Puppy, srce si!!!! Hvala!!!! ja nadjoh CIZME ZA LJETO. Odlucila sam , cim plata danas/prexutra, idem da ih qpim... ima da uzivam ljetos i na Zb, i u Stokholmu cijeli avgust (nja,nja,nja, nja,nja) i u Pg, ovo dok ne upece, a onda opet u septembru ima da ih setam...![]()
nego nemam kad da objasnjavam ostalim ucesnicima da je zemlja vrlo okrugla i da je klima promjenjiva od paralele do paralele i sve hladnija kako ides prema sjeveru, a sve naklonjenija cizmama
;*
posle duge potrage, konacno sam ih nasla.]
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Meni su najjache one heklane... Jos bež vidjeh na curi juče, kao blatnjave.. Kakav užas.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
shto ja jedva chekam da izadjem iz chizama ako cu opet u njih? nzm, meni je ono simpa za viidjet, ali da ih ja obujem? ne, ne! thnx, but no thnx. jednostavno mi je ljeto za neku drugu obucu.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Iako su sad moderne, nikako mi se ne dopadaju. Kako spojise cizme i ljeto?! oooj
Prije neki dan vidjeh neku djevojku sa koznim, ali bas koznim cizmama do koljena, bez ovih rupica... Kako mozee... :shock:
veceras vidjeh curu u poluduboke kozne cizme, drugu u cizme do koljena... u cemu je fora? vole da im noge smrde? nije mi jasno...
Ja zvacem tvoju kosu.
Ti zvaces moju krv.
Ja zvacem tvoje ruke.
Ti zvaces moje srce.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks