hahahaNema svako Sensation XL, pa da je vec dobio ICS
inace, imho, malo bzvz od HTC-a, jer DHD im je najprodavaniji android ikad, trebalo bi da se pobrinu za tu siroku korisnicku bazu prioritetno, a ne na kraju (DHD im je zadnji na listi azuriranja)
(nečitko)
pa dobro nisu ni oni glupi , oce tako da te naceraju da predjes na nesto bolje
ja sam htio da mijenjam S2 za Nexus zbog toga 4.0.4 jer mi se svidjaju neke sitnice na taj soft. a evo sad izadje i za s2 4.0.4 (mada sad izasao za s2 ovaj a za Nexus 4.1 , jbg vazda je ispred 6mj.)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
samo se nadam da ce biti nesto od one price da ce cak SHEST proizvodjaca krajem godine izbaciti Nexus uredjaje, to bi bilo idealno: ko voli vanila iskustvo i brze apdejte, nece biti ogranicen na samo 1 model i jednog proizvodjaca![]()
(nečitko)
to bi bilo dobro , mada ovi Samsungovi i jedan i drugi su savrsheni, i svidja mi se kod njih sto je cist software (mnogo duze i traj baterija zbog toga, bas sam gledao ovi samsungovi vuku dosta resursa na neke update,socialGames,Socialnet, bla bla, dok na nexus instaliras ono sto koristis i banja)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ma da... savrseni plastikaneriIpak bih ja radje htc-ov dizajn i izradu
![]()
(nečitko)
ima li se dje kod nas uzet uzet fini screen protector ili neki invisible shield za s2 ?
ili da narucujem sa neta pa da dako stigne do septembra tamo
Originally Posted by my name is ...
b'ate, S2 ima gorilla glass, ne znam sto ce ti screen protector, a ako vec hoces, iz USA se moze porucit Case Mate-ov, stize za oko 20 dana i manje...
(nečitko)
Ima li ko kakve avione da mi preporuci...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Kako je ogavna kamera na ove Samsunge...odprilike sekundu kasni finalna slika od one u momentu okidanja...E kad se sjetim ove N8...GOD!
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Zvace te fabija i nsx nocas u mantru na pice![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
HTC ONE X 1.8GHZ
koji ce ti q overclock na quadcore uredjaju?! i ne mogu da vjerujem da HTC nastavlja da u prodaju salje telefone sa zakljucanim bootloader-om.
pa otkljucas ga zvanicno na htcdevelopers, nikakav problem
A overclock, pa da si sad kao ja cepao ShadowGun, pozelio bi da na nekim (rijetkim) mjestima nema framerate dropKakva igra, kakva igra!
:eek: na telefonu!!!
...iiiili ipak nije
uvalio ti neko kineza![]()
(nečitko)
kako bih ja volio da moze da me zainteresuje neka igrica na telefon :/ da ubijam malo vremena
mene je vecina ovih arkada smotano , jedino neke voznje sto sam igrao
PS Ovo za zakljucani bootloader, samo AT&T je to trazio (mislim da su isto trazili i za SGS3)
(nečitko)
pa nije ni da se ja nesto odirem od igranja, i ko sto kazes, na vecini su kontrole smotane, ali shadowgun nije cista demonstracija hardverske snage, nego i bas dobra, dobra igra (narocito THD varijanta za Tegra procesore, pogledaj poredjenje na YT, nebo i zemlja!), i komande su sasvim ok za touch...
a do sad sam igrao 4-5 igara za godinu i po otkako sam na androidu (anrgy birds, samurai II, plants vs zombies, guerilla bob, koja isto mnogo dobro izgleda na DHD, moze da se igra u paru preko wirelessa, sto je vrh, a ima i THD verzija
)
Last edited by verbalni_fajter; 10-07-12 at 11:04.
(nečitko)
Izvoli:
http://www.androidauthority.com/htc-...tegra-3-67678/
A sto se Shadowgun igre tice igrao je jos na Transformer (Tegra 2) nikakav frame-drop se nije desavao.
Ovo je vjerovatno Tegra 3 optimizovana verzija koja apsolutno ne bi trebalo da usporava ali to je samo jos jedan problem na koji se One X vlasnici zale, cak i GTA III iz ne radi dobro na One X sto je najvjerovatnije posledica losih drivera.
Tegra 3 ima dobru podrsku i to je to da se ne lazemo Krait ga pobjedjuje u svemu sem sto je GPU malo slabiji a Samsungov Exynos 4212 ga sahranjuje u svemu.
Last edited by Emix; 10-07-12 at 15:03.
ah, sto se cini od benchmarkaDakle, da pricamo realno: cak i u clanku koji si ti postavio se kaze:
a znas sta mene interesuje kod telefona? Browsing speed i graficke mogucnosti ili benchmark rezultati, linpack i slicno? Jel One X realno spor u necemu? Ne. Super.In fact, our own Lucian Armasu has written in lengthy detail how the S4, despite its couple of cores deficiency, can handily beat the quad-core Tegra 3 at most functions, save for the browsing and the graphics test.
Sto se tice pada frejmreta, imam ga i na PC-u, u istim situacijama kao i na One X: na ekranu je nekoliko protivnika, rostiljam, eksplozije svuda, specijalni efekti i sl, i naravno da nece biti isti fps kao kad bazam sam nekim hodnikom. To sto ti nisi primijetio framedrop na Transformeru je druga prica, ja npr. vidim razliku izmedju 30 i 60 fps kad gledam video materijal, a znam masu ljudi koji je ne vide.
super je pricat sa teoreticarima "ovo sahranjuje, ono je ******, to koci, to boba ne valja, a ovo letiii", a sve se svodi na bench rezultate i razlike +/- 15ak posto u njima i 0% u realnom koriscenju
(nečitko)
Realno gledano svaki dual core gazi sve a ne quadcore i smijesna je prica da moze neki tel sa tim procesorima da koci i steka. Jedini problem moze napraviti los software. Al to nije nista sto se ne moze rijesiti i otkloniti
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks