http://www.mobilephonetalk.com/showt...-(APK-SD-Data)
Jedan interesantan link... Ako krsim pravila sa istim, sto da se radi, izbrisite...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
kad sam uzeo Nexus S na njega mi je dosa 2.3.6, ubacio sam mu ICS 4.0.3 poslije par dana, ka da sam novi telefon kupioza mi je sto ga prodah :chargrined:
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
ja sam koristio na S2 4.0.4 CM9 , mnogo dobar isti kao na nexus , sta vise savrshen i baterija mi je trajala barem 30% duze nego na stock rom. Ali vratih stock jer na CM9 ne radi MHL,Video poziv i masstorage sporo kopira sa racunara na tel :/ . da je makar ovaj mhl i video poziv radio ok onda bi bilo boca ali kako kazu na xda video poziv nikad nece raditi a da bi napravili da mhl radi potrebno im je dosta vremena pa se oko toga i ne cimaju ...
mada evo najavise 4.0.4 za S2 a izgled kao izgled je lako napravit (APEX Launcher) i eto ga
Last edited by Stivi; 27-06-12 at 13:08.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovako, imam Galaxy 2, verzija softwarea 4.0.3. Medjutim, podosta mi baguje i usporava. Pogotovo Web aplikacija. Cesto mi se desava da blokira i da mora da se ide u task manager, gasi se i opet iznova. Takodje nekad poruke kad kucam otvorim i nece da mi kuca slova. Pri pozivanju brojeva cesto zna da mi se izgubi ona linija gdje izbaca broj ukoliko ste ga vec pozivali.
Ima li ko savjet sta raditi ?
...i onda me pitaju sto necu Samsung da uzmem, nego HTC? :mrgreen:
(nečitko)
Posto mi je za 2 dana vec poslo 150mb preko gprs-a, interesuje me kad upalim wireless da li on ima prioritet u odnosu na gprs i dje se to podesava (ako postoji takvo podesavanje)? U pitanju je galaxy s3
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Sta moze biti na motorolu milestone pa da ne stizu poruke? neka stigne, neka ne.... i koji je lijek za to?
Tu es mon héro!
jaki ste mi vi androidashi, kad niste gledali prenos ovoga:
http://www.theverge.com/2012/6/27/31...exus-7-nexus-q
i onda u narednih godinu dana 1000 postova sa pitanjem "Zna li ko kad ce Jelly Bean za XXXX?"![]()
(nečitko)
jeba te Nexus, gledaj polufinale Eura. otkad Jeff Goldbloom radi za Google?
znalo se da ce bit '4.1' verzija. optimizovana za multi-core procesorre, ispravljeni bagovi i jos po nesto. bas me interesuje za koliko ce vremenski bit dostupan update za Galaxy Nexus.
@Stetni, podesi/set-uj mobile data limit u settings.
za galaxy nexus za oko 15 dana![]()
a 'ebe mi se za fudbal, i finale i polufinale i penale![]()
(nečitko)
200$!
a evo i novina u Jelly Bean-u:
Last edited by clapton; 28-06-12 at 00:13.
Ko hoće, može da proba ovaj rom za sgs2
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1569686, telefon bukvalno leti. Za sve možete čovjeku postvit pitanje na pm na xda i odgovara baš brzo i strašno je "učinjen" a i iz Bg je pa se ne morate smarat sa engleskim
iGO ili Sygic, za koji glasate?
this is pointless
iGo... meni je on No1...skreno, sygic nisam ni probao...ali pored ovoga nisam imao potrebe da probam neki drugi...
iGo definitivno, nije me nijednom do sad iznevjerio taj program, jednostavan, mape lako sredit ...
e sad da priznam da drugi nisam ni trazio ni isprobavaoosim Garmin ( na symban i win )
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Postoji li taj igo za s3?
Jos jedno pitanje - sto znaci ono oko sto mi se pojavljuje u vrh ekrana![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks