra Tsonga... Koje uzivanje kad je trava. A tek njegov jednorucni...
edit: TSONGA, BRATE, PA TI SI LUUUUUUUUD.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 06-07-12 at 18:21.
Usput je li RTCG jedina TV koja daje reklame izmedju parnih gemova?
Kakvi klosari. :mad:
je, ali ne pricamo o defanzivcu murrayu, koji se nista ne pita protiv tsonge, nego o igracu koji vise napada, a sa druge strane ima br. 1. na ATP listi, koji je (vjerovatno) najbolji riterner na svim podlogama brzim od sljake, te moze dobro da amortizuje fedov servis. jasno je da bi isner i karlovic mogli da imaju po 3 UE u mecu u pet setova.
posle sam malo ispregledao kretanje meca, i vidio da su gejmovi u prvom setu (kojeg sam propustio) bas kratko trajali.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
ako tconga dobije, uzima wimbledon, marej je dosadan.. svakako gubi finale ako bude prosa.
tsonga mu pokloni 4 set...mada murray je bio bolji tsonga je ipak imao previse gresaka...
sa koji program ima tenis?
Kako pregazi Fedex Djokovica, najbolji teniser svih vremena ubjedljivo stvarno nikakvu sansu mu nije dao ni da pomisli Djokovic da moze dobit isti scenaro ocekujem kad budu Olimpijske Igre![]()
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
Najvishe shto mi se svidja kod Djokice je shto po izjavi koju da pred mech znam 70% u kom ce pravcu ici mech,i zato sam mu jako zahvalan![]()
...
samo mi je drago zbog ovih koji su postovaoci djela djokovica koji su lijepiii razne postere sa federerom i nadalom kao konobarima i sl. isto se ne zadrza dugo na prvo mjesto za razliku od fedexa kojem godinam aniko nije ni blizu bio.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www1.skysports.com/tennis/news/12110/7876394/
Josh kuma da otrese u nedelju i da se zna ko je gazda,tako jednostavno,tako elegantno,ne znojeci se skoro ni malo...zamislite shto bi im tek radio kad bi trenirao dan noc kao shto oni rade hahaGOSPODIN
![]()
...
FEDERER najjaci vazda bio i ostace
da trenira dan noc ne bi bio 15 godina bez povrede. uradio je sve sto je mogao. igracki je mogao uzei makar jos cetiri slema rafa finala W i AO i HMDP. ali psiha ga je ubila. sad igra bez pritiska i puno bolje izgleda...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I, onda, usred rasprava, wimbledonskog finala, nadje se budala kao ja, da kaze da je Danka Kovinić osvojila turnir u Poljskoj (fond 25.000 USD) i da ce uci u TOP 300
![]()
marej agresivan. svidja mi se kada igra tako iako je onda veca opasnost za feda...
danku sam gledao mnogo puta. fali joj malo visine. ima odlican bh. nadao sam se jos prosle god da ce biti top 200 ali ni sad nije kasno:thumbup:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zasto Kustudic prenosi finalei zasto mi ne radi SK?
![]()
Koga pitas covjece ?
bolji je marej, federer ne uspijeva da igra svoju igru zbog umora. dobija ovo marej 3:0
izvuce se federer, koji ne igra lose samo mi djeluje umoran ili je mozda skot previse napaljen pa tako sticem utisak.
sad jovo nanovo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks