ma izvadis bre barabu otreses ko konja , i onda ide onaj meme it was f worth it
ipak mislim da je ignosiranje najpametniji nacin da se ovakve situacije zaobidju... taj PG MN, moze bit shofer u prosvetu, a moze bit i nekakvi inspektor, dodushe subotom kod delte je sigurno van duznosti (mada policajac je uvjek na duznosti blablabla)... al poenta price je da neko ako zna napishe sta taj sa sluzbenim tablicama ima pravo a sta nema pravo da radi...
p.S. nekulturno ponashenje i cimanje kolima u saobracaju nikako nema pravo, al znamo da ja kao obicni gradjanin nikako ne mogu to dokazat... nego za ove kontrole, legitimisanja itd...
Tynna, naravno da sam vozio Alfu, stalno vozim, al ovog puta je bila dizelka, neupadljiva, smirena sa 4voro vrata...![]()
Last edited by brzi_pas; 27-06-12 at 10:33.
ma izvadis bre barabu otreses ko konja , i onda ide onaj meme it was f worth it
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
meni nije jasno koji vas djavo cera da se parkirate tamo??? i posle se nesto cudite i bunite...i trazite nacin kako da se izvucete...
u ovaj grad ima 100000vozila, a onamo na bulevar i ispred one garaze mozes da vidis uvijek i samo uvijek ista kola...
nije to nesreca, to je glupost necija
svaku noc, ali bas svaku isti ljudi parkirani onamo...pocev od onoga bmwa mat 3 kupe, preko voznog parka petricevica itd itd...da ne nabrajam...i svaku ali svaku noc dodje policja, svaku noc im pise kazne..kad posle nekog vremena neki pametnjakovic nece da izadje misleci da ce otici policija, onda dodje pauk...pa taj onda izadje...pa im pisu kazne onamo...i niko od njih se ne izvuce, no svi kod cika policajca u red kao na salter...
do sad nije bilo izuzetka...cak su a8 petricevica dizali na pauk, a on je stojao pored i gledao kako ga dizu...
i na kraju opet se niko od njih ne opameti, nego se posle pola sata neki cak i vrate, a sledecu noc kao da nista nije ni bilo...
e zbog takvih, uveo bih neki novi zakon koji bi ih pametio naucio...
sad moze da ti bude samo krivo...
samo se nadajpauk ti sad radi kao dragstor...
treba uvesti podizanje kazni za ponovljene prekrsaje digli smo te jednom odje 80 eura drugi put 160
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sad si im dao ideju...ima da je predstave kao novi evropski integracioni standard za evropsku crnu goru.... izbrishi ovo odma!
ne mozemo mi u evrpu brzi sve dok ne mozemo da stanemo na kraj parkiranju![]()
Da, da, samo parking da regulishemo, i ono kad neko divlja put mora, onamo dje pishe ogranicenje 50 bez razloga, a divljak krene da ide i preko 80...pa i do 90, dok to ne rijeshimo nishta od evrope... al cim to regulishemo, eto nas, cekaju nas![]()
Ja samo kazem, da ja radim u policiju, da bih trazio da se ovakvi slucajevi ispitaju, i najstrožije kazne, jer je to jedini način da narod počne da poštuje policiju...a i sudeći po tome kako radi novi direktor tako će i biti, a ne kao do sad što nisu osuđivani, nego čak vraćani u službu...
Last edited by hercules; 27-06-12 at 11:46.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ma nije bitno dje je parkirao, kaznu mora platit pa sve i da jes u pravu po 100puta...to je jedini nacin rada komunalne policije... mozesh se zalit koliko ocesh, i bit u pravu koliko ocesh...pare im morash dat![]()
nacin na koji radi komunalna policija i pauk je svima poznat...kad mogu da udju izmedju zgrada i traze zrtve tuda oni ce to i da urade...bulevari i oslata prometna mjesta dje ce gazda da dodje i makne auto prije nego ga dignu ih ne interesuju izgleda... zato budi pametniji od njih i ne dozvoli sebi da placas kazne bez razloga...parkinga ima da se nadje, nekad blize nekad dalje, nekad se plati 50c euro ili dva...ali ne razmisljas... eto sad za to sto ces platit pauka mogao si rezervar napunit....
Pauk i komunalna dosta puta kiksaju,dignu auto dje ne treba da dignu,samo podneses zahtjev za sud i naravno dobijes,samo sto se eto malo iscimas al vrijedi,bolje nego placat kaznu...
Pred raskrsnicu, i na naznačenim mjestima je i te kako zabranjeno parkirati vozila. A parkinga vala ima. Ja se zabijem onamo đe su fakulteti. A redovno psujem auta ispred Privea jer se opučam da mijenjam trake... A Taxisti ne puštaju :mad:
Sigurno da ima toga. Ali je sistem sve trulji da štiti punjenje državne kasice prasice.
Sad dobiješ poziv za sud, za prijavu koju nećeš da platiš jer ZNAŠ da nisi kriv, i što se desi? Ne možeš da podigneš saobraćajnu od auta ili pasoš - ETO TI GA SAD :mad: :burp:
"...odgovorio da će zaštitu zbog drskog ponašanja potražiti od njihovog pretpostavljenog Dragana Klikovca."
Iz ovoga sam zakljucila. Ako smatra da je policajac pogrijesio neka ide i neka se zali, ruzno je da mu prijeti kako ce se zaliti njegovom sefu. Ne zali se njemu, psotoji sluzba zaduzena za to.
Sta god da je gospodin rekao policajcu, policajac je trebao da reaguje drugacije i da da primjer.
Kako god, oni sluze nama, stite nas i dobijaju platu od nas.
Za sve postoji nacin i vjerujem da su "obuceni" za sve ili bilo koju situaciju, ali im definitivno treba jedan coach trening za odnos sa ljudima.
Tynna, ima li ijedan post gdje si kritikovala ili dala negativni komentar na rad policije?
Last edited by Mr_G_rUzNi; 27-06-12 at 20:51.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Do koliko rade oni sto kontrolissu parking mjesta po centru ?
do 12.... a onda ti je slobodno do 7 ujutro...mada ja ih nesto rijetko vidim kroz centar da prodju...ja redovno platim parking koji istekne npr pola sata prije 12...i nikad nikakvu kaznu mi ne napisase...
Ima li kome da je oprostio jednom u zivotu onaj policajac na motor crni,Sasa se zove cini mi se?![]()
Koja je to služba, ja o tome pojma nemam kao pretpostavljam ni 90% ostalih građana, valjda je normalno da se žališ šefu kao u bilo kojoj drugoj profesiji... Kad te maltretira saobraćajac nećeš ići u ANB da se žališ, već vjerovatno komandiru saobraćajne jedinice... Evo i u tekstu je navedeno da su na kraju završili kod državnog šefa drumske policije (nakon kontakta sa komadirom), ne odoše ni u kakvu posebnu službu koju pominješ...
#fakenews
idemo....
![]()
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks