Meni to znaci da je volan zakljucan pa kad upalim isto se ugasi :-)
kad smo se vec dovatili price oko serva
u zadnje vrijeme kad upalim auto i kad je hladan motor servo radi extra , cim se ugrije auto(ugrije i ulje) oteza mi servo (e sad ja predpostavljam da se ugrije ulje , a chim se ugrije i razidi se) ...
sto je tu problem , dal da mijenjam ulje ima li , ili nesto drugo da provjeravam (da napomenem da nemam onu jednu tanku sipku sto stoji u branik(sto kao sluzi da prolazi servo ulje kroz nju i da se tako hladi) jel moguce da zbog nje se to desava i zar ga ona toliko hladi ))
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mijenjaj ulje, i ocisti filter.
TAKUMI
http://www.vijesti.me/vijesti/prodaj...a-clanak-80589
ima li zainteresovanih da dijelimo trosak i uzmemo je ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja ti imam oko 300 dinara
Filter ti je u onoj posudi za ulje. Skini posudu, sipaj malo benzina/carbon cleanera, promuckaj i sve je cisto.
Sipaj ATF, Dexron II.
TAKUMI
Dje cu kupit kupoprodajni ugovor za motorno vozilo, zna li ko proceduru?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
podjete ti i prodavac u kucu dje registrujes kola ... ispunite formular, licne karte na uvid , platis (10-15e makar je tako bilo prije)
pecat, potpisi i to je to
PS> obavezno sacuvaj fiskalni racun sa ugovorom (uglavnom ga zaheftaju na ugovor)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dobro, ali problem je sto sam ja prodavac, a kupac je u kotor, i oce da stavi kotorske tablice, kako onda to ide?
I nisam zidar, ali eto
daj mu saobraćajnu tvoju i kopiju lične, neka sam ide i završi to.njemu treba, ne tebi
nothing comes from violence and nothing ever could
Jesi ti sigurna da je tako? Nemoj me zajebat da je drugacije, inace bi goozicom vrata kod mene zatvorila![]()
I nisam zidar, ali eto
ja sam sama pošla i za sebe završila to. a ta vrata moš objesit...![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
trebas ti prvo da ga odjavis sa pg tablica pa tek on da ga registruje na ko.. ja mislim![]()
Ne treba rekli su mu dolje, kao samo da im ponese kupoprodajni, i oni sve zavrsavaju, odjavu i prevod
I nisam zidar, ali eto
kvarni, eo sam preveo ja moje auto.. tvoj posa' je:
podji s njim napravi ugovor, odjavi i tablice, i ZAVRSIO SI SVOJ POSA'!
A dje da podjem? Njemu su dolje u kotor, kao kupcu, rekli da im samo donese kupoprodajni, i nista vise
I nisam zidar, ali eto
to jedino ako su sad nova pravila ...
ja kad sam moje prevodio , isao sam na CT za ugovor , pa sa ugovorom vlasnik(auta) u MUP a odjavi tablice, e onda ja sa odjavljenom i izbusenom saobracajnom i ugovorom u poresku za prevod ...
Ako je tvoje auto na TVOJE ime, i registrovano u PG, onda idete ti i on da napravite ugovor dje god to ima da se radi u PG, moze bilodje.. Nakon toga, skines tablice i u MUP PG nosis njih i SAOBRACAJNU da izbuse.. izbusenu saobr. i ugovor dajes vlasniku, table ostaju u MUP.. Pozelis mu srecan put za KO. Ako si mu prodao kantu ili ako si ga sto zajebo, najbolje da se vise ne srijecete![]()
A mora li vlasnik da ide, ili moze novom vlasniku da se da licna karta, pa da on to oposli?![]()
I nisam zidar, ali eto
jel ima negdje onaj konvertet konektor sa napajanja za 3-pin ventilator (valjda molex se zove)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks