izbaci neku sliku
mozda ti ovo treba
http://www.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-1...item231f2463a9
Momci ako nije problem...
1 pitanje...
Skinuo sam sinoc fabricki stereo iz Punta (Fiat Punto 2003) i stavio novi Pioneer CD...
Sad me zanima sta da radim sa oni prostorom koji je ostao okolo?Fali dosta plastike tu...Kako se to popunjava?Ima li negdje da se kupi taj dio ili?
Hvala![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
izbaci neku sliku
mozda ti ovo treba
http://www.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-1...item231f2463a9
Last edited by Gorostas; 30-06-12 at 14:53.
Njak Njak Njak
ital auto 020620337
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ima li neko da izradjuje djelove od teflona na strug? trebaju mi 2 prstena za letvu volana...
Probaj u hidromont, kod trgovinske skole. Evo br. 069303507
Aaaaa, ima li ko da mi kaze iz iskustva koliko trosi Cayenne od 250hp i 340hp kroz grad i na otvorenom? Ne mogu vise slusat one price momaka iz kraja koji pricaju da trosi 25-35l.. e kuku..![]()
Znaci neko se poigrao sa mojim autom i izgrebao mi duz cijelih prednjih i zadnjih vrata na jednoj strani tupo (sreca da nije duboko).
Dje u pg da povezem auto to da mi ispoliraju, a da kvalitetno rade?
broj nekog plasticara u pg ili mozda par brojeva auto otpada, treba mi bijela fijoka za pasat5.
fala
Obrati se Ticu ili Stefanu123 sa foruma.. https://forum.cdm.me/showthread.php?...tailing-vozila
nedjeljom se ne naplacuje parking po Podgorici, je li?
Yeap, cak imam sliku no sad nisam pri kompu.
Mora da bude tako, inace ne bi mrdnuo s mjesta.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
Ja sam 2005 godine kupio nova u roksped i kostala su 63 eura, tada su ih po otpadima prodavali 100 euro, doduse cijelu kasu sa vratima a u Roksped ces dobiti nova vrata, malo ces se pomuciti da ih zamijenis ali vrijedi jer ne znas jesu li ta sa otpada vec naceta, pitaj posto je u roksped ili u tivat (ima ovlasceni serviser i prodavnica djelova) gdje ti je blize a cijene su iste u obje prodavnice.
Pozdrav
Fabia na Skodu fabiu 2002, 3.. motor 1,4 mpi, gori lampica EPC, i sa vremena na vrijeme se upali lampica od ulja kao i daje onaj zvuk, ulja ima, vjerovatno je vrijeme za servis pa zbog toga?
EPC, to je oznaka za engine menagement kod benzinaca a kod dizela se pali lampica za grijace (tj trepce) i to znaci da postoji greska koju je kontrolna jedinica motora memorisala i treba auto na dijagnostiku povesti i vidjeti koju gresku daje, moze da bude vezeno i za ovu lampicu od ulja, ako je crvena lampica od ulja to je vrlo lose (manjak ulja ili pritiska ulja) a ako je zuta manje lose ali ne i zanemarljivo (greska kod senzora).
Predlazem da se povoed auto na dijagnostiku prije nego se napravi veca steta.
Fiat Punto 2003 1.9JTD
Od sinoc se pali na kontrolnoj tabli "svjetlo šejpovano kao volan"
Kad se da kontakt upali se,nakon 10 sec ugasi se.
U voznji je sve ok.
Danas je nedelja pa mi ovaj majstor ne radi pa da viidim znate li u cemu je problem.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
red means stop and call the mechanic.
Originally Posted by my name is ...
Kad je crvena, onda mu nedostaje ulja ili nema dovoljan pritisak ulja, rekao si da ulja ima dovoljno i iskljucuje prvu mogucnost, ostaje da se provjeri pritisak ulja ili sami senzor za ulje, mozda on nije ok, ili zaprljanost ulja, kao i sami kabal, mozda je negdje ogoljen ili kratak spoj pa sporadicno daje signal. Ako se ne cuje nikakva neuobicajena buka iz motora onda je prije elektricni kvar.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks