Povecali su premije, jer hoce vecu zaradu.
Meni je za Golfa bio kasko nekih 750e a osiguran je bio na sumu od 16000e, medjutim prosle godine su i meni popeli premiju na 1100e ali su i podigli sumu u slucaju totalne stete na 19500e.
ne pomazes mi...![]()
Originally Posted by my name is ...
Povecali su premije, jer hoce vecu zaradu.
Meni je za Golfa bio kasko nekih 750e a osiguran je bio na sumu od 16000e, medjutim prosle godine su i meni popeli premiju na 1100e ali su i podigli sumu u slucaju totalne stete na 19500e.
u lovcen ? prosle godine? kad?
jer sam ja u maju prosle godine uplatio kasko...tad je bila ova 'stara tarifa' ako je mozemo tako nazvat.
Originally Posted by my name is ...
ako ima neko neka mi proslijedi br na pm majstora za plin boljevica (donja ili gornja gorica chini mi se) unaprijed zahvalan.
Izgleda da jednu cifru uzimaju pri obracunu premije, a u slucaju stete gledaju katalog pa osiguranu sumu umanjuju zbog amortizacije vozila.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mogu li vozit kod nas auto na strane tablice a ne vodi se na mene, nego na brata?
Momci, ima li ko od vas auto prikolicu, nosivosti do 750kg koja je registrovana, tj. da ima treću tablicu. Interesuje me da li imate neki papir od te prikolice, imate li saobracajnu za tu prikolicu, ili samo imate treću tablicu koja je ista kao od vašeg auta.
U SUP-u tvrde da ne izdaju nikakvu saobracajnu dozvolu za prikolice koje su nosivosti do 750kg i da u bazi podataka kojoj mogu da pristupe policajci, u slučaju kontrole, vide da je na tom autu izdata treća tablica.
Inače, prikolica je uvezena iz Njemačke, ocarinjena, oporezovana, uradjen tehnički pregled i plaćeno osiguranje u AMD, i sva dokumentacija je predata u SUP...Nakon 7-8 dana sam došao da vidim da li je završeno, i dobio treću tablicu, ali ništa drugo...ovi tvrde da je to što je do njih..
Inače policajac me jednom zaustavio dok sam bio u Trebinje sa tom prikolicom, i tražio papire od nje...a ja mu kažem da ništa od SUP-a nisam dobio, a on kaže da to ne može tako, da moram da imam saobraćajnu od prikolice itd, itd, uglavnom, jedva me puštio, i to samo zato jer je sve drugo bilo uredno...
E stvarno ne znam o čemu se radi.....kome da vjerujem..
na koliko kubika je registrovana prikolica?
Njak Njak Njak
Koliko ja znam, prikolice se registruju na nosivost, a ne na kubikažu....
jel joj vracana kilometraza ne?
...ma cisto mi smijesno sve to oko registracije prikolice, cu' prikolica da se registruje...
Njak Njak Njak
Kakvih sve ljudi ima,sve je smijesno.
treba li D ILI E kategorija za prikolicu :friendly_wink:
E, kao za autobus.
TAKUMI
To kad vozis ljude na prikolicu...![]()
zisto kako ide to za prikolicom ? ja da znam ako imas trecu ne treba ti nikakav papir, jer je to dovoljno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
momci, kako da skinem tapacir sa vozacevih vtata od audia 80 B4? Ne mogu da otvorim vrata iznutra nesto se otkacilo.
pretpostavljam da je sve na zabice posto ne vidim sarafe. ima li nesto na sta treba da obratim paznju.
hvala
Imas saraf, kad povuces rucicu kojom otvaras vrata (unutrasnja rucica, ne brava!), vidjeces na njenoj unutrasnjoj strani. Isto tako, imas onaj rukohvat za koji fatas kad hoces da zatvoris vrata, pogledaj ga sa donje strane, cini mi se da je i tu bio neki sarf. Kad skines te sarafe, vuci tapacirung put gore. Imas i na youtube neki klip dje covjek bas skida vrata od audija 80,
i
Ko zna zašto je to dobro?
Gogi, fala ti pino...
Mislim da u srbiji rade i atest za kuku... Sto je najbitnije, pa cemo lako za trecu tablicu
Ljudi, na auto (octavia) mi ima ispod gasa onaj granicnik, pa sam se nesto raspravljao sa burazom, on kaze da ima na sva vw dizel vozila to... Pa, ima li ili nema?
Tu es mon héro!
U sustini svako auto ima granicnik, nekome je ispod papucice od gas (na starijim dizelima) a nekima je integrisano unutar samog mehanizma papucice gasa (tj. hod same papucice gasa). Danasnji dizeli imaju sistem "drive by wire" tj, nema vise mehanicke veze sa dodavanjem kolicine goriva, to uglavnom ide preko potenciometra, u zavisnosti od polozaja papucice gasa kontrolna jedinica motora odredjuje kolicinu goriva koja ce se ubrizgati u cilindre. Prema tome klasicnih granicnika i nema vise ima samo tacno definisan hod papucice gasa i on se nemoze mijenjati. Kod starijih dizel auta papucica gasa je bila vezana sa bosh pumpom preko sajle, ispod te papucice se uglavnom nalazio granicnik, medjutim sam hod papucice se mogao stelovati na samoj bosh pumpi, tj polugi koja je bila vezana preko sajle sa papucicom gasa kao i preko same sajle.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks