kako si dobio Conti 5 za 490e, kad im je 150e komad?
nisam pitaokao trebalo bi da bude mozda akcija 3+1 brzo
f6
kako si dobio Conti 5 za 490e, kad im je 150e komad?
manje je komad a kad uzimas 4 valja neki rabat i cuda za kes popust . isto kao u castelanu bice za kes 3+1 ali na rate nema akcije
edit: inace imaju conti3 i 5 kaze ista cijena. to izgleda ko pita daju mu 5 ko se ne razumije uvale mu trojku
Last edited by acs; 06-07-12 at 15:38.
f6
Pozdrav, imam jedno pitanjce u vezi zvucnika za auto,
Uzeo sam Skodu Fabiu TDI, 2007 godiste, ima fabricki radio, ali sto mi je problem, zvucnici na prednjim vratima rade dok zvucnici na zadnjim vratima ne, zanima me da li ne rade zato sto su pokvareni ili treba nesto da se namjesti, posto sam nasao maloprije na internetu da se nekim autima naknadno moraju aktivirati nekako ti zvucnici, jeli slucaj i sa ovim mojim tako, ja imam neki prospekt za elektroniku sto sam dobio uz auto ali ne mogu da procitam posto je na italijanskom, a ne bih nista pokusavao sam da radim da ne zeznem stvar!?
Prije svega pogledaj imas li ugradjene te zadnje zvucnike...
I jesu li podešeni samo front zvučnici da rade ili svi...
Fade fornt ili rear.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ako mi vjerujete sad sam kao ludak isao sa lampicom da gledam dal imam zadnje zvucnike, imam brate.
To za podesavanje, fade, front rear, ako je do toga problem, dje da namjestim, posto mislim da na radiju nemam tu opciju!?
Ja sam na Fabiju imao MS402 muziku, i naravno da nisam imao zadnje zvucnike, ali imao sam FADER opciju.
TAKUMI
Imam sledeci problem s Passatom 2001. god. Prosle nedjelje podjoh do CT i do tamo sve je u redu bilo. Kad sam krenuo nazad za PG javi mi da nema vode, usuh do vrha u onaj rezervoar i vratih se. Shutri dan ujutro ne javlja nista, ali opet sam morao dosut jedno litar vode. Po gradu kad vozim, isto gubi po malo vode ali skoro nista.
Jedan mi drug rece da je to dihtung glave motora ili glava motora (vidim i po internetu da je uglavnom to dijagnoza), a majstor tu u komsiluk gleda je kaplje li dje, ukljucio klimu nece li se pregrijat motor, medjutim nista, stoji stalno na 90 stepeni, ne vidi se nidje da kaplje i veli napuni bocu Coca-Cole vodom i nosi vazda u auto.
E sad, mene interesuje kod kojega majstora da odem, koji je ovako najbolji za to, i koliko bi me kostala popravka otprilike (moze li me 200 eura potkrpit). Hvala unaprijed.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
koliko sam razumio ti si dijagnozu uspostavio preko interneta a ne kod majstora. ako ti je pukao dihtung voda ce se pomijesat sa uljem, podici ce se nivo ulja, postace sivo i pjenusavo ili ce voda poci u cilindar. provjeri cep od posude za tecnost. vjerovatno on pusta i voda tu isparava.
a ako je ipak dihtung majstori za ruke uzimaju 100eura da otvore motor i naravno ti kupis dihtung i to je to.
Posao sam danas do majstora da mi vidi za ove zvucnike, rekao je da zna dje je problem i da je to nesto minimalno i da mu treba deset minuta da to popravi, valjda kako mi je objasnio samo trebaju da se skinu sa vrata plastike i da se neki kablovi spoje posto postoji mogucnost da su namjerno izvuceni. Ja ga pitah koliko ce me to izac, on kaze flasa koka kole.![]()
@Raulio
Hladnjak? Podji do autozete ili gdje vec servisiras auto. I nemoj da punis obicnu vodu u sistem za hladjenje, samo antifriz ili destilovanu vodu.
A nikako da bude puna posuda, oznaceno je dokle mozes da sipas - pogledaj uputstvo.
Last edited by Sale; 07-07-12 at 19:05.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Od cega moze da zabudali ona skala od goriva? Prije par dana kako se vozim tako se ona pomjera, imam malo vise od pola i kako krenem ona zakuca do full, onda se opet vrati na normalno.. Sada ovih dana cini mi se da radi ok.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
E ovakoC...Drugarica jedna treba na jesen da ide na doktorske studije u Francusku... Prije toga planira da kupi auto (Njemačka, Holandija)... Plan je da to auto uđe u Cg, spakuje stvari i piči odma za Fra, sad je interesuju zavrzlame oko registracije, prevoda, pdv-a i tih čuda... Mora li ga registrovati u CG, ako ne mora može li ga uopšte registrovati u Francuskoj budući da nije njihov državljanin... Ako ga registruje ođe oće li morati da ga dovozi svake godine, ili može tamo odraditi tehnički, a ođe samo platiti...Uglavnom nadam se da ste skontali kakva je situacija... Zaboravih reći da će u Francuskoj biti 3 godine... Koje mislite da je najbolje rješenje...?
#fakenews
Da ga tamo registruje, uz odgovarajucu potvrdu da studira tamo
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Oće li joj pravit probleme da uđe i izađe iz Cg...?
#fakenews
Ne bi trebalo, sigurno ce imnat dozvolu boravka u Fra, baziranu na studijama, sve dok to ima, moze da melje svuda
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Lagano je to posle registracije, nego ona treba u Cg da uđe i izađe prije nego što pođe za Fra... Znam da ovi naši bravuljani umiju napravit problem i đe ga nema, pa rekoh da provjerim prvo ođe, prije nego se malo detaljnije raspita...
#fakenews
audijev 2.0 fsi iz 2005., valja li to boba?
Mislio sam na TFSI...naravno da FSI ne ide.
Ne smeta samo build up carbon...
TAKUMI
Mercedes W203,neko mi se igrao sa displayom i resetova mi ga na fabricka podesavanja,tako da mi je sad na italijanski umjesto eng.,svijetla mi se ne pale vise automacki nego moram podesit na prekidac, i slicno. Zna li neko kako da to podesim sam,ili moram ic kod nekog ko ima dijagnostiku?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks